Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

ikizdir o ikizzzzz:)))
Sağlıklainşallah canım :)

e peki doktorlara sordun mu cinsiyeti nedir diye. Çünkü sormadan bişey söylemiyorlar.

CNAIM NASIL UNUTURUZ SENİ ÇOK MUTLU OLDUM İYİKİ HABER VERDİN ŞÜKÜRLER OLSUN MAŞALLAH DİYORUM KOCAMANNNNNNNN

Hadi canım gözün aydın...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım,çok sevindim tebriklerrr
Bu arada bhcg değerin epey yüksek çıkmış 10.gün için

BENCE DE YÜKSEK ÇOĞUL GEBELİK Mİ ACABA 12. GÜN DE BENİMLKİ 19,7 Dİ YANİ HADİ HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞLLH

yakında alırız güzel haberleri belki ilaçlarla alakalı da olabilir yada çoğul gebelik sağlık sıhhat dilerim canım hayırlı uğurlu olsun

BENCE DE YÜKSEK ÇOĞUL GEBELİK Mİ ACABA 12. GÜN DE BENİMLKİ 19,7 Dİ YANİ HADİ HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞLLH

canım teşekkür ederim hepinize benim 10. gün transferiydi ama 5. gün embriyosu transfer ettiler yani aslında yumurtanın döllendiği günden itibaren sayarsak 14. güne denk gelmiş oluyor ama yine yüksek senin ikizmiydi canım ?

yok canım değil tek benimki ne zaman öğreneceksin randevun var mı yakında

var canım cumartesi keseyi görmek için gideceğiz bu arada dünki değerimde 750 çıktı çokmu yüksekki acaba :44:

hadi hayırlı haberler verirsin inşllah değerin yüksek çıkıyo gibi bilmiyorum canım çoğul gebelik olabilir diye düşünüyorum sağlık sıhhat diliyorum canım

Merhaba arkadaşlar,

Sitede yaşanan bakım sonrası bir türlü siteye giremedim, şifremi yenileyeyim dedim üzerine kendi mail adresime giremedim resmen çıldırdım.

Ben de yeni mail adresi ve yeni kullanıcı adı almakta buldum çareyi, karışıklık olmasın diye eski adımdaki 8181 bu defa 1818 oldu, lütfen site yönetimi de kusura bakmasın.

Diğer hesabım artık kullanılmayacaktır.:)

BU arada yarın benim için hem büyük gün hem de stresim tavanda. Yarın amniyosentez günüm çok heyecanlı ve bir taraftan da bir o kadar endişeliyim. Tüm işlemlerim rast gitsim, amniyosentezim başarı ile geçsin gitsin ve sonuçlarım da tertemiz çıksın inşallah.

Bana dua edin olur mu?

Huhuuuuuu kimseler yok mu acaba buralarda

canım dualarımız seninle çok iyi sonuç çıkacak eminim sende kalbini ferah tut

canım dualarımız seninle çok iyi sonuç çıkacak eminim sende kalbini ferah tut

saol canım çok şükür yaptırdım bitti. Sonrasında bir şikayetim olmadı umarım bebeğimin huzurunu bozmamışımdır, keyifle içerde parmağını emmeye devam ediyordur :)

BU arada 5,5 kg almıs durumdayım doktorumdan azar işititm :) bundan sonra ayda 1 kg alıcaz dedi, nasıl olacak bilmiyorum. Masallah bende tek öğünde 1 kg alacak potansiyel var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…