Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
selam kızlar bu aşılama süreci nasıl geçiyor banada bi cevap verin nolur kimse duymuyor sesimiiiiii ben Adanada Balcalıda yaptırıcam aşılama tutarmı acabaa yaaaa yarımcı olun banada fikirlerinizi söyleyin nolurrrrrr

amin canım kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım ama sanırım biraz stesli bir zaman geçirdim ondan diye tahmin ediyorum bir anda oluca tabi bi sürü sebep aradım bende dediğin gibi rahatlamak ne mümkün

neyse neyse nazarlık olsun. Lütfen sıkmamaya çalış canını. Geçmiş gitmiş çoook şüküüür herşey yolunda :)))

Bazen rahmin içinde olan atık pis kanı atması gerekebiliyormuş. Yani bebekle ve kese ile hiç alakası olmayan bir noktadan pis kan atılabiliyormuş. Sanırım seninki de öyle bir durumdu. Allah bir daha yaşatmasın canım

canım aşılama süreci adet sonrası doktorun bi takibe alıyor fiziksel duruma göre ilaç veriyor önce sonra yumurta takibi yapıyor vakti gelince çatlatma iğnesiyle yumurtaları çatlatıyor iğneyle 36 saat sonrada aşılama yapılıyor (erkekten alınan sperm rahime enjekte ediliyor) / aşılama günü eşinden alınan sperm örenği yıkanıyor ve en kaliteli olanlar seçiliyor

allah razı olsun canım hep dua ediyorum isteyen herkes için o güzel haberi alacağınız günü bekleyin rabbim hazinesinden verir inşallah

bizimde olurmuki evlatlarımız yaaa bana niye kimse cevap vermiyor çok umutsuz ve çaresizim kafam karma karışık banada umut olun nolurrr

bizimde olurmuki evlatlarımız yaaa bana niye kimse cevap vermiyor çok umutsuz ve çaresizim kafam karma karışık banada umut olun nolurrr

canım yazmaz olur muyuz emin ol kimse görmemiştir bende dahil yüreğini ferah tut ne zaman aşılama olacaksın? belli mi tarihi doktor önerdi mi aşılama?

sağolasın gülüm Allah razı olsun nihayet sesimi duyan biri oldu ben geçen hafta rahim filmi çekildim onda sağ tüpte problem çıktı sol tüp açık eşiminde değerleri düşük 18 milyon civarı doktorum aşılama yapalım adet olunca gel dedi ama benim tüptede sorun çıkınca moralim sfıra indi tek tüple aşılama şansı çok düşük diye duymuştum napacam bilmiyorum yaaaaa ağlayıp duruyorumm tüplere laparoskopi yapıyolar diye duymuştum acaba banada yapmazlarmı istesemm

canım yazmaz olur muyuz emin ol kimse görmemiştir bende dahil yüreğini ferah tut ne zaman aşılama olacaksın? belli mi tarihi doktor önerdi mi aşılama?

sağolasın canım evet önümüzdeki ay yapılacak inşallah diğer mesaja yazdım zaten ayrıntısını çok köütüyüm ben yaaaaa

canım bi sakin ol önce bi yüreğini ferahlat bakalım bu şekilde hep çok ciddi bir sorun varmış gibi kendine telkinde bulunma öncelikle sana lazım olan bir yumurta ve eşine ait milyonlarca spermden bir tanesine allahım dilesin yeterki canım laparoskopilere gelene kadar doktorun aşılama önermiş zaten senin bir tüpün kapalı olması gebeliğine engel değildir üstelik rahim filminde opak madde geçişi tüpleri açabiliyor belkide açılmıştır üzme şimdiden kendini inşallah aşılaman tutar ama sen bu panik halinden vazgeçmelisin biran önce şuan en büyük tedavi bu biraz rahat olmak anladın mı canım biz her zaman desteğiz burda nice gebelik haberleri aldık inşllah seninde güzel haberini alırız.

haklısın canım araştırdım çok zaten doktorumda dedi leke kırmızı renkte olursa korkmalıyız dedi benimki çikolata gibi koyuydu rengi akıntıyla birlikte attı kendini yaşatmasın inşllh canım

inşallah canım yaa Allah razı olsun senden ve senin gibilerden kendi başıma kaldığımı zaman rahat olamıyorum işte elimde değil Allaha sığınıyorum onun için buraya takılmaya karar verdim güzel haberleri duyunca biraz rahatlıyorum tek bırakmayın beni nolurrrr inan adaklar adadım Rabbime bu yolda Tefriciye duasınabaşladım inşallah umut olur bunlar sonuçta yeri göğü tutan duadır öyle değilmi eyy taşa bile can veren RABBİMMM duy sesimizi benim ve benim gibi yalvaran kardeşlerimizin hayırlıysa eğer dualarımızı kabul ett

o güzel duanı rabbim ağzından duysun inşllah tez vakitte hayırlı evlatlar nasib eylesin dünya dua üzerine canım eksik etmem hiçbir zaman iste rabbimden bekle hayırda şerde allahtan gelir razı olmak gerek herşeye ben 4 senedir hiçbir sebep yokken olmadı eşimin sonuçları olsun benim tetkiklerim olsun hiçbir sorun bulunamadı son olarak teşhisim kadın infertilitesi konuldu sebepsiz kısırlık hiç korunmasız yıllarca bekledim istedim allahımdan vakti zamanı gelir dedim çabaladım şimdide kucağıma alacağım günü göstersin diye allahıma dua ediyorum. umutsuzluğa düşme inan yeterki ...

çok sağol bacım seninde güzel ileklerin için görelim mevla neyler neylerse güzel eyler ona sığındık açtık avuçlarımızı ondan başka sığınacak yerimiz yok tek dayanağımız o sen hamilemisin kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum yazmışsın yaa inşallah öylesindir

evet canım hamileyim sevgikelebeği8181 ve bende senin gibi umutla bekleyenlerdendik ve bizim gibi kaçtanesi inşllah sıra sendedir uğurludur bak burası şimdiden söylim ben burda moral buldum umut doldum biraz rahatlamaya çalış aşılamaya kadar rabbim bir tarafımızı tamamlarken diğer yanımızı eksiltmesin her zaman hayırlısını versin hepimizede

ayyy çok sevindim bacım Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi banada uğurlu gelir burası sen aşılamaylamı hamile kaldın tüp bebeklemi birde nerde gördün tedavi ben Adanadayım Balcalıya gidiyorum burdan çok memnun yok heralde herkez başkent diyor ama bir defa başladık bakalım sonuç ne olacak

amin canım ben aşılama yaptırdım canım ilk denememdi ben k.maraşta yım canım bütün tedavilerimde k.maraşta yapıldı bence takılma herkes farklı sekilde memnuniyet gösterir belki sen çok memnun kalacaksın ki inşallah da öyle olur tedavinin çok başındasın canım yolun açık şansın bol olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…