Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

inşallah canım dualarımız seninle rabbime emanetimiz... sen gönlünü ferah tut

Kızlar ikinci asilamam 13.gunu bugün. Ama hiç dinlemedim. Asilama günü bile esimin işi dolayısıyla 1 2 saat yürüdük. Şuan hergün seçimler olduğu için hergün 3 saat falan geziyoruz.bir kaç gün daha bekleyip kan verecem.pek ümitli değilim. Olursa mucize olacak.beklemedeyim.

hayırlısı olsun canım inş olsada olmasada ama nasibinde varsa yürüme etme falan hiçbişeye engel değil emin ol

nerelerdesiniz kızlar yaaaaaa tekrar günaydın:)

Günaydın...:)

Hayırlısı olsun canım...Allah'ım yüzünü güldürür inşallah bu sefer...

iyi canım geçen hafta bi kanamam oldu bir gece hastanede yattım ama iyiyim.seninki nasıl bakiyim cinsiyeti öğrenmedinmi hala

Geçmiş olsun canım...

iyi canım geçen hafta bi kanamam oldu bir gece hastanede yattım ama iyiyim.seninki nasıl bakiyim cinsiyeti öğrenmedinmi hala

oh çok şükür şimdi iyisin. Çevremde ikiz hamilelikler yaşayan çok insan var ve hepsinde bir kanama geçmişi oluyor kiminde bir kere kiminde hamile kaldığını öğrendiği andan beri. Hepsi de çok şükür sağlıkla kucaklarına aldılar minikleri. Sen de kendine daha fazla dikkat et arkadaşım.

Ben hala cinsiyet öğrenemedim evet En son doktora gittiğimde 11+1 idim ve bundan sonraki ilk randevum da 16+4'te düşün yani :)

Hayırlısı artık canım be, ne olursa olsun sağlıklı olsun minişim acelem yok :)

Selamun aleykum cumleten benim 3 gundur sancim var. Bugun doktora gidecegim.insallah bi sorun cikmaz

Kızlar dün hastaneye gittim...
geçen hafta gittiğimde kese gözüktü
bu hafta yani dün yine vajinal ultrasonla bakıldı ama embriyo gözükmedi,çok moralim bozuk
sizlerinki kaçıncı haftada gözüktü yani kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz??

canımmm hemenn ağlamaa üzülmedee..öyle hemen görülmüyorr bildiğim kadarıylaa..kendini boşa stres yapma..arkadaşımınkide geç görünmüştüü...daha çok erkennn...

Canm lütfen dur hemen panik yapma. Geç döllenme olabilir, Eylül anneleri forumundayım inan bu stresi yaşayan anne adaylarının %90'ında geç döllenme sebebi ile bebeği geç görüldü. 1 Hafta daha ver bebeğine annesi. Ve lütfen bol bol dua et, seninle olacak inşallah.

kızlar kaç gündür yoktum ev taşıdım acayip telaşlıydım hepinizi de çok özledim merak ettim gelişmeler var mı uzun bir geçmiş okicam şimdi

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın benimde olmuştu geçti gitti çok şükür bidaha göstermesin allahım

Selamun aleykum cumleten benim 3 gundur sancim var. Bugun doktora gidecegim.insallah bi sorun cikmaz

canım benimde gebeliği öğrendiğimden beri hep var mzelliklede adet döngüne denk geldiği günlerde daha şiddetli oluyor bende çok korkuyordum ama bu aralar yok çok şükür sadece ani hareketlerim olursa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…