Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

merhaba kızlar bugün tahlil yaptık tekrar değerler 69.90 cıktı çok mutlu oldum . doktor 2 hafta sonra gel olturasonda bakalım dedi .

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısıda bize hepimize olsun dualarını bekliyoruz

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısıda bize hepimize olsun dualarını bekliyoruz

sağolasın çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkeze hayırlı nasip etsin. birde cuma günleri 11.5 gece yapılan duaların Allahın ıznıyle kabul oluyrmuş ben denedim sizde deneğin .

Çok kötüyüm aglamaktan içim şişti regli oldum benim ümidim kalmadı inşallah siz hamlesinizdir :’’’’(

canım üzülme bundada bir hayır vardır . Allah hayırlısını nasip etsin . buda bir sınav tatlım . bızım bır akrabanın bebıgı oldu 6 aylık basında ur cıktı cocuk hastanelerde , sağlıklı ve hayırlıysa Allah cc nasip etsin .

canım çok geçmiş olsun bebişlerin için bende aşılama olcam sırf belki yardımım olur diye yazıyorum rahimde perde olabilir ve bu çok geç farkediliyo düşüklerinin sebebi olabilir bi araştır derim hsg‘de gözükmeyebilir alttan iyi bi muayene ol iyi bi doktorla karsılasırsn inş sağlıkla kal

merhaba kızlar bugün tahlil yaptık tekrar değerler 69.90 cıktı çok mutlu oldum . doktor 2 hafta sonra gel olturasonda bakalım dedi .

hayırlı olsun bebişin değerlerin kat kat artsın inşallah.

merhaba kızlar ....
ben henüz ilaç aşamasındayım haftaya bu zamanlar aşılama olma ihtimalim yüksek perşembe dr. randevumuz .perşembeden sonrada iğne verecekti.cumada yola gidiyoruz inşallah aşılama p.tesinden önce olmaz.

Çok kötüyüm aglamaktan içim şişti regli oldum benim ümidim kalmadı inşallah siz hamlesinizdir :’’’’(

Ümidimizi yitirmicez.... lltfen ....... hepimiz bir gün anne olucaz Allah'ın izniyle...demek ki vakti zamanı var daha canım...kimisi ilk geceden hamile kalıyor..napalım bu da bizim sınavımız..Allah'ım başka acılar vermesin...

kızlar bişey soracam aşılamadan sonra ev işleri yaptınızmı bende çarşamba günü aşılama yaptırmıştım o günden beri iş yapmamaya çalışıyorum ama yarın evi süpür sil yapacam acaba bi zararı olurmu

Canım bana da senden bir gün sonra yapılmış aşılama...ben pek bi ev işi yapmadım açıkçası yani öyle detaylı bir temizliğe girişmedim...Bilmiyorum ki bir zararı olur mu senin için...şimdi ne desem sana doğru olmaz...kendin bence karar ver yapıp yapmamaya...

cnmm inş. pozitif sonuç alırız hepimiz kendimi çok yormadan yaparım inş. bi zararı olmaz sana aşılamadan sonra ilaç verildimi tatlım

cnmm inş. pozitif sonuç alırız hepimiz kendimi çok yormadan yaparım inş. bi zararı olmaz sana aşılamadan sonra ilaç verildimi tatlım

inşallah alırız canım ...
kendini yormadan yap kesinlikle..
evet canım progestan verdi doktor... sana ??

inşallah alırız canım ...
kendini yormadan yap kesinlikle..
evet canım progestan verdi doktor... sana ??

cnm bana tedaviye başladıgım gün folbiol ve coraspirin verdi dünden beride progestan ve oksapar diye igne verdi sen progestanı kac gün icecen cnm bana 6 gün sabah akşam kullanmamı söledi

cnm bana tedaviye başladıgım gün folbiol ve coraspirin verdi dünden beride progestan ve oksapar diye igne verdi sen progestanı kac gün icecen cnm bana 6 gün sabah akşam kullanmamı söledi

Canım bana bir kutu yazdılar hepsini içicem sabah akşam içiyorum ben toplam kutuda 30 tane var canım... folik asit ben zaten içiyordum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…