aslında yarında yapayım sonuca göre kendimi de eşimi de hazırlamış olurum.bu 2. aşılama 2,5 yıldır mücadele ediyoruz.eşim evlendiğimiz ilk sıralar kısa bir kemoterapi almak zorunda kaldı önce önemsemedik bebeği tabii herşeyden önce sağlığımız var daha sonra denemeye karar verdik 1. tutmadı çok heyecanlı ve istekliydik ama olmadı umarım bunda yüzümüz güler...
KIZLAR BU arada ben cinsiyetleri öğrendim.bir kızım ve bir oğlum olcak inş. tabi doktor erkek kesinde kızda %10 luk yanılma payı olabilir dedi
bu arada kaç haftalık gelişmeleri tam bilmediğimden merak ettim canım
canım 4+1 im şuan sanırım :) bi siteye göre 4 bi siteye göre 4+1
sen gönülden istiyorsun ya rabbim veriyor canım ya gerçekten buna inanıyorum istediğin dilediğin bir gün oluyor
çok ve yürekten istiyoruz allahım herkesin gönlüne göre versin.ben de burdan hamileyim derim inşallah yarın test yapıcam.
hadi hayırlısı sakinliğini koru sadece ya vardır ya yoktur ikiside allahtan gelir canım ama inşllah mutluluğunu paylaşırız burda[/Q
inşallah canım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim:)dua et ne olur hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim gibi olan herkese allahım mahrum bırakmasın hayırlısıyla....
hadi hayırlısı sakinliğini koru sadece ya vardır ya yoktur ikiside allahtan gelir canım ama inşllah mutluluğunu paylaşırız burda
inşallah canım hayırlısı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim:)dua et ne olur hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim gibi olan herkese allahım mahrum bırakmasın hayırlısıyla....
aminnnnnn . . . . . Duysun sesimizi allahımmm
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ara ara yazdıklarınızı okumaya çalıştım...herkes iyi çok şükür...
Biliyorsunuz biraz ara vericem demiştim hamile kalasaya kadar :)
Ve artık bende hamişimmmmmmm :):):):) Henüz çok yeni ama ....
Aralıktaki 1.aşılamadan sonra bir ay ara vermiştim..Ocağın sonunda tekrar tedavime devam edildi.
Klomen ile yeniden yumurtalarım büyütülmeye çalışıldı ancak 1.aşılamadaki gibi 1 yumurtam biraz gelişme gösterdi ve klomen bu sefer yetersiz gelince üstüne iki doz menagon vuruldum..menagon sayesinde yumurtam 15 mm den 20.5 mm oldu...ve sonunda 7 şubat 2014 de 2.aşılamam yapıldı..ilki kadar hiç stres yapmadım hiç dinlenmedim bile...ev işlerimi yaptım temizlik vs...ve çok şükür ki tuttu bu sefer :)
17 şubat sabahı (eşimde yıllık izninde) eşime progeston hapı beni mahvediyor dedim...Gebelik ve ovulasyon testlerimi alıp evin bir yerlerine sakladığından yalvardım ver de yapayım eğer yine negatifse içmicem artık yeter dedim...ve ondan önceki gece de çok ağladım çünkü yüzümde her adet öncesi olduğu gibi sivilceler basmıştı...
Her neyse eşim testleri verdi (başının etini yedikten sonra tabii)
wcye gittim teste damlattım idrarı...arkamı döndüm bir an sonra ellerimi yıkadım ettim...bir baktım ki gölge gibi 2.ci bir çizgi :) eşimin yanına gittim o da testi evirdi çevirdi anca gördü çizgiyi...ben şaşkındım çok ardından ovulasyon testi geldi aklıma onu da yaptığımda kopkoyu 2.ci çizgi çıktı tabii normal şartlarda sadece yumurtlama zamanını gösteriyor ama bhcg ve lh birbirbirine çok benzediğinden ovulasyon testinde de çıktı..ertesi gün sabaha kadar beklemeye karar verdik...ve ertesi sabah testleri tekrarladım..ve biraz koyulaşmıştı...bu durumda adetime daha 1 hafta kala idrar testinde de pozitifi görmüş oldum...aynı gün gidip kan verdim bir tıp merkezinde...sabah 10:30 da verdiğim kan sonucunu ancak 15:30 da alabildim..eşim de yanımdaydı...ve ilk kan sonucum aşılamadan sonraki 12.gün de 53.82 çıktı... şimdi sabırsızlıkla haftaya hastaneye gideceğim günü bekliyorum umarım herşey yolundadır ve herşey Allah'ın izniyle öyle de gider...Allah'ım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin ve tabii isteyen herkese...
Demem o ki umudumu kaybettiğimi düşündüğüm anda Allah'ım yüzümü güldürdü...umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar...pes etmeyin...
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar nolur dua edin bebeğim benimle kalsın....
Arkadaslar bugun haytimda ilk kez saglik ocagina gittim bigazlarim agriyordu onun icin gittim ama gebe oldugumu soyleyince illa kayit olmak gerekiyomus.
Kayit oldum tansiyonum yuksek cikti. 14-6 cikti takip etmemiz lazim dedi hemsire. Korktum ben de daha cok basinda boyle sikinti yasarsak sonra ne olacak. Siz tansiyon olcturuyomusunuz, buyune kadar doktorum hic olcmetüdi benm
Arkadaslar bugun haytimda ilk kez saglik ocagina gittim bigazlarim agriyordu onun icin gittim ama gebe oldugumu soyleyince illa kayit olmak gerekiyomus.
Kayit oldum tansiyonum yuksek cikti. 14-6 cikti takip etmemiz lazim dedi hemsire. Korktum ben de daha cok basinda boyle sikinti yasarsak sonra ne olacak. Siz tansiyon olcturuyomusunuz, buyune kadar doktorum hic olcmedi benm
Amin canım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?