slm kızlar nasılsınız ben ılacla atlatıyorum zor gunlerımı benımde cuma randevum var var gecen hafta ve bu hafta kahve rengı akıntı var korktum ama dr da aramadım ınternette baktım bıraz eger kırmızı olursa sorun olurmus benımkı kahve ve afedersınız kabızlık sorunum var oyle olan varmı aranızda benım gercekten her yonuyle zor gecıyor Allahım herkesın yardımcısı olsun benımde ıns
canım benim geçmiş olsun öncelikle. Eminim ki çok çok büyük ir ihtimal hiiiçbişeyciği yoktur bebişlerin. Ama yine de keşke gitseydin en azından doktoruna haber verseydin. Ben olsam cuma randevusunu öne alırdım senin yerinde olsam. Herşey güzel olacak merak etme, sağlıkla kavuşucaz inşallah bebeklerimize
Günaydın herkese,
Cumartesi kontrolum vardı hatırlarmısınız aşılama sonucunda 15 gün boyunca yaşadığım git geller başta tutmadığını düşündük regl olmuştum çünkü ve daha sonra yerleşme kanamasını öğrendik sonra kimyasal gebelik şüphesiyle onuda öğrendik daha sonra dış gebeliği öğrendik ama o da değildi sonrasında ikiz gebelik geçirdiğimi öğrendik fakat yine kanama geçirmiştim ve biri düştü diğerini korumak için iğne yapıldı ve bekledik fakat en sonunda var olan kese küçülmüş sağlıklı birşey değilmiş ve düşücekmiş değerlerimde düşmüş yani bu yolculuğumuz da bu şekilde bitti ama bende ki psikolojik sarsıntıyı bırakarak... doktor bir kaç ay ara vermemizi söyledi umarım bende kendimi bu süre içinde toparlarım çocukla ilgili hiçbirşey okumama ve konuşmama kararı aldık burdaki herkese teşekkür ederim destekleri için çoğu zaman bana umut oldunuz moral verdiniz.. umarım bekleyen herkes güzel haberler alır kendinize iyi bakın...
günaydın herkese,
cumartesi kontrolum vardı hatırlarmısınız aşılama sonucunda 15 gün boyunca yaşadığım git geller başta tutmadığını düşündük regl olmuştum çünkü ve daha sonra yerleşme kanamasını öğrendik sonra kimyasal gebelik şüphesiyle onuda öğrendik daha sonra dış gebeliği öğrendik ama o da değildi sonrasında ikiz gebelik geçirdiğimi öğrendik fakat yine kanama geçirmiştim ve biri düştü diğerini korumak için iğne yapıldı ve bekledik fakat en sonunda var olan kese küçülmüş sağlıklı birşey değilmiş ve düşücekmiş değerlerimde düşmüş yani bu yolculuğumuz da bu şekilde bitti ama bende ki psikolojik sarsıntıyı bırakarak... Doktor bir kaç ay ara vermemizi söyledi umarım bende kendimi bu süre içinde toparlarım çocukla ilgili hiçbirşey okumama ve konuşmama kararı aldık burdaki herkese teşekkür ederim destekleri için çoğu zaman bana umut oldunuz moral verdiniz.. Umarım bekleyen herkes güzel haberler alır kendinize iyi bakın...
günaydın arkadaşımmm, nasılsın napıyosun?
Benim çarşamba günü randevum var. Hem heyecan hem tedirginlik endişe mutluluk hepsi bir arada. Umarım güzel sonuçlarla gelirim:)
çok eminim canım güzel haberlerle gelicenden bebişin büyümüş göreceksin elleri kolları fıkır fıkır inşallah haberlerini ne acil şekilde ulaştır bana
çookk sağol canımm....hayırlısı olsun canım skma canını. Önünüe bakın. BUndan sonra aşılama denersin, lldaha tüketmediğin o kaar çok yol var ki önünde. Lütfen rahat ol, kardeşinin mutluluğuna odaklan.
canım moralini düşürmeyeceğinden çok eminim çünkü hergün yeni bir başlangıç bunu unutma her çabalayışında yaklaştığını hissediyor insan ben öyle olmuştum hep çok yakın ve çok az kalmış gibi içini ferah tut o gün gelecek allahın izniyle
Günaydın herkese,
Cumartesi kontrolum vardı hatırlarmısınız aşılama sonucunda 15 gün boyunca yaşadığım git geller başta tutmadığını düşündük regl olmuştum çünkü ve daha sonra yerleşme kanamasını öğrendik sonra kimyasal gebelik şüphesiyle onuda öğrendik daha sonra dış gebeliği öğrendik ama o da değildi sonrasında ikiz gebelik geçirdiğimi öğrendik fakat yine kanama geçirmiştim ve biri düştü diğerini korumak için iğne yapıldı ve bekledik fakat en sonunda var olan kese küçülmüş sağlıklı birşey değilmiş ve düşücekmiş değerlerimde düşmüş yani bu yolculuğumuz da bu şekilde bitti ama bende ki psikolojik sarsıntıyı bırakarak... doktor bir kaç ay ara vermemizi söyledi umarım bende kendimi bu süre içinde toparlarım çocukla ilgili hiçbirşey okumama ve konuşmama kararı aldık burdaki herkese teşekkür ederim destekleri için çoğu zaman bana umut oldunuz moral verdiniz.. umarım bekleyen herkes güzel haberler alır kendinize iyi bakın...
çookk sağol canımm....
inşallah canımm..bilmiyorumyakınlaşmak yerine heran uzaklaşıyormuşum gibi geliyorr..bakalım hayırlısı diyorumm...
bide bişi sorucam sana..sen yumoş varken doğal denemiştin dimi..kaç keredoğal denedinn...yaniben 2 kere denedim bu ay aşılama olayım diyorumm..ama bide diyorumki 2 yumoş takibinde olmayan bebek aşılamada olurmu...
CANIM BENDE 2 KERE YUMOŞ TAKİBİYLE DENEDİM OLMADI AŞILAMA DA AYNI ŞEKİLDE YUMOŞ TAKİBİ YAPILACAK SANA ÇATLATMA İĞNESİNDEN 36 SAAT SONRA İSE KONSANTRE EDİLMİŞ TEMİZLENMİŞ SPERMLER TÜPLERE BIRAKILACAK ASLINDA NORMAL YOLLA OLAMAMASININ SEBEBİ ULAŞIM PROBLEMİ GİBİ GELİRDİ BANA YANİ SPERMLE YUMURTA ÇOK ZOR BULUŞUYOR GİBİ AMA BUNDA ÖYLE DEĞİL DİREKT OLARAK TÜPLERE BIRAKILIYOR AŞILAMA İSTE ARTIK DOKTORUNDAN Kİ SNAIRIM ARTIK O DA BU YOLU ÖNERECEKTİR SANA
Günaydın herkese,
günaydın arkadaşımmm, nasılsın napıyosun?
Benim çarşamba günü randevum var. Hem heyecan hem tedirginlik endişe mutluluk hepsi bir arada. umarım güzel sonuçlarla gelirim:)
umarım en güzel sonuçlar ve güzel haberler alırsın
Çok saol canım. İnşallah güzel haberlerle gelirim. Sende durumlar nasıl bir daha ne zaman gideceksin?
2 hafta sonra gideceğim inşallah. ben çok şükür iyiyim.bebişimde iyi. RABBİMDEN başka ne isterim.
Kızlar peki sizin göğüs sızıları ne alemde benim bazı günler yogun bazı günler nerdeyse hiç yok gibi az hassasiyet var. Aazalmaya mı başlıyor acaba bu haftalarda
benimkilerde aynı durumda. heralde bu haftalarda bu ağrılarımız geçiyor. sen yarın mı doktora gideceksin?
evet canım ben yarın gidicem randevum 16:00'da yarın. Çok heyecanlıyım fazlası ile. Allah heyecanıma değecek güzel sonuçlar almayı nasip etsinn :)
Sende bulantı varmıydı peki? Varsa artık o da azalmaya başlamıştır değil mi?
Amin insaallah.:):) rabbim gonlune gore versin canim
Benim bulantilarim yoktu. En rahat oldugu durum. Benim normal zamanlarimda herseyden midem bulanirdi. Hamilelikte hic sorun yasamadim.biraz yemek kokulari rahatsiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?