Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım dosyama baktım şimdi 4+6 da görülmüş moralini düşürme hemen gebelik başlayınca korkular dahada artıyor şimdi onun telaşındasın sakinliğini koru göreceğin günü bekle

canım benimde gebeliği öğrendiğimden beri hep var mzelliklede adet döngüne denk geldiği günlerde daha şiddetli oluyor bende çok korkuyordum ama bu aralar yok çok şükür sadece ani hareketlerim olursa oluyor
evet buna kesinlikle katılıyorum. Sızı türü sancılarım yogunlaştıgı belirgenliştiği zaman hemen hesap ediyorum hamile olmasaydım adetime bikaç gün vara denk geliyor genellikle. Gerçekten çok ilginç tek değilmişim demek.

evet canım regl olmuyoruz ama sancıların alasını çekiyoruz yaniii

canımmm hemenn ağlamaa üzülmedee..öyle hemen görülmüyorr bildiğim kadarıylaa..kendini boşa stres yapma..arkadaşımınkide geç görünmüştüü...daha çok erkennn...

Ne bileyim canım kafama çok takıldı,dün evelsi gün çok üzüldüm elimde olmadan...

Aşılama da geç döllenme nasıl oluyor ki? Bende onu anlamıyorum canım yumurtanın çatladığı gün belli aşılama günü belli.. ne bileyim ben çok üzgünüm çok...umarım dediğin gibidir ve benimledir...eğer değilse de yapacak birşey yok hayırlısı böyleymiş diycem...

canım dosyama baktım şimdi 4+6 da görülmüş moralini düşürme hemen gebelik başlayınca korkular dahada artıyor şimdi onun telaşındasın sakinliğini koru göreceğin günü bekle

canım 4+6 da kalp atışını mı gördünüz vajinal ultrasonla??
Bana vajinal bakıldı ama maalesef kese boştu...çarşambaya bir daha gidicem hastaneye,eğer ki yine görünmezse büyük ihtimal kürtajla alırlar keseciği...

Allah'tan her zaman hayırlısını diledim,şimdi de diliyorum hayırlıysa benimle olsun değilse hiç olmasın...

canım ama biliyosun burada ne çok örnekle karşılaştık insanlar aşaılamadan 10 gün sonra hamile kalmış görünüyorlardı. Neden olmasın, aşılamadan sonra ilişki olmustur belki o zaman denk gelmiştir eşinle neden olmasın lütfen kötü düşünme.

Canım maalesef aşılamanın ertesi günü bir kere ilişki oldu...ondan sonra bir daha olmadı canım...yani o dediğin olasılık çok düşük...bir tek yumurtam vardı..aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldu...artık hayırlısı canım Allah büyük...çarşambaya kadar sabredicem eğer edemezsem özele gidicem eşimle...birde özelde baktırıcam...kötü ya da iyi eşim olsun istiyorum yanımda...teşekkür ederim tatlım desteğin için...

canım 5 haftada emriyo görülmüş ama ben kalp atışlarını çok geç duydum kötü düşünme cihazlardan felanda farkeder bi rahatla yahu bebişin büyüyo annesi biraz zaman ver ...

canım 5 haftada emriyo görülmüş ama ben kalp atışlarını çok geç duydum kötü düşünme cihazlardan felanda farkeder bi rahatla yahu bebişin büyüyo annesi biraz zaman ver ...

Canım inşallah dediğiniz gibidir...inşallah bebeğim benimledir ve büyümeye çalışıyodur...

Merhaba,

Oncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim. Hayırlısı ile kucağınıza almanızı dilerim. Benim gibi bu yolda çabalayan arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı habeler diliyorum.

Ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetim gecikti normalde düzenlidir.Progestan kullanıyorum o yuzden gecikme yaşanmış olabilir mi? Boyle vişey yaşadınız mı? Test yaptırmıyorum cunku her an adet olacakmışım gibi belirtilerim var o yüzden büyük ihtimalle negatif sonuç ama gecikmenin sebebini merak ettim. Bugün de gelmezsa yarın test yaptıracağım.

bence test yaptır. Büyük cogunlukla tutmadığı zaman erken geliyor adet elbette istisnaları var ama.

İnşallah tutmuştur

bence test yaptır. Büyük cogunlukla tutmadığı zaman erken geliyor adet elbette istisnaları var ama.

İnşallah tutmuştur

Ay canım gerçektende mi? Ama benim adet belirtilerim var

Bu arada cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bebişine sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin

Ay canım gerçektende mi? Ama benim adet belirtilerim var

Bu arada cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bebişine sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin

cnaım benim adetime 1 hafta varken cok yogun şekilde adet belirtilerim vardı, hatta hiç unutmam olmadı diye hüngür hüngür ağlamıştım inan ki. Yani hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor.

Seni çok umutlandırmak istemem ama inşallah olmuştur. Ama her durumda yap kurtul. Olduysa sevin olmadıysa gelecek tedavileirni planla :)

canım tedavin hayırlı olsun en güzel belirti adet gecikmesi inşallah güzel haberdir adet gecikmesi progestandan olabilir mi bilmiyorum hayırlı haberler alırsın inşllah

ay canım gerçektende mi? Ama benim adet belirtilerim var

bu arada cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun bebişine sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin

katılıyorum canım direk umutlanma olmasınm diye söylemedim ama bununla hep karşılaştık birçok kişiden duydum ben ya var ya yok yaptır biran önce testini

katılıyorum canım direk umutlanma olmasınm diye söylemedim ama bununla hep karşılaştık birçok kişiden duydum ben ya var ya yok yaptır biran önce testini

Ay kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah olumlu olur sonucum da gelip sizlerle paylaşırım.

ay kızlar çok teşekkür ederim. Inşallah olumlu olur sonucum da gelip sizlerle paylaşırım.

bu kaygıları biz geride bıraktık inşallah sende geride bırakırsın zor bir zaman beklemek sabır rabbim yardımcımız olsun herzaman

bu kaygıları biz geride bıraktık inşallah sende geride bırakırsın zor bir zaman beklemek sabır rabbim yardımcımız olsun herzaman

aynen böyle böyle sabrı öğreniyorum... Şimdi sizin telaşlarınız başkalaştı tabi Allah bizlere de o güzel heyecanları yaşamayı nasip etsin... Sizlere de su gibi akan kolay gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

amin ama emin ol gebelikle birlikte başka kaygılar telaşlar başlıyor umarın bu hisleri yaşaman uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…