Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kızlar Merhaba ben uzun zamandır girmedim siteye ikinci asilama nin startı nı verdik.haftaya asilamam olacak.bakalim artık sizi bilgilendiri rim.ikinci asilama tutma şansı varmı sizce¿

senin minik çok aç doğucak annesi seni parçalamaya hazır şimdiden

hepinize günaydın kızlar cumartesi kontrolüm iyi geçti elleri ayakları pır pır dı çok heycanlandım herşey böyle güzel devam eder inşllah kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Ohhh cok sukur arkadasim nasil guzel bir his degil mi icinde bir cannlinin kipirdamasi varligi:)

Allah hep iyi gunlerini gostersin bizlere insallah :)

kızlar merhaba ben uzun zamandır girmedim siteye ikinci asilama nin startı nı verdik.haftaya asilamam olacak.bakalim artık sizi bilgilendiri rim.ikinci asilama tutma şansı varmı sizce¿

canım inşllah son tedavin olur şans %10-15 civarı biliyorsun ama inşllah şans bu sefer senden yana olur şansın bol olsun

Gunaydin canlarim. Nasilsiniz? Bi ben kaldim bebisinin son halini gormeyen. Neyse az kaldi bende cuma gunu gorecegim insallah

aaaa ama senin de çok az kalmış canımcım. Hatta şimdi sen bizden daha iyi durumdasın. Sen cuma görüceksin çook yakın bir tarihte yani ama ben taaaaa 22 mArt'ta görücem bir daha

Aman iyi olsunlar da geç görsem de olur hiiiç önemli değil :)

En onemlisi iyi olmalari tabiiki
Beni doktorum normalde sali gunu cagirdi.ama benim programima uymadi. Ben cuma gunu 2li test yaptiricam. Onun heyecanida var

En onemlisi iyi olmalari tabiiki
Beni doktorum normalde sali gunu cagirdi.ama benim programima uymadi. Ben cuma gunu 2li test yaptiricam. Onun heyecanida var

Herşey çok güzel olucak cnaım sen hiiiiç merak etme. Allah gönlüne göre verecek inşalah. Tontiş en sağlıklısından kırmızı yanaklı bir melek.

Bakalım doktorun cinsiyet sölicek mi sana :)

Herşey çok güzel olucak cnaım sen hiiiiç merak etme. Allah gönlüne göre verecek inşalah. Tontiş en sağlıklısından kırmızı yanaklı bir melek.

Bakalım doktorun cinsiyet sölicek mi sana :)

Cinsiyet ogrenme konusunda henuz karar vermedim. Bazen ogreneyim diyorum.bazen fikrimi degistiriyorum

Cinsiyet ogrenme konusunda henuz karar vermedim. Bazen ogreneyim diyorum.bazen fikrimi degistiriyorum

ahahahah ben 9 ay öğrenmeden duramam gibi geliyor bana. Şu an mesela çok önemli değil merak etmiyorum henüz, sağlıklı olmasını diliyorum sadece ama yine de hazırlıklara girişmek adına illaki öğrenmek isterim. Yakın arkadaşım öğrenmek istemedi. Her randevuya gittiklerinde doktorları agızlarından kaçırmasın diye kapıdan girer girmez biz cinsiyeti hala öğrenmek istemiyoruz diye söylüyorlardı :)))

Benim doktor randevum iptal oldu. Hastaneden aradilar doktorun tum Randevularini iptal etmisler
Haftaya gitsem 2li test icin sorun olur mu acaba

Benim doktor randevum iptal oldu. Hastaneden aradilar doktorun tum Randevularini iptal etmisler
Haftaya gitsem 2li test icin sorun olur mu acaba

Allah allah inşallah önemli bişeyi yoktur.

için rahat edecekse bu hafta başka doktordan al ama sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü heryerde 2'li testin 11-14. haftalar arasında yapılabileceği yazıyor.

Allah allah inşallah önemli bişeyi yoktur.

için rahat edecekse bu hafta başka doktordan al ama sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü heryerde 2'li testin 11-14. haftalar arasında yapılabileceği yazıyor.
slm:) ben yeni üye oldum 2.aşılamam 12.02 de yapıldı.çok heyecanlıyım burda bebek haberlerini okudum bizim gibi bekleyenlere umut ışığı oluyor.pazar günü 12.gün test yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum..

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Ben aşılama gününü sayarsak 11. gün saymazsak 10. günde öğrendim. Değerim 15 idi. Eğer sen de aşılamada hamile kaldıysan kesin öğrenirsin.

Ama forumda mesela bazı arkadaşlar doktorlaır aşılamadan sonra ilişki önerdiklerinden sonraki günlerde hamile kaldılar. Hatta aşılamadan 1 hafta sonraki ilişkide hamile kalan bile oldu. Böyle bir durum olursa kanda çıkmaz çünkü erken olur. Bu bahsettiğim de genellikle PKO'lularda olabiliyor canım.

İnşalllaaaaahtutmuştur, mutlu haberi öğrenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…