Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Uzulme tikitacim. Benimde gec dollenme oldu. Haftasini hatirlamiyorum ama benimki de gec gozuktu

sende bu arada kötü şeyler dşünme olur mu bebişinin sağlıkla büyüdüğünü düşün sadece

Hayırlısıyla canım kötü düşünceleri attım kafamdan...
İki gündür mide bulantısı çekiyorum,başladı bakalım ....

Hayırlısıyla canım kötü düşünceleri attım kafamdan...
İki gündür mide bulantısı çekiyorum,başladı bakalım ....

slm canım yazılarını daha yeni okudum kürtajdan falan bahsetmişsin canım ama ben senin yerinde olsam kürtaj olmam.bu bahsettiğin durum varsa zaten kendiliğinden düşük yaşarsın.canım hiç belli olmaz bakarsın bebeğin birden belirirverir.her bünye her bebek aynı değil belki seninki yavaş gelişiyordur.onun için hemen kürtaj falan düşünme.bu arada kaç haftalık oldun canım

Selam canım,

Boş gebelik olduğuna dair teşhis konulursa kürtaj yapıyorlar canım,ama o zamana kadar kendiliğinden de düşük meydana gelebilir..geçen hafta bayağı moralim bozuktu..kesenin içinde doktor bişey göremeyince..artık nasip bakalım çarşamba günü kontrolüm var..inşallah bebeğim benimledir...7-8 haftalarda bile kalp atışını görenler varmış o yüzden artık biraz daha umutluyum canım..
Hafta konusuna gelince KK ya göre 7.haftanın içindeyim..geçen haftaki ultrasona göre 6+6 kendi hesabıma göreyse 6+3

canım son adet tarihin ne zamandi ve aşılama tarihin. canım biliyosun ben ilk doktora gittiğimde kan değerim yüksekti ama doktor keseyi görememişti.hemen dış gebelik olabilir demişti. doktorun ultrason aleti çok kötüydü. bir hafta sonra gittiğimde ise bir tanesinin kalp atışını bile duydu hemde vajinal bakmadı karından baktı.diğeri vajinal baktı. diğerinin kalp atışı yoktu.ama yolk kesesi gibi bişey söyledi o oluşmuş bebeğin oluşucağını gösteriyor dedi.kalp atışı için 10 gün sonraya tekrar randevu verdi. bak ikiz olduğu halde gelişimleri farklı oluyor. inş seninkide kendini gösterir en kısa zamanda

canım bu arada ikinci defa farklı bir doktora gittim ve ultrason aletinin ne kadar önemli olduğunu anladım

S.A.T 24 OCAK canım
Aşılama tarihi 7 şubat
yaklaşık iki hafta önce keseyi gördüm canım ben...geçen hafta hala bebişe dair bişey yoktu sadece kese büyümüştü...
İnşallah gösterir canım..benim bütün muayenelerim vajinal bakıldı bu arada...göbekten henüz bakılmadım...

canım tabi doktorlar daha ii bilir ama ne bilim bana sanki biraz aceleci davranmışlar gibi geçen hafta daha 5 haftayı birmişsin.daha boş gebelikten bahsetmek için erken gibi

canım tabi doktorlar daha ii bilir ama ne bilim bana sanki biraz aceleci davranmışlar gibi geçen hafta daha 5 haftayı birmişsin.daha boş gebelikten bahsetmek için erken gibi

Bugün tesadüfen hastaneden bana aşılama yapan doktorla karşılaştım...sordum kendisine 7 haftada görülmesi gerekirmiş böylesi normalmiş yani rahatladım...bakalım çarşambayı iple çekiyorum...

Bugün tesadüfen hastaneden bana aşılama yapan doktorla karşılaştım...sordum kendisine 7 haftada görülmesi gerekirmiş böylesi normalmiş yani rahatladım...bakalım çarşambayı iple çekiyorum...

canım yarın bize çok güzel haberlerle gelirsin inşallah. Kaçta randevun sabırsızlıkla bekliyorum.

canım yarın bize çok güzel haberlerle gelirsin inşallah. Kaçta randevun sabırsızlıkla bekliyorum.

İnşallah canım,randevu saatim yok tatlım benim sıraya göre bakıyorlar...saat 8:30 da hastanede olurum 9 da mesai başlıyo...o civarlarda işte sakinliğe kalabalığa bağlı...

İnşallah canım,randevu saatim yok tatlım benim sıraya göre bakıyorlar...saat 8:30 da hastanede olurum 9 da mesai başlıyo...o civarlarda işte sakinliğe kalabalığa bağlı...

tamam canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bie ben çok umutluyum. Allah umutlarını boşa çıkarmasın senin de :)

pinkacım haberler haber vermedin merak ettim seni.... inşllah mutluluktan haber veremiyorsundur...

sennasılsın canımcım :)

Ya kızlar göbüşlerden haber var mııııı? Belli olmaya başladı mı? Yani bizler kilolu olduğumuz için dışardakiler pek anlamaz ama en iyi sen anlarsın ne durumda göbüş? Bu arada kaç kilo aldın şimdiye kadar?

hayatım 4 kiloya yakın verdim göbüşlere gelince bugün iş arkadaşlarım artık belli olmaya başladı felan dediler biraz dediğin gibi kilolu olunca çok belli olmuyor ama kendimdeki farklılıkları da hissettiğim için büyüdü diyorum artık daha da hızlanacak bu

yaaaa nasıl verdinnn çok fena imrendim sana. Ben de 5 kiloya yakın aldım yaaaa nasıl alıyorum anlamış değilim doğrusu ((

Benim de dün ilk kez bir iş arkadaşım göbeğin belli olmaya başlamış dedi, ama henüz onun dışında farkeden olmadı sanırım

canım nasıl verdiğimi bilmiyorum ama tatlı hiçbirşey yiyemiyorum abur cubur kesildi bende o kadar ekşi şeyler yiyorum ki ondan mı acaba diyorum doktorum bile beslenmede sorun mu var diye basa basa sordu ama ciddi bi sorunum yok sadece yemek yerken çabuk doyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…