Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

bende hiç bulantı tiksinme olmadığı için maşallah son derece iştahlı bir şekilde yiyiorum. İlk 8-9 hafta çok sevdiğim çikolatadan 1 yudum alınca midem çok kötü oluyordu ay ne güzel diye sevinmiştim ama sonra eser kalmadı, eski düşkünlüğüm devam :)))

Neyse bebeğim iyi olsun da çok dert etmicem kiloları artık napalım daha önce vermiştim yine veririrm. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.

amin canım tek dileğimiz sağlıklı olmaları benim hiç tiksinme bulantı felan olmadı hiç böyle bir sorun yaşamadım inşllh da yaşamam demekki bünye meselesi canım yoksa yiyorum yani çabuk da acıkıyorum az ve sık yiyorum kısacası

Arkadaşlar benim 2 asilama tutmadı öbür ay tüp bebeğe geçiyoruz nasipse.asilamanin 13 günü adet oldum.tup bebeğin tutma oranı daha mı yüksektir.gerci Rabbim ol dedikten sonra...

Hsynnrcn arkadaşım hoşgeldin nasılsın?

h.buldum arkadasım mısafır gelınce kapatmak zorunda kaldım ben cok sukur ıyıyım 2.haftam bıtıyor cıkartmalarım durdu cnm haftayada kontrolum var hersey yolundaydı en son arada bakıyorum sızlerınde ıyıymıs masallah haftaya galıba cınsıyet bellı olur 16.haftaya gırıcem merak etmıyorum gercı saglıklı olsunlarda kımsenın bellı olmadı dımı

Canım versagee nin belli oldu bir kız bir erkek geliyor ona :) Onun dışında bizlerin henüz belli değil. Benim randevum 16+4'te olacak yani nerdeyse 10 gün sonra. İnşallah öncelikle sağlık haberini sonrasında da minişimin cinsiyetini öğrenmek kısmet olur.

Ben de aman aman merak etmiyorum ne yalan söyliyeyim. Çevrem daha meraklı, çünkü herkes bir şekilde hazırlıklara başlamak istiyor o nedenle de tetikte bekliyorlar :)

ya kızlar elbette sağlıklı olmaları önceliğimiz bu herşeyden önemli evet ama ben gerçekten merak ediyorum ilkim 'in kız mı erkek mi olacağı bende büyük merak konusu şuan çok heycanlı

ya kızlar elbette sağlıklı olmaları önceliğimiz bu herşeyden önemli evet ama ben gerçekten merak ediyorum ilkim 'in kız mı erkek mi olacağı bende büyük merak konusu şuan çok heycanlı

hahahahahah fıstığım merak ediyosan elinin altında doktorun, bi çikolata yiyip iniversene aşağıyaaaaaa sen rahat biz rahat :)))

arkadaşlar benim 2 asilama tutmadı öbür ay tüp bebeğe geçiyoruz nasipse.asilamanin 13 günü adet oldum.tup bebeğin tutma oranı daha mı yüksektir.gerci rabbim ol dedikten sonra...

canım hayırlısı tabikide tüp bebek şansı aşılamaya göre daha fazla aşılama %10-15 ken tüp bebek %40-45 miş canım rabbim dilesin inşallah yavruna kavuş biran önce

hahahahahah fıstığım merak ediyosan elinin altında doktorun, bi çikolata yiyip iniversene aşağıyaaaaaa sen rahat biz rahat :)))

ya canım onuda yapamıyorum zırt bırt ben en iyisi yarın gidim yaa Böyle yakınında olunca daha zor oluyo öğle arasında inip doopler i kendim alıp bakıcam az kaldı

ya canım onuda yapamıyorum zırt bırt ben en iyisi yarın gidim yaa Böyle yakınında olunca daha zor oluyo öğle arasında inip doopler i kendim alıp bakıcam az kaldı

hahahahah sen yine iyi, ben bir iki hafta önce internetten ev tipi doopler cihazına bakıyordum alayım dayanamıcam diye. Saolsun eşim aklı başında bir insan da izin vermedi, eve sokmam saçmalama dedi de almadım :)

Valla git yaa, sonucta son randevunun üstünden zaman geçti zırt pırt olmıcak yani gidersen :)

Son düzenleme:

evet canım doktorum aylık takibe geçebiliriz dese de ben 15 gün anca bekleyebiliorum yarın 15 gün olacak :)

merhaba aralık ayında aşılama sonrası günümüzü birlikte beklemiştik birçoğunuz hamile kalmışsınız inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben bu ay yeniden aşılama yaptırdım sizden rica etsem benim içinde dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler

Kızlar selam

:) :)

Hastaneden sonra eşimle biraz dolaştık ondan geç kaldım size haber vermekte

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞINI GÖRDÜM

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Tarifi yok ağlamaklı,gülmekli bir haldeydim görünce...

çoookk şükürr...hadi tekrardan gözün aydınn.....rabbim sorunsuz geçirsin inşallah 9 ayınıı..kavuş bebeğinee...

canım benim çok sevindim gözünaydın inş kucağına alacağın zamanda gelecek.doktorlar aceleci davranıyorlar bir kere daha anlamış olduk

canım benim çok sevindim gözünaydın inş kucağına alacağın zamanda gelecek.doktorlar aceleci davranıyorlar bir kere daha anlamış olduk

Doğru söylüyosun canım acelelik konusunda...

Her neyse ki bebeğim benimle çok mutluyum canım...Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun....Allah'ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…