kızlar çok teşekkür ederim ikinizede :) evet ya değerler 10. gün için çok yüksek çıktı bence ikiz içinde yüksek gibi :44: benim arkadaşım ikizlere hamile (tüp bebek tedavisi ile) 10. gün testinde 97 çıkmıştı bhcg fakat şöylede bir durum var 2 embriyo transfer edildi :44::44:
benim randevum yok. çarşamba günü gittim doktora. 3lü testi için kan verdim.renkli ultrason için gün aldım. perşembe 3lü testin sonuçları çıkacak. acaba gitsem mi diye düşünüyorum. belki cinsiyetini de söyler
çarşamba günü 2 doktora gittim ama ikisi de birşey söylemedi
e peki doktorlara sordun mu cinsiyeti nedir diye. Çünkü sormadan bişey söylemiyorlar.
bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:):)
kızlar merhaba beni hatırladınızmı daha önce 2 aşılama geçmişim olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı son aşılamadan sonra bir ay ara verip tüp bebek tedavisine başladık ve bugün hamile olduğumu öğrendim bugün transferimin 10. günü bhcg 257 çıktı :) sevincimi sizinlede paylaşmak istedim tam 2 senedir bugünü bekliyordum allahıma şükürler olsun
Hadi canım gözün aydın...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım,çok sevindim tebriklerrr
Bu arada bhcg değerin epey yüksek çıkmış 10.gün için
kızlar çok teşekkür ederim ikinizede :) evet ya değerler 10. Gün için çok yüksek çıktı bence ikiz içinde yüksek gibi :44: Benim arkadaşım ikizlere hamile (tüp bebek tedavisi ile) 10. Gün testinde 97 çıkmıştı bhcg fakat şöylede bir durum var 2 embriyo transfer edildi :44::44:
BENCE DE YÜKSEK ÇOĞUL GEBELİK Mİ ACABA 12. GÜN DE BENİMLKİ 19,7 Dİ YANİ HADİ HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞLLH
canım teşekkür ederim hepinize benim 10. Gün transferiydi ama 5. Gün embriyosu transfer ettiler yani aslında yumurtanın döllendiği günden itibaren sayarsak 14. Güne denk gelmiş oluyor ama yine yüksek senin ikizmiydi canım ?
yok canım değil tek benimki ne zaman öğreneceksin randevun var mı yakında
her anne gibi canım bende çok merak içindeydim rabbim sağlık sıhhatlerini eksik etmesin.
var canım cumartesi keseyi görmek için gideceğizbu arada dünki değerimde 750 çıktı çokmu yüksekki acaba :44:
Merhaba arkadaşlar,
Sitede yaşanan bakım sonrası bir türlü siteye giremedim, şifremi yenileyeyim dedim üzerine kendi mail adresime giremedim resmen çıldırdım.
Ben de yeni mail adresi ve yeni kullanıcı adı almakta buldum çareyi, karışıklık olmasın diye eski adımdaki 8181 bu defa 1818 oldu, lütfen site yönetimi de kusura bakmasın.
Diğer hesabım artık kullanılmayacaktır.:)
BU arada yarın benim için hem büyük gün hem de stresim tavanda. Yarın amniyosentez günüm çok heyecanlı ve bir taraftan da bir o kadar endişeliyim. Tüm işlemlerim rast gitsim, amniyosentezim başarı ile geçsin gitsin ve sonuçlarım da tertemiz çıksın inşallah.
Bana dua edin olur mu?
Cnmmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba arkadaşlar,
Sitede yaşanan bakım sonrası bir türlü siteye giremedim, şifremi yenileyeyim dedim üzerine kendi mail adresime giremedim resmen çıldırdım.
Ben de yeni mail adresi ve yeni kullanıcı adı almakta buldum çareyi, karışıklık olmasın diye eski adımdaki 8181 bu defa 1818 oldu, lütfen site yönetimi de kusura bakmasın.
Diğer hesabım artık kullanılmayacaktır.:)
BU arada yarın benim için hem büyük gün hem de stresim tavanda. Yarın amniyosentez günüm çok heyecanlı ve bir taraftan da bir o kadar endişeliyim. Tüm işlemlerim rast gitsim, amniyosentezim başarı ile geçsin gitsin ve sonuçlarım da tertemiz çıksın inşallah.
Bana dua edin olur mu?
canım dualarımız seninle çok iyi sonuç çıkacak eminim sende kalbini ferah tut
canım dualarımız seninle çok iyi sonuç çıkacak eminim sende kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?