Kızlar dün hastaneye gittim...
geçen hafta gittiğimde kese gözüktü
bu hafta yani dün yine vajinal ultrasonla bakıldı ama embriyo gözükmedi,çok moralim bozuk
sizlerinki kaçıncı haftada gözüktü yani kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz??
evet buna kesinlikle katılıyorum. Sızı türü sancılarım yogunlaştıgı belirgenliştiği zaman hemen hesap ediyorum hamile olmasaydım adetime bikaç gün vara denk geliyor genellikle. Gerçekten çok ilginç tek değilmişim demek.canım benimde gebeliği öğrendiğimden beri hep var mzelliklede adet döngüne denk geldiği günlerde daha şiddetli oluyor bende çok korkuyordum ama bu aralar yok çok şükür sadece ani hareketlerim olursa oluyor
evet buna kesinlikle katılıyorum. Sızı türü sancılarım yogunlaştıgı belirgenliştiği zaman hemen hesap ediyorum hamile olmasaydım adetime bikaç gün vara denk geliyor genellikle. Gerçekten çok ilginç tek değilmişim demek.
canımmm hemenn ağlamaa üzülmedee..öyle hemen görülmüyorr bildiğim kadarıylaa..kendini boşa stres yapma..arkadaşımınkide geç görünmüştüü...daha çok erkennn...
Canm lütfen dur hemen panik yapma. Geç döllenme olabilir, Eylül anneleri forumundayım inan bu stresi yaşayan anne adaylarının %90'ında geç döllenme sebebi ile bebeği geç görüldü. 1 Hafta daha ver bebeğine annesi. Ve lütfen bol bol dua et, seninle olacak inşallah.
canım dosyama baktım şimdi 4+6 da görülmüş moralini düşürme hemen gebelik başlayınca korkular dahada artıyor şimdi onun telaşındasın sakinliğini koru göreceğin günü bekle
Ne bileyim canım kafama çok takıldı,dün evelsi gün çok üzüldüm elimde olmadan...
Aşılama da geç döllenme nasıl oluyor ki? Bende onu anlamıyorum canımyumurtanın çatladığı gün belli aşılama günü belli.. ne bileyim ben çok üzgünüm çok...umarım dediğin gibidir ve benimledir...eğer değilse de yapacak birşey yok hayırlısı böyleymiş diycem...
canım 4+6 da kalp atışını mı gördünüz vajinal ultrasonla??
Bana vajinal bakıldı ama maalesef kese boştu...çarşambaya bir daha gidicem hastaneye,eğer ki yine görünmezse büyük ihtimal kürtajla alırlar keseciği...
Allah'tan her zaman hayırlısını diledim,şimdi de diliyorum hayırlıysa benimle olsun değilse hiç olmasın...
canım ama biliyosun burada ne çok örnekle karşılaştık insanlar aşaılamadan 10 gün sonra hamile kalmış görünüyorlardı. Neden olmasın, aşılamadan sonra ilişki olmustur belki o zaman denk gelmiştir eşinle neden olmasın lütfen kötü düşünme.
Ne bileyim canım kafama çok takıldı,dün evelsi gün çok üzüldüm elimde olmadan...
Aşılama da geç döllenme nasıl oluyor ki? Bende onu anlamıyorum canımyumurtanın çatladığı gün belli aşılama günü belli.. ne bileyim ben çok üzgünüm çok...umarım dediğin gibidir ve benimledir...eğer değilse de yapacak birşey yok hayırlısı böyleymiş diycem...
canım 4+6 da kalp atışını mı gördünüz vajinal ultrasonla??
Bana vajinal bakıldı ama maalesef kese boştu...çarşambaya bir daha gidicem hastaneye,eğer ki yine görünmezse büyük ihtimal kürtajla alırlar keseciği...
Allah'tan her zaman hayırlısını diledim,şimdi de diliyorum hayırlıysa benimle olsun değilse hiç olmasın...
canım 5 haftada emriyo görülmüş ama ben kalp atışlarını çok geç duydum kötü düşünme cihazlardan felanda farkeder bi rahatla yahu bebişin büyüyo annesi biraz zaman ver ...
Merhaba,
Oncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağınıza almanızı dilerim. Benim gibi bu yolda çabalayan arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı habeler diliyorum.
Ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetim gecikti normalde düzenlidir.Progestan kullanıyorum o yuzden gecikme yaşanmış olabilir mi? Boyle vişey yaşadınız mı? Test yaptırmıyorum cunku her an adet olacakmışım gibi belirtilerim var o yüzden büyük ihtimalle negatif sonuç ama gecikmenin sebebini merak ettim. Bugün de gelmezsa yarın test yaptıracağım.
bence test yaptır. Büyük cogunlukla tutmadığı zaman erken geliyor adet elbette istisnaları var ama.
İnşallah tutmuştur
Ay canım gerçektende mi? Ama benim adet belirtilerim var
Bu arada cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bebişine sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin
merhaba,
oncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağınıza almanızı dilerim. Benim gibi bu yolda çabalayan arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı habeler diliyorum.
Ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetim gecikti normalde düzenlidir.progestan kullanıyorum o yuzden gecikme yaşanmış olabilir mi? Boyle vişey yaşadınız mı? Test yaptırmıyorum cunku her an adet olacakmışım gibi belirtilerim var o yüzden büyük ihtimalle negatif sonuç ama gecikmenin sebebini merak ettim. Bugün de gelmezsa yarın test yaptıracağım.
ay canım gerçektende mi? Ama benim adet belirtilerim var
bu arada cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun bebişine sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin
cnaım benim adetime 1 hafta varken cok yogun şekilde adet belirtilerim vardı, hatta hiç unutmam olmadı diye hüngür hüngür ağlamıştım inan ki. Yani hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor.
Seni çok umutlandırmak istemem ama inşallah olmuştur. Ama her durumda yap kurtul. Olduysa sevin olmadıysa gelecek tedavileirni planla :)
katılıyorum canım direk umutlanma olmasınm diye söylemedim ama bununla hep karşılaştık birçok kişiden duydum ben ya var ya yok yaptır biran önce testini
Canım inşallah dediğiniz gibidir...inşallah bebeğim benimledir ve büyümeye çalışıyodur...
ay kızlar çok teşekkür ederim. Inşallah olumlu olur sonucum da gelip sizlerle paylaşırım.
bu kaygıları biz geride bıraktık inşallah sende geride bırakırsın zor bir zaman beklemek sabır rabbim yardımcımız olsun herzaman
aynen böyle böyle sabrı öğreniyorum... şimdi sizin telaşlarınız başkalaştı tabi allah bizlere de o güzel heyecanları yaşamayı nasip etsin... Sizlere de su gibi akan kolay gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
Inşallah isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
inşallah cnaım inşallah. Tüm kalbimle diliyorum bunu senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?