arkadaşlarr neden bakıp kaçıyosunuz, ne durumdasınız, nasılsınız anlatsanıza birazcık merak ediyoruz gerçekten de
ben hep karnımı hep kızım diye seviyorum. aşılama yapılırkende inşallah kızım olur diye dua ettim.
salı günü bebeğimi ilk kez ultrason ekranından gördüm. çok güzel görüntüydü. çok fazla sıkıntım yok. birazcık sağ tarafımdan sancılanıyorum. benim zaten evlendim evleneli hep sıkıntım vardı o yüzden çok takılmıyorum.
büyük bir ihtimal çarşamba günü 2li testi yapabilir doktorun
evet canım önemli olan sağlıklı olmaları ama inanki o kadar merak ediyorum kızım mı olucak oğlum mu diye etrafımda herkes oğlun olicek diyo senin bir tahminin var mı benle ilgili
yani aslına bakarsan ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri elim karnıma gidince ağzımdan kızım kelimesi çıkıyor. Sonra ne yaptığımı farkedip utanıp düzeltiyorum. Bu hissiyat da olabilir temennim de. o nedenle bebeğim benimle olsun sağlıklı olsun bu bana cidden yeter.
maşallah Allah bu şekilde tamamını erdirir inşallah. Sıkıntısız hamilelikler geçiriririz.
yaaa hayatım emin ol seni daha önce görmüş olsam kesinlikle kız mı erkek mi söylerdim. Bu konuda hislerime fazlası ile güveniyorum. Ama hiç görmediğim için tahminde de bulunamıyorum
Çok heyecanlı bir bekleyiş ama kabul etmem lazım :)
cümlemiz inşallah. güzelce bu günleri geçiririz inşaalah
evet evetbende tahminler doğrultusunda kendi merakımı gidermeye çalışıyorum
senin içinden geçen bişey var mı pekiiiiy
bence sende bir erkek annesi olabilirsin... :44::44:
hayırlısı canım benim sağlıklı olsun kız erkek ne olursa başımın tacı :)
ama ben sen kendin için ne hissediyosun diye sormak istedim :)
dayanamadım kan tahlil verdim... negatiffff...
dayanamadım kan tahlil verdim... Negatiffff...
yaaaaaaaUyanamadım mı nedir...
Canım herkes bana oğlun olucak felan diyince ondan etkileniyorum sanırım ama hep kız geçiriyorum aklımdan neyse bi kaç hafta daha sabredersek çok kalmadı merakımızı gidermeye allahın izniyle
Tabi tabi ben o yönden sabırsızlık yaşamıyorum ne yalan sölim. Elbette herkes gibi merak ediyorum ama dedğim gibi önceliğim cinsiyet değil benim. Önceliğim sağlık kesinlikle bugün de böyle, 5 ay sonra da böyle olacak.
Allah da cinsiyet konusunda bizim için hangisi hayırlı ise onu versin.
slm kızlar nasılsınız ben ılacla atlatıyorum zor gunlerımı benımde cuma randevum var var gecen hafta ve bu hafta kahve rengı akıntı var korktum ama dr da aramadım ınternette baktım bıraz eger kırmızı olursa sorun olurmus benımkı kahve ve afedersınız kabızlık sorunum var oyle olan varmı aranızda benım gercekten her yonuyle zor gecıyor Allahım herkesın yardımcısı olsun benımde ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?