Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

sen gönülden istiyorsun ya rabbim veriyor canım ya gerçekten buna inanıyorum istediğin dilediğin bir gün oluyor

KIZLAR BU arada ben cinsiyetleri öğrendim.bir kızım ve bir oğlum olcak inş. tabi doktor erkek kesinde kızda %10 luk yanılma payı olabilir dedi

canım hoşgeldin ay çok heycanlandım bende haftaya öğrenicem öbürüde kız olsa ay ne güzel olur tabi öncelikle sağlıklı olmalarını dilerim allahımdan maşallahhhh

sen gönülden istiyorsun ya rabbim veriyor canım ya gerçekten buna inanıyorum istediğin dilediğin bir gün oluyor

çok ve yürekten istiyoruz allahım herkesin gönlüne göre versin.ben de burdan hamileyim derim inşallah yarın test yapıcam.

çok ve yürekten istiyoruz allahım herkesin gönlüne göre versin.ben de burdan hamileyim derim inşallah yarın test yapıcam.

hadi hayırlısı sakinliğini koru sadece ya vardır ya yoktur ikiside allahtan gelir canım ama inşllah mutluluğunu paylaşırız burda

hadi hayırlısı sakinliğini koru sadece ya vardır ya yoktur ikiside allahtan gelir canım ama inşllah mutluluğunu paylaşırız burda

inşallah canım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim:)dua et ne olur hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim gibi olan herkese allahım mahrum bırakmasın hayırlısıyla....

inşallah canım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim:)dua et ne olur hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim gibi olan herkese allahım mahrum bırakmasın hayırlısıyla....

aminnnnnn . . . . . Duysun sesimizi allahımmm

Agh canim benim nasil sevindim anlatamam. Ama biliyomusun sen okadar pozitif bir insansinki aralik topigunde daha senin hamilelik haberini bekliyordum olmayinca hic umidimi kaybetmedim senin adina en yakinzamanda olacagina emindim.

Allah saglikla sonunu getirmeyi nasip etsin

Arkadaslar bugun haytimda ilk kez saglik ocagina gittim bigazlarim agriyordu onun icin gittim ama gebe oldugumu soyleyince illa kayit olmak gerekiyomus.

Kayit oldum tansiyonum yuksek cikti. 14-6 cikti takip etmemiz lazim dedi hemsire. Korktum ben de daha cok basinda boyle sikinti yasarsak sonra ne olacak. Siz tansiyon olcturuyomusunuz, buyune kadar doktorum hic olcmedi benm

Arkadaslar bugun haytimda ilk kez saglik ocagina gittim bigazlarim agriyordu onun icin gittim ama gebe oldugumu soyleyince illa kayit olmak gerekiyomus.

Kayit oldum tansiyonum yuksek cikti. 14-6 cikti takip etmemiz lazim dedi hemsire. Korktum ben de daha cok basinda boyle sikinti yasarsak sonra ne olacak. Siz tansiyon olcturuyomusunuz, buyune kadar doktorum hic olcmedi benm

Canim bende gitmistim saglik ocagina o zaman benimde olcmuslerdi tansiyonumu....ayrica gittigim kadindogum dr da dahiliye dr da ölcmüstü...
Kontrol her zaman iyidir bence kendine dikkat et önemli olan bu....

Saglik ve sevgiyle ;-)

slm cnm ben ılk gunden berı gıttıgımde drum hem tansıyonuma hem kıloma bakıyor benımde dusuk cıkıyordu sureklı kustugum ıcınde olmustu evde tansıyon aletı var hergun takıp edıyorum sende baktır hergun ne olur ne olmaz takıp altında tut

Amin canım inşallah...

sabreden dervıs muradına ermıs senın adına ccccoooookkk sevındım ınsaallah allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns ısteyen herkese nasıp eder pek gıremesemde arada bakıyorum sanada bakıyordum ve gordugumde cok sevındım cnm

CANIM ARKADAŞIM SENİN ADINA OKADARRRRRRRRR ÇOOOOOOOOOKKKKKK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM İNŞ ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…