canım aşılama, yumurtlama ilaçları yada çatlatma ilaçları kullandın mı? Onlar da erken test yapılırsa yalancı pozitif gebelik testine yol açıyorlar.
Amaaaa bunlar yoksa rahatlıkla sevinmeye başlaaa hamilesinBen de ilk öğrendiğimde değerim 15'ti
Merhaba arkadaslar
benim bugün 6. haftam dolmustu....is cikisi eve gittigimde kahverengi akinti gördüm korkuyla dr aradim o da olabilir korkma kirmiziya dönerse haber verin dedi....bu haftalarda böyle bi durum yasayan arkadaslar bilgi verirse sevinirimmm...
Hayirli aksamlar :-(
Saler seni de sabahın bu saatinde forumda görünce öyle için cız ettiği herkes bir cevap arıyor işte dedim.hiç endişelenmedi canım belki de bir kesitin flan vardı o temizleniyor sonuçta kanama flan Yok.belki yerleşiyorduk bebek .Dr progestoron flan verdi mi?
Hayır hiç bir şey kullanmadım.rahim filmi için adetimi bekliyordum.ilk öğrendiğinde adetin geçikmişmiydi sevgikelebeği? benim adetime 2 gün varken yapılan bir test bu ama baktım gecen yılda aynı günlerde hamile kalmıştım.maalesef bebeğin kalbi durmuştu kürtajla sonuçlanmıştı.ozaman adetimden 3 gün geçmiş 570 değer .hesaplayınca yanlış bir şeyler var bu sefer diye düşündüm.
Merhaba arkadaslar
benim bugün 6. haftam dolmustu....is cikisi eve gittigimde kahverengi akinti gördüm korkuyla dr aradim o da olabilir korkma kirmiziya dönerse haber verin dedi....bu haftalarda böyle bi durum yasayan arkadaslar bilgi verirse sevinirimmm...
Hayirli aksamlar :-(
canım adetim gecikmeden öğrenmiştim. Şöyle diyim son adetimden sonra 22. gün falandı öğrendiğimde.
Ben de aslına bakarsan son 1 yıldır 25-26 günde bir adet oluyordum. Sadece hamile kalmadan önceki 2 ay 28 günde bire döndü.
Bu senin adetin gecmeden olan bir değerse bu denli düşük olması normal. Ha adetin geçtiği halde böyleyse o durumda da geç döllenme olabilir. Bunu anlamak için 48 saatte bir test yaptırmak en iyisi. Değerin 2 katına çıkacak mı yoksa düşecek mi.
Şöyle sölim ben 15 'i görünce 2 gün bekleyemem çok arada bir değer dedim ve ertesi gün yine kan testi yaptırdım 25'e çıkmıştı. Oh demiştim demekki ilaçların etkisi diil ortada artış gösteren bir değer var gebelik olma olasılığı yüksek
evet benimde daha adetime 2 gün vardı .yarın doktora gidicem inş. o zaman yazarım buradan inş. yükselir.
Saler seni de sabahın bu saatinde forumda görünce öyle için cız ettiği herkes bir cevap arıyor işte dedim.hiç endişelenmedi canım belki de bir kesitin flan vardı o temizleniyor sonuçta kanama flan Yok.belki yerleşiyorduk bebek .Dr progestoron flan verdi mi?
Canım çok şükür ben yaşamadım ama kardeşimin eşi yaşadı. Kahverengi akıntısı vardı. Doktor önemli diil yat dinlen dedi ama onun içi rahat etmeyip doktora muayeneye illa gitmişti. Doktor da progesteron vermişti. Şimdi yeğenim 5 aylık oldu çok şükür
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum sınavlar iş yoğunluğu hamilelik falan hepsi aynı döneme denk geldi ancak bugün girebildim
canım hoşgeldin inanmıcaksın ama sevgikelebeği ile kaç defadır kulaklarını çınlatıyoruz hatta bana dün özelden yazmıştı versage yi çok emrak ediyorum inşllh iyidir diye seni gördüğüme sevindim canım kelebeğimizde gelirse oda sevinecektir naıslsın iyi misin herşey yolundadır inşllah
sağolun kızlar bu kadar düşündüğünüz için çok hoşuma gitti :) canım dediğim gibi yoğunluktan giremedim herşey üst üste geldi iş yerim o kadar yoğunduki hamile olduğumu bile unuttum yani
yaa canm malesef öyle unutturuyorlar çok iyi anlıyorum neyse canım sen iyi olda bulantın felan var mı zorlanıyor musun?
canım sabahları kahvaltı yapana kadar oluyo biraz bişey yedikten sonra gün içinde rahatım yani çok bulantı sıkıntısı çekmedim heralde bikaç haftaya kadar oda biter.ama son dönemlerde ara ara ateş basıyo menopoz döneminde gibiyim.sende durumlar ne
canım sabahları kahvaltı yapana kadar oluyo biraz bişey yedikten sonra gün içinde rahatım yani çok bulantı sıkıntısı çekmedim heralde bikaç haftaya kadar oda biter.ama son dönemlerde ara ara ateş basıyo menopoz döneminde gibiyim.sende durumlar ne
Kızlar merhaba. Bi şey sorucam size. Daha 2 haftalık falan hamileyim cuma günü usg muayenem var. Doktor alttan bakicakmis. Sizce bebeğime bi zararı olurmu? Sizde demi böyle olmustu?
Kızlar merhaba. Bi şey sorucam size. Daha 2 haftalık falan hamileyim cuma günü usg muayenem var. Doktor alttan bakicakmis. Sizce bebeğime bi zararı olurmu? Sizde demi böyle olmustu?
hayırlı olsun canım. Alttan muayenenin bir zararı yok ben şimdiye kadar bütün muayenelerimi alttan oldum sorun yok.
Bu arada hamileilk takvimi yaparken son adet tarihini baz alacaksın yanlış olmuş tablon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?