merhaba aralık ayında aşılama sonrası günümüzü birlikte beklemiştik birçoğunuz hamile kalmışsınız inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben bu ay yeniden aşılama yaptırdım sizden rica etsem benim içinde dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler
Kızlar selam
:) :)
Hastaneden sonra eşimle biraz dolaştık ondan geç kaldım size haber vermekte
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞINI GÖRDÜM
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Tarifi yok ağlamaklı,gülmekli bir haldeydim görünce...
merhaba aralık ayında aşılama sonrası günümüzü birlikte beklemiştik birçoğunuz hamile kalmışsınız inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben bu ay yeniden aşılama yaptırdım sizden rica etsem benim içinde dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler
ahahahhaha nasıl sevindim anlatamam. Bak gördün mü vallahi bazı şeylerde biz o doktorlardan daha çok şey biliyoruz bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim hahahahahaha :)))
Çok çok tebrik ederim canım. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah :))))
Kızlar selam
:) :)
Hastaneden sonra eşimle biraz dolaştık ondan geç kaldım size haber vermekte
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞINI GÖRDÜM
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Tarifi yok ağlamaklı,gülmekli bir haldeydim görünce...
Canım versagee nin belli oldu bir kız bir erkek geliyor ona :) Onun dışında bizlerin henüz belli değil. Benim randevum 16+4'te olacak yani nerdeyse 10 gün sonra. İnşallah öncelikle sağlık haberini sonrasında da minişimin cinsiyetini öğrenmek kısmet olur.
Ben de aman aman merak etmiyorum ne yalan söyliyeyim. Çevrem daha meraklı, çünkü herkes bir şekilde hazırlıklara başlamak istiyor o nedenle de tetikte bekliyorlar :)
ya kızlar elbette sağlıklı olmaları önceliğimiz bu herşeyden önemli evet ama ben gerçekten merak ediyorum ilkim 'in kız mı erkek mi olacağı bende büyük merak konusu şuançok heycanlı
Allahima cok şükür cnm coook sevindim allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn
ılkimde güzel olmus arkadasimin kizinin adi cnm aklima geldi soyleyeyim dedim merak oluyor tabi ama inan öncelik saglik benim icin 2 kizda,2 erkekde olsa hic önemi yok saglikk en basta benim ablamin kizi kemikleri gelismiyordu 4 yasinda kaybettik ama 3 aylik gibiydi bundan ötürü benim cinsiyet pek umrumda degil ablamda kiz olsun olsun dedi oldu ama saglikli olmadi hayirlisi herseyin
pinkacım haberler haber vermedin merak ettim seni.... inşllah mutluluktan haber veremiyorsundur...
Bütün anne - baba adayları sağlıklı evlat ister tabi üstüne laf yok
ama şimdi hayallarimi daha net süsleyebilicem çünkü rabbimin izniyle az önce bi kızım olacağını öğrendim
Bütün anne - baba adayları sağlıklı evlat ister tabi üstüne laf yok
ama şimdi hayallarimi daha net süsleyebilicem çünkü rabbimin izniyle az önce bi kızım olacağını öğrendim
Merhaba hep aklımdasınız ama gelemedim günlerdir...
Çok şükür pozitif çıktı. Hala inanamıyorum... çok garip bişeymiş...
cmt kan testi yaptırdım 191, pazartesi 380 çıktı... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum inşallah keseyi göreceğim....
Aşılama yaptıracak arkadaşlar lütfen ama lütfen umutsuz olmayın... Ben formaliteden doktorumu kıramadığım için aşılama yaptırmıştım, tüp bebek için reglimi beklerken pozitif haberi aldım...
Her gün dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda mutlu haberler yaşatsın...
Hayırlısı olsun arkadaşım,Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Hadi canım çok sevindim,Allah'ım sağlıklı etsin inşallah...hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin kızını :)
not:darısı bizlerin başına
sağol canım allah razı olsun peki sen ne yaptın çarşamba gidecektin yazdın mı buraya görmedim de
Canım dün yazmıştım :)
Dün fasülyemi ve kalp atışını gördük çok şükür bugün tam 7 haftalık olduk teyzesi
amin canım çok teşekkür ederim... pozitif gördük yeni heyecanlar başladı,, kese görcez mi, gelişecek mi kalp atışı duycaz mı?
Allah'a emanet ettim.. İnşallah isteyen bütün arkadaşlarımıza ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?