Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım benim ya Allahım senden binlerce kez razı olsun inşallah okadar umut dolusun ve karşındakinide umutlandırmaayı motive etmeyi çok başarıyorsun iyiki katılmışım bu kulübe keşke sende buralarda olsan daha sık görüşebilsem seninle içimi rahatlattın resmen Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun bebeğinide sağ salim kucağına al ve kocaman olduğunu gör inşallah inan tüm kalbimle söylüyorum bunu

ben daha önce iki defa kimyasal geblik geçirdim ikisindede çok umutlanmıştım ama düşükle sonuçlandı çok üzülmüştüm ama innıyorumki herşey bizi rabbimin sınamasdır en azından durumumuz imkansız değil herşeyde bir hayır vardır ben tevekklümü edip tefekkürü Rabbime bırakıyorum görelim mevla neyler neylerse güzel eyler inşallah

sağol canım allah razı olsun ben buralardayım eskisi gibi kalabalığımız kalmadı ama ben buraya hep geliyorum sonuna kadar yardımcı olurum tecrübelerimi paylaşırım sen içini ferahlat yeter normal yolla gebelik bile oluşmuş bak gördün mü inşllah aşılamada kısmet olurda rabbim kucağını doldurur inşallah

amin canım aminnn

selamm kızlarr ben geldimmm...3 gündür annemdeydimm veee günler hızlı geçtii ama daha 1 hafta olduu önümüzdeki 1 haftada çabuk geçse bariiii...cuma kan vereyim diyorummççbugün iğneden sonra 10. günümm.. cumaya 14.günüm belkide adet olurum..off bilmiyorumm..bendehiçbir belirtide yokk..bitek göğüslerime dokunamıyorumm amaaa onlarda çatlama iğnesinden berii öyleler o yüzden bunuda belirti sayamıyorum çatlamaiğnesinin etkisi heralde bu kadar uzun sürermii...

canım geçmiş olsun kötü 2 gün geçirmişsinn..bidaha sana uğramasın inşallah öyle kötü günlerr...şu 3 ayı bi atlatsanızzz...

canım hoşgeldin çok özledik valla durumu özetlemişsin inşllah güzel şeyler olacak 12.günde de belli olur canım istersen 12.gün yaptır bende 12.gün öğrenmiştim ama sen bilirsin tabi adet gecikmesini de bekleyebilirsin ya inşallah yoğun çalışmanın karşılığını alırsın artık

Günaydın herkese,
Anne olabilmek gerçekten çok zor birşeymiş daha bu duyguyu yaşamadan bunu farklı şekillerde anlamak ta çok acı..
geçen hafta 35,11 çıkan kan testimden sonra ultrason muayenesi oldum fakat hiçbirşey görünmedi doktor dış gebelikten şüphelendi tekrar test yapıldı 872,72 çıktı doktor yine şaşkındı bizde tabiki dış gebelikte değerler iki kat değil biraz daha yavaş artarmış ki benim ki iki katından biraz fazlaydı ikiz olabilir dedi ama muhakkak görmemiz gerek dedi cumartesi tekrar gittim yine görünmedi insan ne hissedeceğine bir türlü karar veremez duruma geliyor emin olmadığım bişeyi kimseylede paylaşamıyorum 15 gündür yaşadığım duygu değişikliği beni oldukça yıprattı dün tekrar muayeneye gidicektim gün boyu aralıklı kanamalrım oldu ve bu beni çok endişelendirdi doktora çok umutlu gitmemiştim çok şükür ki bir kesecik göründü fakat muayene esnasında gelen kanamada doktor kese gördü evet ikizdi fakat biri benimle olamadı çok üzgünüm doktor sağlıklı olmadığı için yerleşemediğini söyledi diğeride tehlikede sanırım net birşey söylemedi üzülmemem içinfakat kanamam var ve buda istenmeyen bir durum cmtsi yi bekliycez tekrar kalp atışı duyulması gerekiyormuş
lütfen benim için dua edermisiniz bebeğim benimle olsun beni bırakmasın

canım öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum sana sıkıntılı günler geçirmişsin. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki değer 1500 olmadan kese görünmüyor. Artı ikiz gebeliklerde bu değere çok çabuk ulaşıldığı için kese de daha geç görünebiliyor.

Allah inşallahhhhhh meleğini sana bağışlar. 9 ay annesinin karnında huzurla sıkıntısız büyür. Yürekten diliyorum canım :)

Canım ben aşılama sonrası 10. günümde yaptırmıştım kan testini ve pozitifi değer düşük olsa da görmüştüm. O nedenle 12. günde senin de inşallahhh pozitif değerin çıkacak tatlım. İçini ferah tut, olumlu düşün :)

slm nasılsın arkadaşım bebişin nasıl benim için zaman geçmek bilmiyor yaaa herzaman adet olmayım diye dualar ederdim şimdide biran önce olmak istiyorum aşılamaya başlanacağı için

Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun inşallah hepimizinki RABBİM korusun sağlıkla bizlere bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin

öncelikle merhaba canım hepimiz bu güzel ve uğraşlı yolda çaba sarfediyoruz inşallah bebeğin bırakmaz seni Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun banada önümüzdeki ay aşılama yapılacak inşallah tutar sende bana dua et nolur 3 yıldır bir bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz Rabbim bekleyen hrekese tattırsın inşallah bu duyguyu senin aşılama mı oldu ve kaçıncı aşılama da tuttu bende çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda umutla bekliyoruz bakalım nolacak diye

Allah razı olsun cnm teşekkür ederim
biz 3 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istedik fakat olmadı 6 klomen 2 gonal f kullandım ilk aşılamam o yüzden doktorum çok ılımlı konuşuyor yani hamile kalmam bile iyi birşeymiş eğer tutmazlarsa zaten sağlıklı değillerdi diyor birini kaybettim umarım diğerini cmtesi sabırsızlıkla bekliyorum benim canımda can olması için inşallah seninkide tutar yalnız ben hep umutsuz olduğum için çok dikkat etmedim misafir ağırladım kaç kez kabul edemem diyemedim sen muhakkak dinlen çok önemli ve rahat ol hayırlısıyla tutar inşallah

sağolasın canım Rabbim bunu bağşlasın inşallahh elimden geleni yapacam artık hem misafirde gelecekse gelsinn ama onlar bana hizmet etsin dimi amaaaa bakalım br yola girdik sonucumuz ne olacak devlettemi yaptırdın aşılamanı özeldemi benimde rahim filminde sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açık eşiminde değerleri düşük 18 milyon bundan dolayı umudum yok çok fazlaa amaa bilmiyorum artıkkk mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

canım bütün dualarımız seninle içini ferah tut inşllah bebeğini sağlıkla sıhhatle büyütürsün bedeninde. . . Biz hep yanındayız canım...

canım bütün dualarımız seninle içini ferah tut inşllah bebeğini sağlıkla sıhhatle büyütürsün bedeninde. . . Biz hep yanındayız canım...

çok sağolun burda sizin yazdıklarınızı okumak verdiğiniz cvplar hepsi insanı rahatlatıyo dertleşmek neticede ve ben şuan eşimden başka kimseyle paylaşmadım annem ve ablam da dört gözle haber bekliyolar aslında ama hastalandığımda yanımdaydılar ve çok ağlamıştım sonra onun yerleşme kanaması olduğunu söylemedim çünkü onlarda çok üzülüyor iyi haberler aldığımda paylaşıcağım inşallah ama şuan sizin varlığınız ailemle paylaşamadığımı sizinle paylaşıyorum ve sizde ailem gibi oldunuz

canım inan benim içinde öyle burda birşeyler görüp okuyunca çok mutlu oluyorum sanki karşımda sohbet ediyormuş gibi oluyorum aynı bende kolay kolay kimseyle derdimi paylaşamam içe kapanığımdır biraz ama burası gerçekten başkaymış daha henz çok yeniyim ama hemen alıştı bile sabah inan kalkar kaklmaz hemen bilgisayarı açıyorum acaba kimse yazımdan bie alıntı yapıpta birşeyler yazmışmıdır diye özellikle senin içinde dua edicemm bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah sende bizlere dua et olurmu bak hamilelerin duası çabuk kabul olunan dualardandırr

slm nasılsın arkadaşım bebişin nasıl benim için zaman geçmek bilmiyor yaaa herzaman adet olmayım diye dualar ederdim şimdide biran önce olmak istiyorum aşılamaya başlanacağı için

çok iyiyiz canım allahıma binlerce şükür beklemek zor canım çok iyi anlıyorum seni canım geç olsun güç olmasın hesabı rabbim nasib etsinde beklemek kolay geliyor bi yerde hayırlısıyla sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza . . . Ha gebelik başlayınca bitmiyor canım emin ol herşey yeni başlıyor onun telaşı daha da ayrı heran kaybetme korkusuyla yaşamak daha da acı emin ol canım

öyle canım yüreğini ferah tut rabbimin mucizesi bu yavrunu sana bağışlasın inşallah hiç üzme kendini bir tarafa üzülürken diğer yanını unutma asla . . .

mutlaka öyledir canım inşallah bırakmaz seni de yavrun sağ salim doğduğunu koşup oynadığını görürsün inşallahh bizlerde zor bir süreçteyiz Rabbim kolaylaştırsın inşallah hepimiz ayrı ayrı sınavdayız ve inşallah hepimizde o sınavı başarıyla geçeriz tatlımm dualarım seninle sende unutma beni duanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…