Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Günaydın kızlar hayırlı mutlu haftalar dilerim . . . Sağlık , mutluluk evlerimizden hiç eksik olmasın

.................. yanlış msj

Son düzenleme:
ben yine de kendi doktorumun cinsiyet tahminini bekliyorum açıkçası. Bakalım o da kız derse cumartesi günü, artık tam inanıcam kız olduğuna :)

tabi canım insan bi yerde şüpheye düşüyo aslında doktorum kız dedi ama herzaman bir yanılmaya payı vardır kıza benziyor dedi ama bunu söylemesindeki gerekçeleri de anlattı bilmem doktoruma güveniyorum sanırım değişeceğini düşünmüyorum ama bi kaç kere duymam lazım kız dediğini emin olmak adına

tabi tabi. Hoş cuma günü gittiğim doktor kıza benziyor falan gibi ifadeler kullanmadı. İlk baktı kız bu dedi. Bikaç dakika sonra yine "kız kııızzz":=) dedi. Yani son derece emin bir ifade ile söyledi ben o an o kadar duygusallaştım ki ağlamaktan kesin mi, emin misiniz yüzde verir misiniz gibi şeyler sormak aklıma gelmedi.

Ya da doktorun emin tavrı bana bunları sordurmadı bilmiyorum. Yine de dediğim gibi sonuçta kendi doktorum değildi, o an açıyı yakalayamadığı için pipiyi görmemiştir uğraşmayıp kız demiştir belki. O nedenle kendi doktorumun daha dikkatli bakacağına inanıyorum ben.

Son düzenleme:

bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:):)

yaaa daha öğrenmedin mi sen de, kısmetse ne zaman bir dahaki randevun :)

benim randevum yok. çarşamba günü gittim doktora. 3lü testi için kan verdim.renkli ultrason için gün aldım. perşembe 3lü testin sonuçları çıkacak. acaba gitsem mi diye düşünüyorum. belki cinsiyetini de söyler

çarşamba günü 2 doktora gittim ama ikisi de birşey söylemedi

kızlar merhaba beni hatırladınızmı daha önce 2 aşılama geçmişim olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı son aşılamadan sonra bir ay ara verip tüp bebek tedavisine başladık ve bugün hamile olduğumu öğrendim bugün transferimin 10. günü bhcg 257 çıktı :) sevincimi sizinlede paylaşmak istedim tam 2 senedir bugünü bekliyordum allahıma şükürler olsun

Hadi canım gözün aydın...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım,çok sevindim tebriklerrr
Bu arada bhcg değerin epey yüksek çıkmış 10.gün için

eet canım seni hatırlıyorum ve çok çok sevindim. Allahıma şükürler olsun:)

Ama tikitaya katılıyorummmm değerin epey yüksek, sanırım ikizler geliyoooorrr :))))

Tek ikiz hiç farketmez Allah sana ve bebişlerine sağlık versin canım benim, tekrar tebrikler

kızlar çok teşekkür ederim ikinizede :) evet ya değerler 10. gün için çok yüksek çıktı bence ikiz içinde yüksek gibi :44: benim arkadaşım ikizlere hamile (tüp bebek tedavisi ile) 10. gün testinde 97 çıkmıştı bhcg fakat şöylede bir durum var 2 embriyo transfer edildi :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…