Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım Allah'ım sana da nasip etsin inşallah...

ahahahhaha nasıl sevindim anlatamam. Bak gördün mü vallahi bazı şeylerde biz o doktorlardan daha çok şey biliyoruz bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim hahahahahaha :)))

Çok çok tebrik ederim canım. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah :))))

Tabi ki canım her zaman dualarımda bebeği olmayan herkesin kucağını doldur Allahım diyorum. İnşallah sen de mutlu habere bir an önce ulaşırsın.

Çok sağol canım..evet canım haklısın okuya okuya tecrübe sahibi olduk sanırım...ve sizler tabii yaşayarak...
Amin canım inşallah kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız...

Allahima cok şükür cnm coook sevindim allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn

Allah gönlüne göre versin cnmm herkesin ama saglikli olmalari en önce benimde ikizlerim bakalim ne olacak benimde etrafimdakiler öyle inşallah hersey yolunda gider hepimiz icin cnmcimm

Son düzenleme:
ya kızlar elbette sağlıklı olmaları önceliğimiz bu herşeyden önemli evet ama ben gerçekten merak ediyorum ilkim 'in kız mı erkek mi olacağı bende büyük merak konusu şuan çok heycanlı

Ilkimde güzel olmus arkadasimin kizinin adi cnm aklima geldi soyleyeyim dedim merak oluyor tabi ama inan öncelik saglik benim icin 2 kizda,2 erkekde olsa hic önemi yok saglikk en basta benim ablamin kizi kemikleri gelismiyordu 4 yasinda kaybettik ama 3 aylik gibiydi bundan ötürü benim cinsiyet pek umrumda degil ablamda kiz olsun olsun dedi oldu ama saglikli olmadi hayirlisi herseyin

bütün anne - baba adayları sağlıklı evlat ister tabi üstüne laf yok

Bütün anne - baba adayları sağlıklı evlat ister tabi üstüne laf yok

ama şimdi hayallarimi daha net süsleyebilicem çünkü rabbimin izniyle az önce bi kızım olacağını öğrendim

pinkacım haberler haber vermedin merak ettim seni.... inşllah mutluluktan haber veremiyorsundur...

Merhaba hep aklımdasınız ama gelemedim günlerdir...

Çok şükür pozitif çıktı. Hala inanamıyorum... çok garip bişeymiş...
cmt kan testi yaptırdım 191, pazartesi 380 çıktı... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum inşallah keseyi göreceğim....

Aşılama yaptıracak arkadaşlar lütfen ama lütfen umutsuz olmayın... Ben formaliteden doktorumu kıramadığım için aşılama yaptırmıştım, tüp bebek için reglimi beklerken pozitif haberi aldım...

Her gün dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda mutlu haberler yaşatsın...

ama şimdi hayallarimi daha net süsleyebilicem çünkü rabbimin izniyle az önce bi kızım olacağını öğrendim

ay ne güzelll.. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.... Darısı benim gibi yenilere o günleri görmeyi nasip etsin..

Hadi canım çok sevindim,Allah'ım sağlıklı etsin inşallah...hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin kızını :)

not:darısı bizlerin başına

Hayırlısı olsun arkadaşım,Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Hayırlısı olsun arkadaşım,Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

amin canım çok teşekkür ederim... pozitif gördük yeni heyecanlar başladı,, kese görcez mi, gelişecek mi kalp atışı duycaz mı?
Allah'a emanet ettim.. İnşallah isteyen bütün arkadaşlarımıza ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbimmm...

Hadi canım çok sevindim,Allah'ım sağlıklı etsin inşallah...hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin kızını :)

not:darısı bizlerin başına

sağol canım allah razı olsun peki sen ne yaptın çarşamba gidecektin yazdın mı buraya görmedim de

Canım dün yazmıştım :)
Dün fasülyemi ve kalp atışını gördük çok şükür bugün tam 7 haftalık olduk teyzesi

ayyy çok şükür sağlıkla büyüyor annesi biliyordum çok şükür... yazıyı okumamışım ben hiç farketmedim de nice haftalara olsun inşllah darısı 38-39 haftaları

Evet tatlım öyle oluyor,heyecanlar başlıyor... sabır çok önemliymiş bunu tedavi sürecinde de şimdi de çok iyi anladım...Allah'ım sağlıklı etsin hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…