Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
CANIM KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM BAZEN O DERECE DALIYORUM BU DUYGUYA ALLAH GÖSTERMESİN KENDİME DURDUK YERE ZARAR VERİYORUM BELLİ BİŞEY...

seni çok iyi anlıyorum. Bende de fazlası ile oluyor. Aslına bakarsan biraz hafiflemişti. Amniyo yaptırdıktan sonra bu defa da sırf bunu yaptırdığım için başıma bişey gelir mi korkusu ile en ufak bir sancı ağrı da tansiyonum çıkıyor hissediyorum. Mesela iki gündür minik minik sancılarım oluyor. Yani saniyelik girip çıkan ama aralıklarla gelen sancılar olabiliyor. Bunlardan da korkuyorum. Offf anne olmak gereçekten her daim endişeli olmak demek. Sen doğunca rahatlayacağımızı mı sanıyosun. Bence daha endişeli bir hal alıcaz.

Allah acılarını göstermesin, ben bu duygularla savaşmaya hazırım, yeter ki onlara bişey olmasın.[/QUOTE]

ÇOK HAKLISIN CANIM O KADAR DOĞRU ŞEYLER SÖYLEDİN Kİ ANNELİK BU DEMEK GERÇEKTEN

cok saol cnm benım hepımızın evlatlarının bahtıda sansıda guzel olsunn

canım allah analı babalı büyüsün gönlüne göre vermiş rabbim allah tamamına erdirsin inşllah iyi olmana sevindim.

cok saol cnm senınde yazını okudum bak ben bastan berı cok rahat davrandım asılama tutmasa dahı ben uzulmemeye yemın etmıstımkı cok sukur tuttu ıcını ferah tut eger rabbım nasıp etmese o bır sekılde sonlanır ama nasıbınde varsa o senın bırakmaz senı eger boyle dusunmeye devam edersen bebegınede negatıf enerjı verırsın rahat ol sabret allahım saglıkla kucagına almasını nasıp etsın kasma lutfen kendını

Offf allah yardimcin olsun canim, ben cok sukur hic bulanti falan cekmedimo nedenle pek anlamiyorum neler yasadiginizi ama tahmin edebiliyorum. Yine de bol sivi tuketmeye dikkat et canim kusarak su kaybetmeyesin

Arkadaşlar çok şükür amiyosentezimin ön sonuçları çıktı ve temiz. O nedenle bugün çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

sağol canım,bugün biraz daha iyiyim bugün tam 9 haftalık olduk...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
senin de amniyosentez sonuçların temiz çıkmış,şükürler olsun bak içini ferah tut artık,olumsuz düşünceleri at kafandan...

tamam canım tşk ederim...

Günaydın kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim herkes iyi mi sabah kızımı gördüm çok iyiymiş teyzeleri.:103:

Günaydın kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim herkes iyi mi sabah kızımı gördüm çok iyiymiş teyzeleri.:103:

ay yesinler senin kızını teyzeleriii :)))

Napıyomuşşş cimcime keyfi yerinde mi, eller kolalr kıpır kıpırdır allah bilir :))))

Bir de hissetmeye başladın mı canım merak ediyorum. Ha bir de diğer sorum mesela ultrasonda kaç haftalık kaç günlük görünüyor bebiş.

Son düzenleme:

çok şükür canım keyfi yerinde gibiydi valla bilemedim. Canım s.a.t a göre ben 19.haftayım ama ultrason 18 hafta görünüyo geç döllenmedir demişti doktorum ilk zamanlar öyle de devam ediyor. Ultrasona güveniyoruz kısmetse senin randevu ne zaman

ooo benim daha çok var canım. 1 hafta önce zaten hem kontrol hem amniyosentezi oldum yani aslında daha yeni gördüm kızımı. Bundan sonraki 3 hafta sonra hayırlısı ile. Yani 20+4 günlükken olacak kısmetse. O zaman da ayrıntılı ultrasonum olacak inşallah.

Ya az önce bir sorumu atlamışsın. Bebişini hissediyor musun canım, kıpırtılar başladı mı?

canım bazen dalgalanmalar hissediyorum ama bugün doktorum da bana 2-3 haftaya hissetmeye başlarsın dedi yani o dalgalanmalar barsak tan olabilirmiş yani belkide hissettiğimi zannediyorum canım ama diyorum yani böyle barsak hareketi mi olur diye merak da ediyorum beklicez bakalım ilk hareketleriyle karşılaştırıcaz belkide yanılıyoruzdur değil mi:)

ben de hissediyorum o hareketliliği canım keza benim doktorum da 20. hafta civarından öncekiler bağırsaktır dedi, bunu ancak 20. haftalara geldiğimde anlayabilicem. O zamana kadar bunlar bagırsak hareketi de olsa ben bebeğim diye düşünmeye devam edicem çok keyifli oluyor :)

canım açıkçası öyle hissediyorum yani bu zamana kadar hissettiğim bişey değil diyorum kendime değişik geliyo bilemiyorum ki 2-3 hafta dedi bakıcaz hislerimiz neymiş

canım açıkçası öyle hissediyorum yani bu zamana kadar hissettiğim bişey değil diyorum kendime değişik geliyo bilemiyorum ki 2-3 hafta dedi bakıcaz hislerimiz neymiş

diy mi! ben de kendimi öyle telkin ediyorum bunca zaman yoktu da yeni mi ortaya çıktı bu bagırsaklar diyorum. Hayırlısı bakalım

bitanem çok mutlu oldum senin adına inş çok güzel bi hamişlik geçirirsn sağlıkla bebeğini kucağına alırsn,benim 2. aşılamada negatif oldu biraz kafamı toplayım dedim ki annem beyin ameliyatı oldu 10 gün içerinde 3 kez ölüme gittk resmen neyse ki bitti şükürler olsun sıkıntılarımız bana da dua et annem hala yasarken torun görebilsn sende benim duamdasn öpüyorm seni ve bebişii...

Canım öncelikle Allah annenin yardımcı olsun acil şifalar diliyorum. Sonra da en kısa zamanda torun sahibi yapsın anneni

günaydın canımmmm iyiyiz çok şükür, sen nasılsın?

iyiyim canım çok şükür grip oldum çok fenayım aslında vajinit de olmuşum çok üşüttüm hava birden soğudu hastalık kaçınılmaz tabi dikkat edin kızlar çok zor atlatması mecbur kaldım ilaç kullanmaya keşke olmasaydı

ay çok geçmiş olsun arkadaşım. Maalesef hava kötü herkes hasta, ben kendim bir posta atlattım sonra eşim geçirdi ev bir ara hastalıktan kırılıyordu gerçekten de.

Bol sıvı almaya da özen göster canım, tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…