Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
ben hep karnımı hep kızım diye seviyorum. aşılama yapılırkende inşallah kızım olur diye dua ettim.

yani aslına bakarsan ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri elim karnıma gidince ağzımdan kızım kelimesi çıkıyor. Sonra ne yaptığımı farkedip utanıp düzeltiyorum. Bu hissiyat da olabilir temennim de. o nedenle bebeğim benimle olsun sağlıklı olsun bu bana cidden yeter.

maşallah Allah bu şekilde tamamını erdirir inşallah. Sıkıntısız hamilelikler geçiriririz.

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları ama inanki o kadar merak ediyorum kızım mı olucak oğlum mu diye etrafımda herkes oğlun olicek diyo senin bir tahminin var mı benle ilgili

yaaa hayatım emin ol seni daha önce görmüş olsam kesinlikle kız mı erkek mi söylerdim. Bu konuda hislerime fazlası ile güveniyorum. Ama hiç görmediğim için tahminde de bulunamıyorum

Çok heyecanlı bir bekleyiş ama kabul etmem lazım :)

en önemlisi bu zaten sağliklı olmaları ama. bende hep öyle hissediyorum. yada senin dediğin gibi bizim temennimizdir bu

evet evet bende tahminler doğrultusunda kendi merakımı gidermeye çalışıyorum

hayırlısı canım benim sağlıklı olsun kız erkek ne olursa başımın tacı :)

ama ben sen kendin için ne hissediyosun diye sormak istedim :)

yaaaaaaa Uyanamadım mı nedir...
Canım herkes bana oğlun olucak felan diyince ondan etkileniyorum sanırım ama hep kız geçiriyorum aklımdan neyse bi kaç hafta daha sabredersek çok kalmadı merakımızı gidermeye allahın izniyle

slmm kızlarr..nasılsınızz?? tuttumu tutmadımı diye merak ederkenn çok şükür rabbimee..şimdi kızmı erkekmi meraklarıı başladıı...sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmezz...ben beklemedeyim hala...gecen çatlama iğnesinden sonra 17 gün adet olmuştum..ama adetin 11. günü çatlama iğnesi vurulmuştum..bu ay 15.günü çatlama iğnesi vuruldum..o yüzden çat iğnesinden sonra 14..yada 15. gün adetolurum diye düşünüyorumm...beklemedeyimm..pazartesi adet olabilirim yada pazarr..yada yarınn :) :) kardeşimin nişan telaşı var bohcasıydı alışverişiydi derken geçti şükür günlerr..pazar nişanımız varr..ondan sonra sonuçla başbaşa kalacagım benn...

bugun kendimele savaşıyorum gidip kanda baktırsammı baktırmasammı diyee...bende haberler böle şimdilikk..

dayanamadım kan tahlil verdim... negatiffff...

dayanamadım kan tahlil verdim... Negatiffff...

canım moralini düşürmeyeceğinden çok eminim çünkü hergün yeni bir başlangıç bunu unutma her çabalayışında yaklaştığını hissediyor insan ben öyle olmuştum hep çok yakın ve çok az kalmış gibi içini ferah tut o gün gelecek allahın izniyle

Tabi tabi ben o yönden sabırsızlık yaşamıyorum ne yalan sölim. Elbette herkes gibi merak ediyorum ama dedğim gibi önceliğim cinsiyet değil benim. Önceliğim sağlık kesinlikle bugün de böyle, 5 ay sonra da böyle olacak.

Allah da cinsiyet konusunda bizim için hangisi hayırlı ise onu versin.

AMİNNNNNNNN

slm kızlar nasılsınız ben ılacla atlatıyorum zor gunlerımı benımde cuma randevum var var gecen hafta ve bu hafta kahve rengı akıntı var korktum ama dr da aramadım ınternette baktım bıraz eger kırmızı olursa sorun olurmus benımkı kahve ve afedersınız kabızlık sorunum var oyle olan varmı aranızda benım gercekten her yonuyle zor gecıyor Allahım herkesın yardımcısı olsun benımde ıns

canım benim geçmiş olsun öncelikle. Eminim ki çok çok büyük ir ihtimal hiiiçbişeyciği yoktur bebişlerin. Ama yine de keşke gitseydin en azından doktoruna haber verseydin. Ben olsam cuma randevusunu öne alırdım senin yerinde olsam. Herşey güzel olacak merak etme, sağlıkla kavuşucaz inşallah bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…