ayyy çok şükür sağlıkla büyüyor annesi biliyordum çok şükür... yazıyı okumamışım ben hiç farketmedim de nice haftalara olsun inşllah darısı 38-39 haftaları
Evet tatlım öyle oluyor,heyecanlar başlıyor... sabır çok önemliymiş bunu tedavi sürecinde de şimdi de çok iyi anladım...Allah'ım sağlıklı etsin hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin canım..
evet canım hep diyorum bu sabır sınavım benim... Öğreniyoruz yavaş yavaş... Çooook şükür Allah'a sığınınca ferahlık da geliyor içimize...
Bütün anne - baba adayları sağlıklı evlat ister tabi üstüne laf yok
ama şimdi hayallarimi daha net süsleyebilicem çünkü rabbimin izniyle az önce bi kızım olacağını öğrendim
Merhaba hep aklımdasınız ama gelemedim günlerdir...
Çok şükür pozitif çıktı. Hala inanamıyorum... çok garip bişeymiş...
cmt kan testi yaptırdım 191, pazartesi 380 çıktı... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum inşallah keseyi göreceğim....
Aşılama yaptıracak arkadaşlar lütfen ama lütfen umutsuz olmayın... Ben formaliteden doktorumu kıramadığım için aşılama yaptırmıştım, tüp bebek için reglimi beklerken pozitif haberi aldım...
Her gün dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda mutlu haberler yaşatsın...
Bak görüyo musun endişe edecek bişey yokmuş. Allah çok şükür gönlüne göre vermiş. Umarım sağlıkla kucağına aldığın gün de bizimle mutlu haberi paylaşırsın.
Tekrar tebrik ederim :)
yehuuuuuuuuu ayyy inanmıyorum fıstık mı fıstık bir prenses geliyor desene annesiiii :))
baştan beri senin kızın olacağını hissediyordum ben zaten. Allah sağlıkla yüzünü görmeyi nasip etsin güzel arkadaşım :)))))
çok çok mutlu oldum, güzel haberler açısından darısı bizim başımıza, haftaya cumartesi inşallah ben de öğrenicem miniğimin cinsiyetini :)
çok teşekkür ederim arkadaşım.. Inşallah allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,
ayyyyy canım yaa çok tşkkr ederim amin güzel dileklerin içinde şimdi hayal edebiliyorum biraz fikir gelişiyo isim düşünmeye başladım mesela şimdidenDaha neler neler yani cumartesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla sağlıkla sıhhatle inşllah erkek hissediyorum söylim içime öyle doğdu
ahahaha çoğu kişi erkek hissediyor zaten. Açıkçası ben kız hissediyordum ama çevremin hissiyatlarından etkilenip artık ben de erkek kıyafetleri bakıp not alıyorum kenara :))))
gerçekten sağlıklı olsun, oğlum ya da kızım diyebileceğim beden ve akıl sağlığı tam bir evladım olsun başka ne isterim.
Allah gönlümüze göre versin :)
aaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmm iiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnnnnn
cnmmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
tşk ederim arkadaşım
Kızlaarrr sabah uyandığımda çok çok korktum ama çok şükür güzel haberlerle döndüm.
Sabah kalkıp tuvalete girdiğimde pedimin üstü oldugu gibi somon renkli leke idi çok korktum panikledim. Hemen hastaneye gittik, çok şükür bir sıkıntı gözükmüyordu. Ne rahim içinde ne rahim ağzında herşey yolunda bebeğim de çok iyi
Veeeee benim de kızım oluyoooooooorrrr :))))))
Maşallah demeyi unutmayın kızlarrrr :)))
VAYYYYYYYYYY MAŞALLAH MAŞALLAHHHHHHHHHHHTÜM NAZAR BONCUKLARI SENİN OLSUN CANIM BENİM ALLAH KORUMUŞ BENDE AYNI SIKINTIYI YAŞAMIŞTIM HATIRLARSAN BİDAHA GÖSTERMESİN ALLAHIM DEMEK KIZ SENİNKİDE YAAA BÜTÜN PEMBELER KIRMIZILAR BİZİM OLSUN
evet canım yaaaa meğer sabahki pembe akıntılar bana kızmın müjdecisiymiş :)))))
allah sağlıklı ömürler nasip etsin onlara, bahtları güzel olsun :)))
Kızlaarrr sabah uyandığımda çok çok korktum ama çok şükür güzel haberlerle döndüm.
Sabah kalkıp tuvalete girdiğimde pedimin üstü oldugu gibi somon renkli leke idi çok korktum panikledim. Hemen hastaneye gittik, çok şükür bir sıkıntı gözükmüyordu. Ne rahim içinde ne rahim ağzında herşey yolunda bebeğim de çok iyi
Veeeee benim de kızım oluyoooooooorrrr :))))))
Maşallah demeyi unutmayın kızlarrrr :)))
Tikitacim, pinkacim gozunuz aydin canlarimm. Rabbim bebeklerinizi hayirliyisla kucaginiza almayida nasip etsin
Ve tabi bebeklerinin cinsiyeti belli olan arkadaslarim sizlerinde gozunuz aydin. Cehizleri duzmeye baslayin
Carsamba gunu bende 2 ayri doktora gittim ama cinsiyetini soylemediler
EEE haydi gözün aydın tatlım 41 bin kere Maşallah canım
Sende prenses annesi olucaksın demek ki...tebrik ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?