Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

HAHAHA MAŞŞALH DİYELİM CANIM AYDA 1 Mİ FELAN DESEYDİN DOKTORA... YOK DAHA NELER HAHAHAH NASIL BAŞARACAKSIN BİLMİYORUM AMA DOKTORUNU DİNLEMELİSİN DEMEKKİ FAYDALI GÖRMEMİŞ HIZLI KİLO ALIŞINI BEN DE ZAYIFLAMAYA DEVAM EDİYORUM CANIM SANIRIM GEBELİK BANA YARAYACAK FİLİNTA GİBİ OLUYOMUŞUM GÖBEKLİ FİL'İNTA

tikita nerelerde, haber yok mu?

Nasılsınız bakalım?

Sevgi kelebeği herşeyin iyi geçmiş şükürler olsun,sevindim...

Ben günlerdir mide bulantısından,kusmalardan başımı kaldıramıyorum...1 kilo almıştım onu da vermişim...kilo vermeye başladım bende...inşallah çok uzun sürmez de herkesin dediği gibi 13-14 haftalarda biter ve sonuna kadar mide bulantısı çekmem inşallah...
çok zormuş cidden..Allah yardımcımız olsun...
bütün sosyal hayatım bitti resmen bir yere çıkamıyorum....

Umarım sizler iyisinizdir...kendnize iyi bakın canlar....

Yaa ne kadar sanslisin sen oyle yaaa nedir benim bu halim anlamadim ki! Peki senin istahin mi yok yoksa ozellikle dikkat mi ediyosun

Offf allah yardimcin olsun canim, ben cok sukur hic bulanti falan cekmedimo nedenle pek anlamiyorum neler yasadiginizi ama tahmin edebiliyorum. Yine de bol sivi tuketmeye dikkat et canim kusarak su kaybetmeyesin

Yaa ne kadar sanslisin sen oyle yaaa nedir benim bu halim anlamadim ki! Peki senin istahin mi yok yoksa ozellikle dikkat mi ediyosun

hayır canım iştahımda bi sorun yok biliyosun mide bulantısı felan da olmadı bende dikkat ta etmiyorum gebelikte dikkat etmem söz konusu olmaz yani...benim tek farkettiğim resmen şekerden tatlı şeylerden kesildim acılı ekşili tuzlu şeyler canım çekti hep ben ondan olabilieceğini düşünüyorum zaten çalışıyorum iş tempomda baya yüksek inşllh çok kilo da almam daha bunun üstüne alırsam zaten eyvahlar olsun ha illaki alıcam da ne kadar az alırsam o kadar iyi

almazsın canım sen almazsın. Zaten seninki normal olan şu anda. Bebeğimizin bu aylarda bizim ekstra beslenmemize ihtiyacı yok aslında da benim aç gözlülüğüm işte naparsın

almazsın canım sen almazsın. Zaten seninki normal olan şu anda. Bebeğimizin bu aylarda bizim ekstra beslenmemize ihtiyacı yok aslında da benim aç gözlülüğüm işte naparsın

oy oy afiyet bal şeker olsun yediysende bazen böyle oluyor demekki ilk gebeliklerde çok kilo alanlar oluyo sağlık olsun ben ablama çekmişim demekki o da zayıflamıştı ilk hamileliğinde

oy oy afiyet bal şeker olsun yediysende bazen böyle oluyor demekki ilk gebeliklerde çok kilo alanlar oluyo sağlık olsun ben ablama çekmişim demekki o da zayıflamıştı ilk hamileliğinde

Arkadaşlar çok şükür amiyosentezimin ön sonuçları çıktı ve temiz. O nedenle bugün çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Arkadaşlar çok şükür amiyosentezimin ön sonuçları çıktı ve temiz. O nedenle bugün çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Gozun aydin canim. Amin cumlemizin bebegini insallah.
Benim merak ettigim birsey var. Bebeginizin hareketlerini hissediyor musunuz. Ben hicbirsey hissetmiyorum. Bende mi bir acayiplik var acaba?

Gozun aydin canim. Amin cumlemizin bebegini insallah.
Benim merak ettigim birsey var. Bebeginizin hareketlerini hissediyor musunuz. Ben hicbirsey hissetmiyorum. Bende mi bir acayiplik var acaba?

Ya hayatım aslında ben 2 haftadır kesinlikle hissettiğimi düşünüyorum. Ama haftasonu doktorum bana dedi ki 20. hafta civarı bebeğinin hareketlerini hissedeceksin ve sen onu anlıcaksın. O zaman da bana muhakkak ilk hissettiğin günü not edip haber vericeksin.

Ben de dedim ki ama ben zaten çoktandır hissediyorum, o da bana güldü imkansız sen dedğim gibi göreceksin ve öncekilerin zaten bebeğin olmadığını anlayacaksın :)

O yüzden sen de sıkma canını bu haftalarda değil 20 civarı hissetmeliymişiz.

canım sende son durumlar ne, cinsiyeti öğrenebilmişmiydin sen?

slm kızlar bende acamadım sıtedekı sorunlardan dolayı bende ogrendım cnm ıkı tane erkek yavrum olacak cok sevındım cunku ben hep ıkız ve erkek ıstıyordum allahım hep gonlume gore verdı darısı olmayan herkesın basına cok sukur bulantılarımda durdu sımdılık 3.muzde cok ıyıyız yarın 4lu testım var doktorum yapmamısdı test bana ıns sonucumuz ıyı cıkar hepınızın saglıklı bebıslerı olması dılegım

Oh çok sevindim hayatım. Allah gönlüne göre vermiş gerçekten de. Ben hep kendimi bildim bileli kız isterdim. Sonra çevremde ikiz erkek annesi olan arkadaşımı onun yavrularını ve iletişimini görünce erkek fikri de o kadar güzel gelmişti ki anlatamam. Çok tatlı ve annelerine aşık 2 evladın olacak ne kadar şanslısın.

Allah bahtlarını da güzel yapsın inşallah.

canım bende bi kaç kere hissettiğimi düşündüm ama hissettiğimi zannetmiş olabilirim bu duyguyu yaşamadığımız için bilemiyoruz tabi

canım allah analı babalı büyüsün gönlüne göre vermiş rabbim allah tamamına erdirsin inşllah iyi olmana sevindim.

maşallah amin...

kızlar bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri yaşadığım mutluluk tarifsiz fakat bebeğime birşey olacak korkusu beni mahvetti heran ona bişey olduğunu düşünüyorum birşeyi hayal ederken bile saçma sapan şeylere gidiyo aklım hayalim bile kursağıma diziliyor kızlar sizde benim gibi buna benzer şeyler yaşıyor musunuz? ben hep pozitif düşünürüm aslında tek aklımda olan bebeğimin sağlıkla bedenimde büyüdüğünü hissediyorum ama çook basit şeylerle bazen zehrediyorum kendime herşeyi düşüncelerinizi bekliyorum .

canım çok şükür çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin

amin canım çok teşekkür ederim çok saol.

canım bende bi kaç kere hissettiğimi düşündüm ama hissettiğimi zannetmiş olabilirim bu duyguyu yaşamadığımız için bilemiyoruz tabi

Ya sen bikaç kez diyosun ben sürekli bunu hissediyorum. Yani bagırsak hareketleri diyolar bundan önce neden benim bagırsaklarım boyle hareketli değildi de 2-3 haftadır mı hareketlendi. Hele hele 2-3 gündür çok daha sık hissediyorum bunu. Umarım bebişimdir ben bu hareketlerle besleniyorum şu anda :)

Canım sanırım ben bunu en yogun yaşayan anne adaylarından biriyim. Düşünsene hiçbir risk faktörüm yokken tarama testlerini yaptırmayıp direkt amniyosentez yaptırdım daha ne olsun. Şimdi de amniyo sonrası hiçbir şikayetim olmamasına rağmen (çok şükür) doktorum kontrole çağırmamasına rağmen, deli gibi başka doktora gidip görünsem mi diye düşünüp duruyorum. Eminim hepimizde var bu his. Kimimizde daha çok kimimizde daha az.

Canım sanırım ben bunu en yogun yaşayan anne adaylarından biriyim. Düşünsene hiçbir risk faktörüm yokken tarama testlerini yaptırmayıp direkt amniyosentez yaptırdım daha ne olsun. Şimdi de amniyo sonrası hiçbir şikayetim olmamasına rağmen (çok şükür) doktorum kontrole çağırmamasına rağmen, deli gibi başka doktora gidip görünsem mi diye düşünüp duruyorum. Eminim hepimizde var bu his. Kimimizde daha çok kimimizde daha az.[/QUOTE]

CANIM KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM BAZEN O DERECE DALIYORUM BU DUYGUYA ALLAH GÖSTERMESİN KENDİME DURDUK YERE ZARAR VERİYORUM BELLİ BİŞEY...

CANIM KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM BAZEN O DERECE DALIYORUM BU DUYGUYA ALLAH GÖSTERMESİN KENDİME DURDUK YERE ZARAR VERİYORUM BELLİ BİŞEY...[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum. Bende de fazlası ile oluyor. Aslına bakarsan biraz hafiflemişti. Amniyo yaptırdıktan sonra bu defa da sırf bunu yaptırdığım için başıma bişey gelir mi korkusu ile en ufak bir sancı ağrı da tansiyonum çıkıyor hissediyorum. Mesela iki gündür minik minik sancılarım oluyor. Yani saniyelik girip çıkan ama aralıklarla gelen sancılar olabiliyor. Bunlardan da korkuyorum. Offf anne olmak gereçekten her daim endişeli olmak demek. Sen doğunca rahatlayacağımızı mı sanıyosun. Bence daha endişeli bir hal alıcaz.

Allah acılarını göstermesin, ben bu duygularla savaşmaya hazırım, yeter ki onlara bişey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…