Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
inşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.bizde aşılamadan sonra ilişki olmadı riske atmak istemedik aslında şimdi düşünüyorum ilişki olsamıydı diye pazar günü aşılama gününü saymazsak 11.gün oluyor iğnenin etkisi de geçmiş olur.sen de tahlil yaptırdığın sıralar belirti varmıydı?

Doktorum bize ilişki önermişti aslında ama bizde birlikte olmadık :)

Ben de belirti vardı sanırım ondan o kadar erken gittim herhalde.

Aşılama gününden tam 1 hafta sonra çok yogun regl ağrılarım çekmeye başladım ara ara regl agrıları sandığımız sancılar hala oluyor bu arada.
Normalde de regl ağrısı pek çekmem.

Onun dışında artık test yaptırdığım günün sabahı duş alırken göğüslerim çok hassastı, hatta onu da hissedince hemen koşup kan verdim.

hımm ben de sancı gibi değil de hafif batmalar halinde gelip gidiyor ki ben normalde çok yoğun yaşarım regl sancısını halsizlik bi de akıntı var göğüsler de hassaslık hala hissedemedim benim 2. aşılamam olduğu için çok umutlanmak istemiyorum açıkçası.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım ya inşallah ben de hayırlı haberleri alırım da mutlu olurum

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ara ara yazdıklarınızı okumaya çalıştım...herkes iyi çok şükür...
Biliyorsunuz biraz ara vericem demiştim hamile kalasaya kadar :)

Ve artık bende hamişimmmmmmm :):):):) Henüz çok yeni ama ....

Aralıktaki 1.aşılamadan sonra bir ay ara vermiştim..Ocağın sonunda tekrar tedavime devam edildi.
Klomen ile yeniden yumurtalarım büyütülmeye çalışıldı ancak 1.aşılamadaki gibi 1 yumurtam biraz gelişme gösterdi ve klomen bu sefer yetersiz gelince üstüne iki doz menagon vuruldum..menagon sayesinde yumurtam 15 mm den 20.5 mm oldu...ve sonunda 7 şubat 2014 de 2.aşılamam yapıldı..ilki kadar hiç stres yapmadım hiç dinlenmedim bile...ev işlerimi yaptım temizlik vs...ve çok şükür ki tuttu bu sefer :)

17 şubat sabahı (eşimde yıllık izninde) eşime progeston hapı beni mahvediyor dedim...Gebelik ve ovulasyon testlerimi alıp evin bir yerlerine sakladığından yalvardım ver de yapayım eğer yine negatifse içmicem artık yeter dedim...ve ondan önceki gece de çok ağladım çünkü yüzümde her adet öncesi olduğu gibi sivilceler basmıştı...

Her neyse eşim testleri verdi (başının etini yedikten sonra tabii)

wcye gittim teste damlattım idrarı...arkamı döndüm bir an sonra ellerimi yıkadım ettim...bir baktım ki gölge gibi 2.ci bir çizgi :) eşimin yanına gittim o da testi evirdi çevirdi anca gördü çizgiyi...ben şaşkındım çok ardından ovulasyon testi geldi aklıma onu da yaptığımda kopkoyu 2.ci çizgi çıktı tabii normal şartlarda sadece yumurtlama zamanını gösteriyor ama bhcg ve lh birbirbirine çok benzediğinden ovulasyon testinde de çıktı..ertesi gün sabaha kadar beklemeye karar verdik...ve ertesi sabah testleri tekrarladım..ve biraz koyulaşmıştı...bu durumda adetime daha 1 hafta kala idrar testinde de pozitifi görmüş oldum...aynı gün gidip kan verdim bir tıp merkezinde...sabah 10:30 da verdiğim kan sonucunu ancak 15:30 da alabildim..eşim de yanımdaydı...ve ilk kan sonucum aşılamadan sonraki 12.gün de 53.82 çıktı... şimdi sabırsızlıkla haftaya hastaneye gideceğim günü bekliyorum umarım herşey yolundadır ve herşey Allah'ın izniyle öyle de gider...Allah'ım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin ve tabii isteyen herkese...

Demem o ki umudumu kaybettiğimi düşündüğüm anda Allah'ım yüzümü güldürdü...umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar...pes etmeyin...

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar nolur dua edin bebeğim benimle kalsın....

ÖNCELİKLE KOCAMAN Bİ MAŞALLAH YAPAYIM DA
NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM İŞTE SEN EN BÜYÜK ÖRNEKSİN NASIL Kİ KAFAYA TAKMAYI BIRAKIYOSUN AKIŞINA BIRAKIYOSUN İŞTE EN BÜYÜK TEDAVİ BU OLUYOR ÇOK MUTLU OLDUM ANLATAMAM SAĞLIK SIHHAT VERSİN RABBİM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN

bence de ilişki olsaydı benim doktorumda önermişti hatta doktorumun hesaplamasına göre geç döllenme dedi yani benim sonraki ilişkilerde tutmuş olmalı

canim senin bebisin bizimkinden buyuk. Senin doktorun 2li test hakkinda birsey soyledi mi

canım ikili test sordu ben direkt 3lü yapalım dedi sen nasıl istersen dedi tabi 2liyi baya bi anlattı önce 16.haftadan sonra 3lü bakıcaz biz canım

bence de ilişki olsaydı benim doktorumda önermişti hatta doktorumun hesaplamasına göre geç döllenme dedi yani benim sonraki ilişkilerde tutmuş olmalı
evet ben de diyorum şimdi keşke olsaydı diye ama bilemedim ya tehlikeli gibi geldi bana ama formda çok okudum senin gibi sonradan dölleneni.allah bağışlasın bebeğini canım inşallah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip eder allahım.bugün aşılamanın 10.günü pazar günü yaptırmayı düşünüyorum sonuç alabilir miyim acaba?

Canım çok teşekkür ederim...çok sağol :)
Aranıza bu mutlu haberle dönmek çok güzel...
Güzel dileklerine ve duana Amin diyorum...

gözün aydın cnm sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah.

amin aminnn artık evli mutlu çocuklu oldun tebrik ediyoruz canım gönülden seninde zamanın bu zamanmış kendi adıma da her zaman birgün vakti gelecek diye umut ederdim darısı bu yolda sabırla bekleyen herkesin başına olsun inşllah

hayırlısı olsun canım kısmette varsa tutmuştur zaten bende aşılama dahil 12.gün öğrenmiştim sonucum 19,21 çıkmıştı bence çıkar sonucun tabi doktorun ne zaman önerdiyse o zaman yap bazen 14-15 günlerde yapılmasını söylüyor doktorlar inşllh hamişim diye haberler verirsin

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YA :) herşeyin gerçekten bir vakti var..Allah yeter ki nasip etsin...

Ve dediğin gibi isteyen ve bu zorlu yolda mücadele veren herkese nasip olsun inşallah

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YA :) herşeyin gerçekten bir vakti var..Allah yeter ki nasip etsin...

Ve dediğin gibi isteyen ve bu zorlu yolda mücadele veren herkese nasip olsun inşallah

slm kızlar.tikita canım çoook sevindim habere.bugün aldığım en güzel haber.inş allah hepimizede hayırlı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aslında yarında yapayım sonuca göre kendimi de eşimi de hazırlamış olurum.bu 2. aşılama 2,5 yıldır mücadele ediyoruz.eşim evlendiğimiz ilk sıralar kısa bir kemoterapi almak zorunda kaldı önce önemsemedik bebeği tabii herşeyden önce sağlığımız var daha sonra denemeye karar verdik 1. tutmadı çok heyecanlı ve istekliydik ama olmadı umarım bunda yüzümüz güler...

KIZLAR BU arada ben cinsiyetleri öğrendim.bir kızım ve bir oğlum olcak inş. tabi doktor erkek kesinde kızda %10 luk yanılma payı olabilir dedi

slm kızlar.tikita canım çoook sevindim habere.bugün aldığım en güzel haber.inş allah hepimizede hayırlı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim...Seni de tebrik ederim cinsiyetlerini öğrenmişsin...:) Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...bir kız bir erkekse çift yumurta ikizleri olucak demek ki canım :) tek yumurta ikizleri aynı cinsiyette oluyorlar çünkü...geçen okumuştum ilginç gelmişti..Hayırlısı olsun canım...

bu arada kaç haftalık gelişmeleri tam bilmediğimden merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…