Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Benim istahimda cok avik. Yedigim nereye gidiyor bilmiyorum. Gunun her dakikasi acim. Ama ben fazla yemiyorum. Su ana kadar 1kilo aldim

Dualarimiz seninle:):)

arkadaşım çok şükür bebeğim iyiymiş. Kıpır kıpırdı teyzeleri. Eller kollar, parmak emmeler, zıplamalar. Maşallah benim miniğime

Ense kalınlığını da ölçtük normal dedi doktorum. Ama doktorumla yaptığımız uzun görüşme sonrası ben 2 li test yaptırmamaya direkt olarak amniyosentez yaptırmaya karar verdik sanırım. Yani snaırım diyorum 2'li test için bu hafta içi istersen yaptırabiliriz dedi. Onun dışında amniyo içinde 5 hafta sonraya randevu aldık. Ben emin olmak istiyorum arkadaşlar. Bir tarafım çok korkuyor ama bir tarafım da bunu yapmazsam hiç rhaat edemeyeceğimi söylüyor.

Allah sağlık versin herşey yolunda gitsin pek tabi ki.

Cok sevindim arkadasim.masallah bebegine. Ama amniyosentez karari cok buyuk karar.neyse senin icin de bebegin icin de hakkinizda hayirlisi olsunl

Cok sevindim arkadasim.masallah bebegine. Ama amniyosentez karari cok buyuk karar.neyse senin icin de bebegin icin de hakkinizda hayirlisi olsunl

Evet canım farkındayım korkularım da yok değil fazlası ile korkuyorum. Ama 9 ay bişey varmı stresi bana göre değil. Maalesef görümcemin ilk bebeği de down sendromu teşhisi ile alınmıştı. O nedenle riske atmak istemedik.

Bu konu ile ilgil türlü olumsuzluklar komplikasyonlar olabilir o nedenle şu saatten sonra hiçbirini okumayacağım. Kendime kötüyü çağırmayacağım.

Son olarak birsey sorup bu konuyu kapatayim. RABBİM gostermesin kotu bir sonuc cikarsa bebegi aldiracak misin

Son olarak birsey sorup bu konuyu kapatayim. RABBİM gostermesin kotu bir sonuc cikarsa bebegi aldiracak misin

Bunu konuşmaya dilim varmıyor ama cevabım evet canım. Yoksa aksi düşüncede olsam zaten bu tarz riskli bir işleme hiç girişmezdim. Allah hakkımızda hayırlısını versin, kötü sonuçlarla karşılaştırmasın

Merhaba arkadaslar insaallah hepiniz iyisinizdirrr....umarimmm bebislerde iyidirrr ;-)

Bugun dr gittim ve gelisimi 4 gün geriden gelen bebisim olmasi gereken haftayi yakaladi....9+1 haftalik bebegimmm....

Dr 20 gun sonra ikili taramayi konusalim dedii ve cinsiyetini söylerim dedii....12 haftalikken cinsiyet ögrenilir mi ben anlamadim....
artik beklemek ve dua etmek kaliyorrr bizlere...
bebeklerimiz hayir ve saglikla dünyaya gelsin diyeee.....

Hepiniz saglik ve dua ile kalinnn ;-)

canım merhaba haberlerin için çok mutlu oldum inan dün girdim ama yazdığını bile okuyamadan çıktım inanılmaz bir telaş ve yoğunluğum vardı ama sabahın ilk saatlerinde kahvaltımı bile sizle yapıyorum benimde kontol yarın biliyosun çok heycanlıyım cinsiyetiyle ilgili bir tahmin söyledimi canım bide nasıl gelişmiş gördün mü detayları anlat

canım maşallah diyelim hemen 12.haftada net olarak olmasada bazen tahmini söyleyebiliyor doktorlar hakkımızda hayırlı olan bende çok merak ediyorum

Ben 2li test yaptiracagim. Doktor amniyosentez yaptir dese de ben yaptirmayacagim. Cunku bebegimden vazgecmeyecegim zaten o testlerde cok guvenilir degil

canım bu konuda katılıyorum sana çünkü çok duydum down sedromu teşhisi konup çok sağlıklı olanları kuzenimin kızıda öyle olmuştu . . . kalbimizi ferah tutalım iyi olur allahımın izniyle

allahımın bizleri böyle birşeyle sınamasın daha verdiğine yeni yeni şükrederken bu konuyu konuşmak çok zor ben bazen 2 li 3 lü testleri bile yaptırmamayı düşündüğüm zaman oluyor çok zor kararlar bunlar herşey güzel olacak allahımın izniyle kalbinizi ferah tutun

canım bu konuda katılıyorum sana çünkü çok duydum down sedromu teşhisi konup çok sağlıklı olanları kuzenimin kızıda öyle olmuştu . . . kalbimizi ferah tutalım iyi olur allahımın izniyle

RABBİMİN izni ile insallah canim: ):)

Ayhadi bakalim sen de en guzel haberlerle gel insallah canim.

Valla kipir kipir ellerini ayakklarini cene kemigini burun kemigini hepsini gorduk,surekle eller ayaklaroynuyordu. Kac kez zip zip zipladi:) bir ara 5 parmakken 4 parmaga dustu, doktor bil bakalim o parmak nerde dedi, megersem parmagini emiyomus kucugum :)

Allahhepsine saglik sihhat versin

senin minik çok aç doğucak annesi seni parçalamaya hazır şimdiden

hepinize günaydın kızlar cumartesi kontrolüm iyi geçti elleri ayakları pır pır dı çok heycanlandım herşey böyle güzel devam eder inşllah kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…