Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kızlarrrr ben bu ay kesin aşılama diyor dum yine iptalll gülüyorumm çünkü napıyım başkaaa...çok ağladımmm bugün ..bu ayda iğne oluyordum yumoş byümedi 11 mm de kaldı drum daha vurulma iğne dedi..bu ay böle gececek bidahaki ayda dinlenn...sonraki ay gel dedi...işte böle bende durumlarrr...herşeyde vardır bi hayır diyorumm...bana sabır dileyinn lütfenn...dualarınızdaa sabır isteyin benim içinn...en çok ihtiyacım olan şey bu..

SEVGİKELEBEĞİ :)
Canım çok geçmiş olsun...
Ayrıca amin canım Allah'ım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese...

HSYNNRCN :)
Amin canım çok teşekkür ederim...

CANIM ARKADAŞIM SENİN ADINA OKADARRRRRRRRR ÇOOOOOOOOOKKKKKK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM İNŞ ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ

BEBEK78
Çooooooook teşekkür ederim canım

AYYYY ÇOKK ŞÜKÜRRR çok sevindimm inşallah kucagına aldıgın günleride görrr....

WAW
Amin canım teşekkür ederim,Unutma ki herşeyde bir hayır vardır...Allah'ım başka dertlerle sınamasın canım...

canım tabi inanıyoruz ki herşeyde bir hayır var illaki vaktini saatini bekliyordu benimde aşılamam 2 kere iptal olmuştu o ay aşılama yine olmicaktı ama doktorum biranda karar verdi ben şokları yaşadım kısmet böyleymiş

canım çok geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim biliyo musun boğaz şiş öksürmekten karnım ağrıyor artık grip bi taraftar ben doktora gitmedim bile ilaç felan kullanmak olmaz diye bol bol limon ve pğortakal yiyorum

Canım ben gititm ama benim gebelik takibimi yapan doktorum verilen ilaçları begenmedi ve sakın kullanma dedi.

Yalnızca ateşim 38,5'un üstüne çıkarsa başlamam için bir antibiyotik verdi. Çok şükür ılık duşlar soğuk ıslak bezlerle hiç 38,5 un üstüne çıkmadan düşürebildik. Ben de dün bol bol sıvı tükettim en bol limon portakal suyu, süt ve tabi su.

Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Aman dikkat edelim kendimize Allah korusun ateş tehlikeli yoksa bişey değil.

saol canm ama ben sonumu kendim hazırladım canım dondurma istemişti bende indirdim mideye bi güzel sonrası bu işte ama o dondurmayı iyiki yemişim

Günaydın kızlar:)

Geçen gün sağlık ocağındaki kontrolde tansiyonum yüksek denilince hemen kendime tansiyon aleti aldım.

2 gündür sabah ve akşam ölçüyorum. Ve çok şükür sabahları 9-6 civarı akşamları da 11-6/7 civarı çıkıyor 2 gündür.
Biraz rahatladım açıkçası, bundan sonra hep günü gününe ölçücem bu şekilde.

Ama bunun yanısıra idrar yolları enfeksiyonu var sanırım. Bugun idrar tahlil sonuclarından sonra doktorumun istedi idrar kültürünü yaptırdım. Kültür sonucuna göre belli olacak bakalım.

canım çok iyi yapmışsın tansiyon aleti çok önemli gebelik boyunca biliyo musun bende bugün cinsiyetini öğrenebilirim önceki muayenede 15 gün sonra cinsiyetiyle ilgilide konusuruz demişti birazdan gitcem inşallah önce sağlıklı olduğunu duyarım allahımdan başka ne isterim

ay ne kadar heyecanlı yaa valla şimdiden senin adına heyecanlandım ben şimdi iyi mi :)))

Ben de kendimi zor tutuyorum ama biliyosun ben böyle bişey olursa başka doktora gidicem ve eşim de olmıcak yanımda. Oyle olursa tek başıma doktor olumsuz bişey söler diye korkudan gitmiyorum frenliyorum kendimi. Ama benm kendi doktorumdan da radevum 22 Mart'ta (((((

İnşallah önceli sağlıklı olduğu haberini ardından da cinsiyetini öğrenirsin canımcım. Bize de haber ver olur mu, kaçta randevun?

canım randevum bi yarım saate giderim öğrenirsem hemen yazarım

göstermedi canım göremedi doktorum bişey söyleyemiyorum dedi ama herşey iyi dedi kese,su felan ense kalınlığını ölçtü o da iyiymiş 1 ay sonra felan giderim artık Anca gösterir heralde

ah ah bizimkiler pek nazlı çıktı desene. Olsun napalım 1 ay sonra görelim ama yeter ki sağlıklı olsunlar başka ne isteriz. Kız erkek farketmez zaten sadece alışveriş yapamıyorum ondan :)))

tikitacım merhaba öncelikle çok sevindim uzun zamandır sende yoktun bende bayadır girmiyordum ama sizi merak edip bir bakayım dedim :) ve senin haberini okudum çok çok mutlu oldum çok güzel haber inşallah rabbim hayırlı ve güzel hamilelik geçirmeni nasip eder ve doğduğunu da görmeyi nasip eder. mutlu kal tatlım öpüyorum..

canım kendini nasıl hissediyorsun nasıl bir duygu senin adına çok sevindim inan

Canım çok teşekkür ederim,çok sağol...
İyiyim canım iyi hissediyorum..:) Allah isteyen herkese nasip etsin....(Amin)

Selam canım,çok teşekkür ederim..
KK bir süre girmemeye karar vermiştim,ama çok şükür ki bebeğim beni daha fazla bekletmedi...
Güzel dualarına ve dileklerine teşekkür ediyorum ve amin diyorum canım...Sende mutlu kal :)

Kızlar çok şükür bugün kesemizi de gördük inşallah herşey böyle yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…