Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

çokk sağolunn kızlarrrr...evett belsi yarın yaptırsam belli olurr ama cesarett edemiyorumm...bi bekleyeyimm diyoerumm sonraa yapayım diyorum..yoksada bikaçgünü daha ümitle geçireyim diyorumm...

kızlarr size bişi sorucammm...sizzler çatlama iğnesi vurulmuştunuz dimii ..yada yumoşlar için iğnee...ben gecenlerdeçatlama iğnesi vurulmuştum ama klomenleydiiii..şimdiii bu ay puregon kullandım sonra çatlama iğnesii..çatlama iğnesi vuruldugumdan beri göğüslerimde aşırı hassasiyett varr..bu kadar uzun sürermii..oldumu sizdedee...

Evet canım çatlatma iğnesi vurulmuştum. Ama bende göğüs hassasiyeti yapmamıştı. Üstelik 2 doz vurulmuştum. Sadece çatlatma sonrası 12. günden sonra göğüslerimde hassasiyet başladı bende. Ama çoğu insanda bu iğne bu tarz etkiler gösteriyormuş.

canım ben klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve göğüslerimde o kadar çok hassasiyet vardı ki inan yatağımda dönemiyordum bile şimdilerde o derece olmasada göğüs ağrılarım devam ediyor hala

canım ben klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve göğüslerimde o kadar çok hassasiyet vardı ki inan yatağımda dönemiyordum bile şimdilerde o derece olmasada göğüs ağrılarım devam ediyor hala

Allah allah hakkaten kişiden kişiye radikal farklar olabiliyor demek ki. Ben de kiloluyum diye belki vucudum bu tarz etkileri tolore ediyordur kimbilir :)

Ben hamile oldugumu öğrendiğim ilk haftaları düşünüyorum da bir gün işyerinde ellerimi göğüsümün üstünde toplayıp masaya doğru gayri ihtiyari dayanmışım, nerdeyse çığlık atıcaktım acıdan

Ama şimdi sabah duç alırken hissediyorum birde gün içinde hala belirtiler devam ediyor mu diye ara ara göğüslerime hafif yumruklar atıyorum hahahahahahahhahaha:)))))

valla bilmiyorum canım bende kiloluyum biliyosun herkes farklı şeyler hissiyor o belli bişey :)

şu an kilo durumları ne alemde canım. Yaa ben şimdiden 2,5 kg aldııımmmm, sanki çok rin tintin kıvamındaydım da şimdiden üzerne kilolar da binmeye başladııı

canım inan hiç tartılmadım ilk muayenemde bakıldı kiloya ama sonralarda bakmadık hiç aslında kendimi bir takibe almam lazım sen kıyafetlerini değiştirdin mi daha rahat şeyler aldın mı cnaım kendinde değişiklik hissediyor musun?

henüz alışveriş yapmadım canım hayırlısı ile 3 ayımı doldurayım o zaman alıcam.

Ama şöyle diyim ilk günden beri psikolojik olarak kıyafetlerimin belinden rahatsız oluyordum. BUgun bi yaklaşık 10 gündür giymediğim bir pantolonumu giydim. Fermuarı çektim ama düğme kapanmadı. Ya kilonun etkisi ya da göbek yavaştan çıkıyor ben burdayım diyor :)))

canım bebeğinin büyüdüğünün habercisi eskiden küçük bir armut kadarmış rahim şimdi bir greyfurt kadar diyor takvim ben daha rahat edicek pantollar aldım canım çok sıkıştırmışım gibi bir hisse kapılıyordum malum atlattığım mevzudan dolayıda fazlasıyla tırssssssssstım ....

çok iyi yapmışsın canım en iyisi. Bol pantolon derken direkt hamile pantolonlarından mı aldın? Ben o nedenle hep elbise giyiyorum zaten elbiselerim genel olarak bol olduğu için hiç sıkıntı çekmiyorum. Dedğim gibi 10 gündür de pantolon giymiyordum inat ettim de giydim. Ama bundan sonra bu pantolonlar dolabın el uzak köşesine kalkacak çok belli.

Yenilerine yer açmayı nasip etsin Allah bana :)

Haftaya muhtemelen doktorum 2 li testimizi falan yapacaktır. Bundan önceki randevumuz 12 Ocak'taydı zaten bahsetmedi 2'li test diye ama yapar diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun tabi ki.

Sen ne zaman yaptırcaksın konuştun mu doktorunla?

amin canım normal hamile pantolu aldım rahat rahat büyüsünler inşllah sıkıştırmanın anlamı yok 2 li testi hiç konuşmadım canım 12.haftada yapılıyor zaten test o zamana kadar beklerim muayeneye gitmeyi düşünmüyorum biraz geç gibim de büyüdüğünü göreyim inşllah.

Benim de 12 Şubat'ta randevum bebeğim 11+2 olacak yani 12. haftanın içinde olucaz. DOktorum o zaman yapacağına dair hiçbirşey söylemedi ama yapar diye düşünüyorum. Yapmazsa da şu tarih diye belirlemede bulunur.

Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıkla bizimledirler de 2'li testlerini tertemiz çıkar inşallah :)

amin canım inşşlah aslında bu zamana kadar bu test olayını hiç düşünmemiştim sen sorana kadar kalbimizi ferah tutalım rabbim sağlıklarını sıhhatlerini versin

Kızlar günaydıııınnnn :)))

Dün gece rüyamda doktor kontrolündeydim. Doktorum daha ilk dakikada erkek dedi bebeğim için hatta bana da gösterdi

Ama ilerleyen dakiklarda dur bir dakika bu klitoris gelişimi de olabilir yani kız da olabilir 2 hafta daha bekleyelim dedi

Kafamdaki gelgitler meraklar rüyalarıma da yansımaya başladı artııııkkkk :)))))

Allah sağlık versin kız erkek gerçekten önemli değil :)

Arkadaşlarr neden bakıp kaçıyosunuz, ne durumdasınız, nasılsınız anlatsanıza birazcık merak ediyoruz gerçekten de

günaydın sevgikelebeği:)) ben geçen salı doktora gittim. bebişim gayet iyi durumda. ama annesi biraz rahatsız. idrar yollarım iltihaplandı onun için ilaç kullanıyorum. doktorum 15 gün sonraya çağırdı 2li test yapmak için

oh maşalalh kuzucuğa. OLsun canım sıkıntı çekiyorsundur tahmin ediyorum ama allah çaresi zdert vermesin. Bende de vajinal enfeksiyon oldu onun 3 günlük bir tedavi kürünü uyguladım çok şükür iyiyim şimdi.

Benim doktorum bahsetmedi 2'li yi ne zaman yapacağından.

Haftaya çarşamba randevum var 11+2 olucam, belki o zaman yapar belki sonraya randevu verir görücez artık :)

ben hep karnımı hep kızım diye seviyorum. aşılama yapılırkende inşallah kızım olur diye dua ettim.

salı günü bebeğimi ilk kez ultrason ekranından gördüm. çok güzel görüntüydü. çok fazla sıkıntım yok. birazcık sağ tarafımdan sancılanıyorum. benim zaten evlendim evleneli hep sıkıntım vardı o yüzden çok takılmıyorum.
büyük bir ihtimal çarşamba günü 2li testi yapabilir doktorun

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları ama inanki o kadar merak ediyorum kızım mı olucak oğlum mu diye etrafımda herkes oğlun olicek diyo senin bir tahminin var mı benle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…