son olur inþ. benim 4. aþýlamam 1 tüp bebek denememde var
İnşallah bu seferki tutar canım... ben başka arkadaşlara da söyledim...benim arkadaşımın eltisi 4 aşılama 3 tüp bebek denemesinde de hamile kalamadı tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldı...yılmak yok yola devam o yüzden...Biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAH'IM tarafındn...
Çok kötüyüm aglamaktan içim şişti regli oldum benim ümidim kalmadı inşallah siz hamlesinizdir : (
canım lütfen üzülme bak biliyorsun bir sonraki ay için yumurtalar adetliyken gelişmeye başlıyor iyi şeyler düşünmen lazım moralini yüksek tutmak zorundasın tedaviden olumlu sonuç almak için allaha dua edelim bir sonraki ay verir inşallah
canım benim 3 aşılamamdı artık tüp bebek olacak oda ne zmn olur artık bilinmez
merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 1 kere düşüğüm oldu kasımın 26 aşılama yaptık bugün test yptırdım 24.24 cıktı cok mutlu oldum dr pazartesi tekrar gel dedi inşallah değerler yükselir :)) benide listenize alırmısınız
Kizlar asilamami oldum geldim.
12:30 da yavrucuklari yolladilar iceri. Benim doktorum bu gece iliski onerdi sonrasi size birakiyorum gerek yokdedi. Her doktorun kendine gore hir tarzi var ywni. Ben tam tamina 35,5 saatte asilamami oldum. Ekrandan da izledim minikleri yuvalarina giderken :)
21 aralik test gunum umarim guzel haberleri alirim 14 gun sonra . Allah kycagimizi bos birakmasin
bende 28 kasımda aşılama oldum bugün 10 gün inşallah bir sorun çıkmaz 5 yıldır bu özlemle yaşıyorum inşallah rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip eder:
Canim artık ilaclarimi ve fiyatlarını yazabilirsin.klomen ve crınone vajinal jel yarın klimene baslicam fiyat toplam 83 tl asilama fiyatida 940tl idi
Sağolasın canım, ama ona da baktılar, HSG değil zaten de dediğin gibi, bu Ofis Histeroskopi dediğim şey rahim iç yapısını inceleyen bi kameralı görünteleme tekniği ya, bakıldı onunla, çok şükür onda da sorun çıkmadıcanım çok geçmiş olsun bebişlerin için bende aşılama olcam sırf belki yardımım olur diye yazıyorum rahimde perde olabilir ve bu çok geç farkediliyo düşüklerinin sebebi olabilir bi araştır derim hsgde gözükmeyebilir alttan iyi bi muayene ol iyi bi doktorla karsılasırsn inş sağlıkla kal
Merhaba 32 yaşındayım izmirdeyim bugun aşılama icin ignelere başladım.
Prougen 300 ege doğum evi 2 asilama listeye eklerseniz sevinirim.
hu huuu kimse yok muu ??
Phia nerelerdesin kız sen :)
Selam canım
Ay sorma, hafta sonu epey yoğun geçti, gezme-tozma işleri, pazar günü de veli toplantısı, bugün okuldu, yemekti, çaydı, kahveydi falan derken ancak atabildim kendimi buraya
Sen nasılsın canım? :13:
Hosbulduk ignelere 375 lira verdim asilamaya ne kadar verecegim bilmiyorum.
OHHH oohhh değme keyfime desene:)
ne güzel geçmiş valla zamanın... bende iyiyim nolsun işte öyle aynı .... bir değişiklik yok :) can sıkıntısı valla
kızlar bişey soracam aşılamadan sonra ev işleri yaptınızmı bende çarşamba günü aşılama yaptırmıştım o günden beri iş yapmamaya çalışıyorum ama yarın evi süpür sil yapacam acaba bi zararı olurmu
Bugün aşılamadan sonraki 9. günüm canım ve hiçbir belirtim yok, zaten çok ümit bağlamamıştım da...
Bugün bir ovulasyon testi yaptım; ovulasyon testi LH hormonu testi, yumurtlama zamanını bulmak için, fakat onun haricinde bu LH gebelikle birlikte de yükselen bir hormon ve idrarda gebelik testinden önce gösteriyor varsa gebelik. (İki çizgi tam olarak aynı koyulukta, hatta t çizgisi daha koyu ise pozitif demek oluyor bu testin yorumlaması).
Neyse işte o testi yaptım bugün, tek çizgi çıktı, LH'ın eseri bile yok, yani büyük ihtimal gebe değilim canım, bu aşılama da tutmadı gibi görünüyor
Benim de asilmamamin bugün 9. günü düne kadar agrim vardim, bugun hic eser kalmadi..
Agirlara dahi sevinir olmustum halbuki..
mrb arkadaşlar bende aşılama yolunda ilerleyenlerdenim artık perşembe günü aşılama yapılacak inşlallah olumlu sonuçlar alırız değişik hissediyorum kendimi ifade edemiyorum aslında garip bi duyguymuş sanırım ümütleniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?