Canım çok teşekkür ederim,çok sağol...
İyiyim canım iyi hissediyorum..:) Allah isteyen herkese nasip etsin....(Amin)
Selam canım,çok teşekkür ederim..
KK bir süre girmemeye karar vermiştim,ama çok şükür ki bebeğim beni daha fazla bekletmedi...
Güzel dualarına ve dileklerine teşekkür ediyorum ve amin diyorum canım...Sende mutlu kal :)
Kızlar çok şükür bugün kesemizi de gördük inşallah herşey böyle yolunda gider...
inşallah canım dualarımız seninle rabbime emanetimiz... sen gönlünü ferah tut
Günaydın kızlarrrr, hepimiz için musmutlu harika bir hafta olsuun :)
nerelerdesiniz kızlar yaaaaaa tekrar günaydın:)
günaydın canım sanada
nasılsın güzel annee :) Bebişlerimiz nasıllar bakalımmm :)
Kızlar ikinci asilamam 13.gunu bugün. Ama hiç dinlemedim. Asilama günü bile esimin işi dolayısıyla 1 2 saat yürüdük. Şuan hergün seçimler olduğu için hergün 3 saat falan geziyoruz.bir kaç gün daha bekleyip kan verecem.pek ümitli değilim. Olursa mucize olacak.beklemedeyim.
nerelerdesiniz kızlar yaaaaaa tekrar günaydın:)
Kızlar ikinci asilamam 13.gunu bugün. Ama hiç dinlemedim. Asilama günü bile esimin işi dolayısıyla 1 2 saat yürüdük. Şuan hergün seçimler olduğu için hergün 3 saat falan geziyoruz.bir kaç gün daha bekleyip kan verecem.pek ümitli değilim. Olursa mucize olacak.beklemedeyim.
iyi canım geçen hafta bi kanamam oldu bir gece hastanede yattım ama iyiyim.seninki nasıl bakiyim cinsiyeti öğrenmedinmi hala
iyi canım geçen hafta bi kanamam oldu bir gece hastanede yattım ama iyiyim.seninki nasıl bakiyim cinsiyeti öğrenmedinmi hala
Selamun aleykum cumleten benim 3 gundur sancim var. Bugun doktora gidecegim.insallah bi sorun cikmaz
Kızlar dün hastaneye gittim...
geçen hafta gittiğimde kese gözüktü
bu hafta yani dün yine vajinal ultrasonla bakıldı ama embriyo gözükmedi,çok moralim bozuk
sizlerinki kaçıncı haftada gözüktü yani kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz??
Kızlar dün hastaneye gittim...
geçen hafta gittiğimde kese gözüktü
bu hafta yani dün yine vajinal ultrasonla bakıldı ama embriyo gözükmedi,çok moralim bozuk
sizlerinki kaçıncı haftada gözüktü yani kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz??
Selamun aleykum cumleten benim 3 gundur sancim var. Bugun doktora gidecegim.insallah bi sorun cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?