günaydın arkadaşlar sevgikelebeği güzel haberlerini bekliyorum inşllah
çok şükür ben de o şanslı gruptanım. Benim de hiiç midem bulanmadı. 1-2 kez oldu o da bence normalde de yesem midemin bulanacağı yemeklerden oldu :))
Hatta o yüzden de 3 kilo aldım bile, mide bulantısını geçtim iştah bile tavan :)
Oh ben de seni merak etmiştim dün görmeyince. Şimdi günüm güzel geçer :)
Tabi haber vericem mutlaka.
Dularınızı eksik etmeyin kızlar:)
Dualarimiz seninle:):)
arkadaşım çok şükür bebeğim iyiymiş. Kıpır kıpırdı teyzeleri. Eller kollar, parmak emmeler, zıplamalar. Maşallah benim miniğime
Ense kalınlığını da ölçtük normal dedi doktorum. Ama doktorumla yaptığımız uzun görüşme sonrası ben 2 li test yaptırmamaya direkt olarak amniyosentez yaptırmaya karar verdik sanırım. Yani snaırım diyorum 2'li test için bu hafta içi istersen yaptırabiliriz dedi. Onun dışında amniyo içinde 5 hafta sonraya randevu aldık. Ben emin olmak istiyorum arkadaşlar. Bir tarafım çok korkuyor ama bir tarafım da bunu yapmazsam hiç rhaat edemeyeceğimi söylüyor.
Allah sağlık versin herşey yolunda gitsin pek tabi ki.
Cok sevindim arkadasim.masallah bebegine. Ama amniyosentez karari cok buyuk karar.neyse senin icin de bebegin icin de hakkinizda hayirlisi olsunl
Evet canım farkındayım korkularım da yok değil fazlası ile korkuyorum. Ama 9 ay bişey varmı stresi bana göre değil. Maalesef görümcemin ilk bebeği de down sendromu teşhisi ile alınmıştı. O nedenle riske atmak istemedik.
Bu konu ile ilgil türlü olumsuzluklar komplikasyonlar olabilir o nedenle şu saatten sonra hiçbirini okumayacağım. Kendime kötüyü çağırmayacağım.
Son olarak birsey sorup bu konuyu kapatayim. RABBİM gostermesin kotu bir sonuc cikarsa bebegi aldiracak misin
Bunu konuşmaya dilim varmıyor ama cevabım evet canım. Yoksa aksi düşüncede olsam zaten bu tarz riskli bir işleme hiç girişmezdim. Allah hakkımızda hayırlısını versin, kötü sonuçlarla karşılaştırmasın
Amin insallah canim. İnsallah hicbr sorun cikmaz
Amin canım amiiin. Peki sen ne düşünüyosun bu konuda?
arkadaşım çok şükür bebeğim iyiymiş. Kıpır kıpırdı teyzeleri. Eller kollar, parmak emmeler, zıplamalar. Maşallah benim miniğime
Ense kalınlığını da ölçtük normal dedi doktorum. Ama doktorumla yaptığımız uzun görüşme sonrası ben 2 li test yaptırmamaya direkt olarak amniyosentez yaptırmaya karar verdik sanırım. Yani snaırım diyorum 2'li test için bu hafta içi istersen yaptırabiliriz dedi. Onun dışında amniyo içinde 5 hafta sonraya randevu aldık. Ben emin olmak istiyorum arkadaşlar. Bir tarafım çok korkuyor ama bir tarafım da bunu yapmazsam hiç rhaat edemeyeceğimi söylüyor.
Allah sağlık versin herşey yolunda gitsin pek tabi ki.
Merhaba arkadaslar insaallah hepiniz iyisinizdirrr....umarimmm bebislerde iyidirrr ;-)
Bugun dr gittim ve gelisimi 4 gün geriden gelen bebisim olmasi gereken haftayi yakaladi....9+1 haftalik bebegimmm....
Dr 20 gun sonra ikili taramayi konusalim dedii ve cinsiyetini söylerim dedii....12 haftalikken cinsiyet ögrenilir mi ben anlamadim....
artik beklemek ve dua etmek kaliyorrr bizlere...
bebeklerimiz hayir ve saglikla dünyaya gelsin diyeee.....
Hepiniz saglik ve dua ile kalinnn ;-)
Ben 2li test yaptiracagim. Doktor amniyosentez yaptir dese de ben yaptirmayacagim. Cunku bebegimden vazgecmeyecegim zaten o testlerde cok guvenilir degil
Bunu konuşmaya dilim varmıyor ama cevabım evet canım. Yoksa aksi düşüncede olsam zaten bu tarz riskli bir işleme hiç girişmezdim. Allah hakkımızda hayırlısını versin, kötü sonuçlarla karşılaştırmasın
canım bu konuda katılıyorum sana çünkü çok duydum down sedromu teşhisi konup çok sağlıklı olanları kuzenimin kızıda öyle olmuştu . . . kalbimizi ferah tutalım iyi olur allahımın izniyle
canım merhaba haberlerin için çok mutlu oldum inan dün girdim ama yazdığını bile okuyamadan çıktım inanılmaz bir telaş ve yoğunluğum vardı ama sabahın ilk saatlerinde kahvaltımı bile sizle yapıyorumbenimde kontol yarın biliyosun çok heycanlıyım cinsiyetiyle ilgili bir tahmin söyledimi canım bide nasıl gelişmiş gördün mü detayları anlat
ayhadi bakalim sen de en guzel haberlerle gel insallah canim.
Valla kipir kipir ellerini ayakklarini cene kemigini burun kemigini hepsini gorduk,surekle eller ayaklaroynuyordu. Kac kez zip zip zipladi:) bir ara 5 parmakken 4 parmaga dustu, doktor bil bakalim o parmak nerde dedi, megersem parmagini emiyomus kucugum :)
allahhepsine saglik sihhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?