Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
hayırlı olsun canım. Alttan muayenenin bir zararı yok ben şimdiye kadar bütün muayenelerimi alttan oldum sorun yok.

Bu arada hamileilk takvimi yaparken son adet tarihini baz alacaksın yanlış olmuş tablon
Teşekkür ederim canım cvbin için. O tabloyu bi türlü yapamadım ben de :)
Bana da görünmez dedi doktor. Zararı yok dedi. Üstten bakmak için bir hafta daha beklemen lazım dedi. Ama o kadar sabirsizlaniyorumki bir hafta daha bekleyemem her halde :)

Kızlar merhaba. Bi şey sorucam size. Daha 2 haftalık falan hamileyim cuma günü usg muayenem var. Doktor alttan bakicakmis. Sizce bebeğime bi zararı olurmu? Sizde demi böyle olmustu?

canım kaygılanma doktorun sana ve bebeğine zarar verecek birşeyi yapmaz korkma lütfen

Gunaydin arkadaslar ben 17ocak saat 2de asilama oldum 27 sabahi kan verdim 0.5 cikti cook uzuldum bole olup sonra yukselen var mi

ahanada kayııppp gelmişş..iyi olmana sevindimm canımm..şimdi seninkiler kesin ikizz dimii....öyle hatırlıyorumm...rabbim kucagına aldıgı günleride göstersinn..ara verme çok özletme kendinii...

kızlarr nasılsınızzzz??? dilerim herkez iyidir anneler ve bebeklerde..bebek bekleyenlerde...

ayy ben sınavları felan atlattım...rezilliktii..iğneyi cuma 4 de vuruldumm...cumrtesi 4 de ilişki demezmi drrr ilk saatleri değerlendirin sonrada denemeye şansınız olsunn... aman allahımm bitmeyen ünitelerim vardı bi yandan onları okuyorumm...eşim dersen stres yaptı uyumazz...zorla uyuttum sati 4 de kurdumm..saura kalkar gibi kalktıkkk ayy rezillikti yaaaa...çatlama iğnesi vurulacaklar bunu hesaba katıp vurulsunn...

bu ayda hiç umudum yokk...ama rabbimin kudretindende ümidimi kesmiyorumm...ama işte bunca aşılama yaptıranlarr..hele geçen 6 yumoşla aşılama olup tutmayanı duyduktan sonra pek umutlanmıyorum...daha çok var belli olmasınaa...

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uygun fiyata

Merional 75 : 07.2014 Son Kullanım Tarihli (17 Adet) (Hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde kullanılıyor)

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İstanbuldayım elden yada kargo ile teslim edilebilir. Buzdolabında
uygun koşulda saklanmaktadır. Ücrette her türlü yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz.

canım adet oldum biraz önce sen nasılsn ne var ne yok test yapıcakmsn

canım benide 5 gün falan var ama silvilceler bastı suratımı yoldalar kırmızılar geliolar kesin ama ilk aşılamamda daha çok umuluydum üzülmüyorum okdar yani birazcık üzülüyorum :) nese canım ben şöyle bi 3 veya 5 ay ara vericek kiloluyum evde kosu bandı var ama yapan yok bi yere yazılıp kilo vericem inş hedefim o ondan sonra tüpe geçiyorum inş direk bakalım..sen nedüşünüyorsun?

Son düzenleme:

aynen canım spora devam bebek yok bari kilo vereym biraz fit olaym yaza kdar ben 2015‘e kdar hiçbir şey düşünmüyorm planlar arasnda birikim yapmakta var

Günaydın kızlar hiçkimse gelmemiş yazmamış herkes iyi mi ben biraz sıkıntı atlattım ama çük şükür geçti, gitti öpüyorum hepinizi

canııımmm çok geçmiş olsunnnn hayırdır noldu arkadaşım ya

Umarım şimdi çok çok çok iyisindir

ay canım 2 gün lekem oldu ama çok şükür geçti şimdi elim yüreğimde yaşadım iki gün ama çok şükür bir sorun yok dedi doktorum düşük tehlikesi içinde iğne yaptı hemen sonra progesteron kullanıyordum zaten geçti çok şükür o iki günün zorluğunu anlatamam allahım beterinden korusun inşllah böyle şeyler yaşamayız hiiçbir zaman

hay allahhh. Ama neyseki Allah korumuş canım benim. Yormus muydun kendini ki acaba. Valla bitti gitti dememek gerekiyor 10 haftadan sonra rahatlayın artık diyolar ama ne mümkün!

Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza alacağımızn günleri göstersin inşallah

amin canım kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım ama sanırım biraz stesli bir zaman geçirdim ondan diye tahmin ediyorum bir anda oluca tabi bi sürü sebep aradım bende dediğin gibi rahatlamak ne mümkün

amin canım kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım ama sanırım biraz stesli bir zaman geçirdim ondan diye tahmin ediyorum bir anda oluca tabi bi sürü sebep aradım bende dediğin gibi rahatlamak ne mümkün

darısı basımızaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…