Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
son olur inþ. benim 4. aþýlamam 1 tüp bebek denememde var

İnşallah bu seferki tutar canım... ben başka arkadaşlara da söyledim...benim arkadaşımın eltisi 4 aşılama 3 tüp bebek denemesinde de hamile kalamadı tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldı...yılmak yok yola devam o yüzden...Biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAH'IM tarafındn...

Benim şimdi çıkmam lazım...eşim gelmek üzere işten..gece yine girerim inşallah...

görüşmek üzere

kendine ii bak

İyi haberler alan arkadas var ne güzel darisi biz bekleyenlerin basina....

Benim aşilama sonrSi 12. gün bitti yaptigim testler nnegatf ciktiii...adette olmadim hala bekliyorummm...beklemek cok zooorrrr

Son düzenleme:

inş. cnm Rabbim istemezse hiçbir şey olmaz bu tedaviler vesile oluyo hamile kalmamız icin cnm ben bazen bunalıyorum hic olmayacakmış gibi geliyo uzun zaman olunca bide tedaviler olumsuz sonuclanınca ister istemez ümitsizlige düşüyorum ama sonra belki daha zamanı vardır bölesi benim icin daha hayırlıdır deyip kötü düşünceleri kafamdan atıyorum

Canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin allah hepimizin yardımcısı olsun benim gücüm kalmadı artık

Merhaba 32 yaşındayım izmirdeyim bugun aşılama icin ignelere başladım.
Prougen 300 ege doğum evi 2 asilama listeye eklerseniz sevinirim.

Hoşgeldin, müjdeli haberlerle geldin canım ne güzel
Açılışımız seninle oldu, güzel oldu :13:
İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi sonrasında bebeğini sağ salim kucağına alırsın tatlım
Senden ricam, tabloda eksik olan diğer bilgilerini de yazarsan, fikir olur bizlere sürecin

Hayırlı uğurlu olsun, bebeklerin seninle olsun inşallah

bende 28 kasımda aşılama oldum bugün 10 gün inşallah bir sorun çıkmaz 5 yıldır bu özlemle yaşıyorum inşallah rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip eder:

Hoşgeldin canım, liste için diğer bilgilerini de eklersen bizlere fikir olur

Canim artık ilaclarimi ve fiyatlarını yazabilirsin.klomen ve crınone vajinal jel yarın klimene baslicam fiyat toplam 83 tl asilama fiyatida 940tl idi

Yazdım kuzucummm, bol şansss

Sağolasın canım, ama ona da baktılar, HSG değil zaten de dediğin gibi, bu Ofis Histeroskopi dediğim şey rahim iç yapısını inceleyen bi kameralı görünteleme tekniği ya, bakıldı onunla, çok şükür onda da sorun çıkmadı

Merhaba 32 yaşındayım izmirdeyim bugun aşılama icin ignelere başladım.
Prougen 300 ege doğum evi 2 asilama listeye eklerseniz sevinirim.

Hoşgeldin aramıza canım, hayırlı bir başlangıç olur inşallah

Liste için gerekli diğer bilgileri de yazmanı rica ediyorum

OHHH oohhh değme keyfime desene :)

ne güzel geçmiş valla zamanın... bende iyiyim nolsun işte öyle aynı .... bir değişiklik yok :) can sıkıntısı valla

OHHH oohhh değme keyfime desene :)

ne güzel geçmiş valla zamanın... bende iyiyim nolsun işte öyle aynı .... bir değişiklik yok :) can sıkıntısı valla

Bugün aşılamadan sonraki 9. günüm canım ve hiçbir belirtim yok, zaten çok ümit bağlamamıştım da...
Bugün bir ovulasyon testi yaptım; ovulasyon testi LH hormonu testi, yumurtlama zamanını bulmak için, fakat onun haricinde bu LH gebelikle birlikte de yükselen bir hormon ve idrarda gebelik testinden önce gösteriyor varsa gebelik. (İki çizgi tam olarak aynı koyulukta, hatta t çizgisi daha koyu ise pozitif demek oluyor bu testin yorumlaması).

Neyse işte o testi yaptım bugün, tek çizgi çıktı, LH'ın eseri bile yok, yani büyük ihtimal gebe değilim canım, bu aşılama da tutmadı gibi görünüyor

Benim de asilmamamin bugün 9. günü düne kadar agrim vardim, bugun hic eser kalmadi..
Agirlara dahi sevinir olmustum halbuki..

Benim bugün 9. günüm ve hic bi is yapmadim 9 günden beri.. sirf gerektigi kadar..

mrb arkadaşlar bende aşılama yolunda ilerleyenlerdenim artık perşembe günü aşılama yapılacak inşlallah olumlu sonuçlar alırız değişik hissediyorum kendimi ifade edemiyorum aslında garip bi duyguymuş sanırım ümütleniyorum...

Canım ben test yapmadım,büyük ihtimalle yapmama da gerek kalmicak...bugün 6.günüm diceksin ki çok erken ama ben hissediyorum...benim ki de tutmadı... napalım artık başka bahara.....

Benim de asilmamamin bugün 9. günü düne kadar agrim vardim, bugun hic eser kalmadi..
Agirlara dahi sevinir olmustum halbuki..

evet insan umutlanıyor ağrı olunca...ama bizler kendimizi dinleyerek zaten hata ediyoruz...en azından ben hata ettim ..

şimdiden hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…