Teşekkür ederim canım cvbin için. O tabloyu bi türlü yapamadım ben de :)hayırlı olsun canım. Alttan muayenenin bir zararı yok ben şimdiye kadar bütün muayenelerimi alttan oldum sorun yok.
Bu arada hamileilk takvimi yaparken son adet tarihini baz alacaksın yanlış olmuş tablon
Bana da görünmez dedi doktor. Zararı yok dedi. Üstten bakmak için bir hafta daha beklemen lazım dedi. Ama o kadar sabirsizlaniyorumki bir hafta daha bekleyemem her halde :)canım sen bilirsin alttan muayenenin bi zararı olmadığını söylüyorlar ama benimde ilk muayenemi doktor alttan yapmıştı ben çok rahatsız olmuştum.yok görünmez etmez falan diyoralr ama bence ultrason makinasıyla alakalı. ben ilk muayenemde doktor keseyi görememişti hatta dış gebelik olabilir dedi alttan bakmasına rağmen. ben bir hafta sonra başka hastaneye gittim doktor karından kalp atışını bile duydu. onun için alttan çokda uğraştırmayın benim fikrim
kısss ne haberrr.özledinizmi beni:)
Kızlar merhaba. Bi şey sorucam size. Daha 2 haftalık falan hamileyim cuma günü usg muayenem var. Doktor alttan bakicakmis. Sizce bebeğime bi zararı olurmu? Sizde demi böyle olmustu?
canım sabahları kahvaltı yapana kadar oluyo biraz bişey yedikten sonra gün içinde rahatım yani çok bulantı sıkıntısı çekmedim heralde bikaç haftaya kadar oda biter.ama son dönemlerde ara ara ateş basıyo menopoz döneminde gibiyim.sende durumlar ne
hazan canım hepimiz dua ederz sen kendine çok iyi bak yarın iyi olursan aşılamadn snra yaz buraya hayatım mutlak
lulummmmmmm nerdesiiiin sonuç bellimiiiiiiiiiiiiiiiii ?:)
canım adet oldum biraz önce sen nasılsn ne var ne yok test yapıcakmsn
canım benide 5 gün falan var ama silvilceler bastı suratımı yoldalar kırmızılar geliolar kesin ama ilk aşılamamda daha çok umuluydum üzülmüyorum okdar yani birazcık üzülüyorum :) nese canım ben şöyle bi 3 veya 5 ay ara vericek kiloluyum evde kosu bandı var ama yapan yok bi yere yazılıp kilo vericem inş hedefim o ondan sonra tüpe geçiyorum inş direk bakalım..sen nedüşünüyorsun?
Günaydın kızlar hiçkimse gelmemiş yazmamış herkes iyi mi ben biraz sıkıntı atlattım ama çük şükür geçti, gitti öpüyorum hepinizi
canııımmm çok geçmiş olsunnnn hayırdır noldu arkadaşım ya
Umarım şimdi çok çok çok iyisindir
ay canım 2 gün lekem oldu ama çok şükür geçti şimdi elim yüreğimde yaşadım iki gün ama çok şükür bir sorun yok dedi doktorum düşük tehlikesi içinde iğne yaptı hemen sonra progesteron kullanıyordum zaten geçti çok şükür o iki günün zorluğunu anlatamam allahım beterinden korusun inşllah böyle şeyler yaşamayız hiiçbir zaman
hay allahhh. Ama neyseki Allah korumuş canım benim. Yormus muydun kendini ki acaba. Valla bitti gitti dememek gerekiyor 10 haftadan sonra rahatlayın artık diyolar ama ne mümkün!
Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza alacağımızn günleri göstersin inşallah
hay allahhh. Ama neyseki Allah korumuş canım benim. Yormus muydun kendini ki acaba. Valla bitti gitti dememek gerekiyor 10 haftadan sonra rahatlayın artık diyolar ama ne mümkün!
Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza alacağımızn günleri göstersin inşallah
amin canım kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım ama sanırım biraz stesli bir zaman geçirdim ondan diye tahmin ediyorum bir anda oluca tabi bi sürü sebep aradım bende dediğin gibi rahatlamak ne mümkün
darısı basımızaaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?