Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım hoşgeldin aynı sorun bende de oldu kabızlık probleminden dolayı zorlandığımı felan düşündüm hatta benimde lekelerim oldu kahverengi senin gibi bende çok korktum canım ama çok şükür ki atlattım kontrole de gittim çok şükür sorun yoktu doktorum kırmızıya dönerse ve yoğunlaşırsa gel demişti inşllah bidaha böyle bir problemle karşılaşmayıuz canım sana da geçmiş olsun

amin

Günaydın herkese,
Cumartesi kontrolum vardı hatırlarmısınız aşılama sonucunda 15 gün boyunca yaşadığım git geller başta tutmadığını düşündük regl olmuştum çünkü ve daha sonra yerleşme kanamasını öğrendik sonra kimyasal gebelik şüphesiyle onuda öğrendik daha sonra dış gebeliği öğrendik ama o da değildi sonrasında ikiz gebelik geçirdiğimi öğrendik fakat yine kanama geçirmiştim ve biri düştü diğerini korumak için iğne yapıldı ve bekledik fakat en sonunda var olan kese küçülmüş sağlıklı birşey değilmiş ve düşücekmiş değerlerimde düşmüş yani bu yolculuğumuz da bu şekilde bitti ama bende ki psikolojik sarsıntıyı bırakarak... doktor bir kaç ay ara vermemizi söyledi umarım bende kendimi bu süre içinde toparlarım çocukla ilgili hiçbirşey okumama ve konuşmama kararı aldık burdaki herkese teşekkür ederim destekleri için çoğu zaman bana umut oldunuz moral verdiniz.. umarım bekleyen herkes güzel haberler alır kendinize iyi bakın...

Allah sabır versin canım. Çok zor ne söylesem boş. Umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın.

canım sen yeterki iyi ol zor zaman geçirdin moralini düşürmeden bunu atlatmak en faydalı olan ama eminimki bunu başarmak çok zor sana bol sabır ve güç diliyorum canım yolun açık olsun

günaydın arkadaşımmm, nasılsın napıyosun?

Benim çarşamba günü randevum var. Hem heyecan hem tedirginlik endişe mutluluk hepsi bir arada. Umarım güzel sonuçlarla gelirim:)

çok eminim canım güzel haberlerle gelicenden bebişin büyümüş göreceksin elleri kolları fıkır fıkır inşallah haberlerini ne acil şekilde ulaştır bana

çok eminim canım güzel haberlerle gelicenden bebişin büyümüş göreceksin elleri kolları fıkır fıkır inşallah haberlerini ne acil şekilde ulaştır bana

Ahh güzelim valla güzel haberleri alayım hemen bir şekilde akşam girerim nete yazarım yeterki güzel şeyler duymak nasip olsun.

Çok saol güzelim moralin için de :)))

hayırlısı olsun canım skma canını. Önünüe bakın. BUndan sonra aşılama denersin, lldaha tüketmediğin o kaar çok yol var ki önünde. Lütfen rahat ol, kardeşinin mutluluğuna odaklan.
çookk sağol canımm....

inşallah canımm..bilmiyorumyakınlaşmak yerine heran uzaklaşıyormuşum gibi geliyorr..bakalım hayırlısı diyorumm...

bide bişi sorucam sana..sen yumoş varken doğal denemiştin dimi..kaç keredoğal denedinn...yaniben 2 kere denedim bu ay aşılama olayım diyorumm..ama bide diyorumki 2 yumoş takibinde olmayan bebek aşılamada olurmu...

canımm çok geçmişş olsun..rabbim yüreğine serinlik versinn...çok zorrr...

çok geçmiş olsun canım. RABBİM dayanman için sana güç ve kudret versin. umarım en kısa zamanda RABBİM sana istediğin bebeği nasip eder. bu sayfadan o güzel haberini alırız

Kızlar peki sizin göğüs sızıları ne alemde benim bazı günler yogun bazı günler nerdeyse hiç yok gibi az hassasiyet var. Aazalmaya mı başlıyor acaba bu haftalarda

benimkilerde aynı durumda. heralde bu haftalarda bu ağrılarımız geçiyor. sen yarın mı doktora gideceksin?

benimkilerde aynı durumda. heralde bu haftalarda bu ağrılarımız geçiyor. sen yarın mı doktora gideceksin?

evet canım ben yarın gidicem randevum 16:00'da yarın. Çok heyecanlıyım fazlası ile. Allah heyecanıma değecek güzel sonuçlar almayı nasip etsinn :)

Sende bulantı varmıydı peki? Varsa artık o da azalmaya başlamıştır değil mi?

Amin insaallah.:):) rabbim gonlune gore versin canim

Benim bulantilarim yoktu. En rahat oldugu durum. Benim normal zamanlarimda herseyden midem bulanirdi. Hamilelikte hic sorun yasamadim.biraz yemek kokulari rahatsiz ediyor

Amin insaallah.:):) rabbim gonlune gore versin canim

Benim bulantilarim yoktu. En rahat oldugu durum. Benim normal zamanlarimda herseyden midem bulanirdi. Hamilelikte hic sorun yasamadim.biraz yemek kokulari rahatsiz ediyor

çok şükür ben de o şanslı gruptanım. Benim de hiiç midem bulanmadı. 1-2 kez oldu o da bence normalde de yesem midemin bulanacağı yemeklerden oldu :))

Hatta o yüzden de 3 kilo aldım bile, mide bulantısını geçtim iştah bile tavan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…