CANIM KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM BAZEN O DERECE DALIYORUM BU DUYGUYA ALLAH GÖSTERMESİN KENDİME DURDUK YERE ZARAR VERİYORUM BELLİ BİŞEY...
Oh çok sevindim hayatım. Allah gönlüne göre vermiş gerçekten de. Ben hep kendimi bildim bileli kız isterdim. Sonra çevremde ikiz erkek annesi olan arkadaşımı onun yavrularını ve iletişimini görünce erkek fikri de o kadar güzel gelmişti ki anlatamam. Çok tatlı ve annelerine aşık 2 evladın olacak ne kadar şanslısın.
Allah bahtlarını da güzel yapsın inşallah.
canım allah analı babalı büyüsün gönlüne göre vermiş rabbim allah tamamına erdirsin inşllah iyi olmana sevindim.
Offf allah yardimcin olsun canim, ben cok sukur hic bulanti falan cekmedimo nedenle pek anlamiyorum neler yasadiginizi ama tahmin edebiliyorum. Yine de bol sivi tuketmeye dikkat et canim kusarak su kaybetmeyesin
Arkadaşlar çok şükür amiyosentezimin ön sonuçları çıktı ve temiz. O nedenle bugün çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
cok saol cnm senınde yazını okudum bak ben bastan berı cok rahat davrandım asılama tutmasa dahı ben uzulmemeye yemın etmıstımkı cok sukur tuttu ıcını ferah tut eger rabbım nasıp etmese o bır sekılde sonlanır ama nasıbınde varsa o senın bırakmaz senı eger boyle dusunmeye devam edersen bebegınede negatıf enerjı verırsın rahat ol sabret allahım saglıkla kucagına almasını nasıp etsın kasma lutfen kendını
Günaydın kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim herkes iyi mi sabah kızımı gördüm çok iyiymiş teyzeleri.:103:
ay yesinler senin kızını teyzeleriii :)))
napıyomuşşş cimcime keyfi yerinde mi, eller kolalr kıpır kıpırdır allah bilir :))))
bir de hissetmeye başladın mı canım merak ediyorum. Ha bir de diğer sorum mesela ultrasonda kaç haftalık kaç günlük görünüyor bebiş.
çok şükür canım keyfi yerinde gibiydi valla bilemedim. Canım s.a.t a göre ben 19.haftayım ama ultrason 18 hafta görünüyo geç döllenmedir demişti doktorum ilk zamanlar öyle de devam ediyor. Ultrasona güveniyoruz kısmetse senin randevu ne zaman
ooo benim daha çok var canım. 1 hafta önce zaten hem kontrol hem amniyosentezi oldum yani aslında daha yeni gördüm kızımı. Bundan sonraki 3 hafta sonra hayırlısı ile. Yani 20+4 günlükken olacak kısmetse. O zaman da ayrıntılı ultrasonum olacak inşallah.
Ya az önce bir sorumu atlamışsın. Bebişini hissediyor musun canım, kıpırtılar başladı mı?
canım bazen dalgalanmalar hissediyorum ama bugün doktorum da bana 2-3 haftaya hissetmeye başlarsın dedi yani o dalgalanmalar barsak tan olabilirmiş yani belkide hissettiğimi zannediyorum canım ama diyorum yani böyle barsak hareketi mi olur diye merak da ediyorum beklicez bakalım ilk hareketleriyle karşılaştırıcaz belkide yanılıyoruzdur değil mi:)
ben de hissediyorum o hareketliliği canım keza benim doktorum da 20. hafta civarından öncekiler bağırsaktır dedi, bunu ancak 20. haftalara geldiğimde anlayabilicem. O zamana kadar bunlar bagırsak hareketi de olsa ben bebeğim diye düşünmeye devam edicem çok keyifli oluyor :)
canım açıkçası öyle hissediyorum yani bu zamana kadar hissettiğim bişey değil diyorum kendime değişik geliyo bilemiyorum ki 2-3 hafta dedi bakıcaz hislerimiz neymiş
bitanem çok mutlu oldum senin adına inş çok güzel bi hamişlik geçirirsn sağlıkla bebeğini kucağına alırsn,benim 2. aşılamada negatif oldu biraz kafamı toplayım dedim ki annem beyin ameliyatı oldu 10 gün içerinde 3 kez ölüme gittk resmen neyse ki bitti şükürler olsun sıkıntılarımız bana da dua et annem hala yasarken torun görebilsn sende benim duamdasn öpüyorm seni ve bebişii...Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ara ara yazdıklarınızı okumaya çalıştım...herkes iyi çok şükür...
Biliyorsunuz biraz ara vericem demiştim hamile kalasaya kadar :)
Ve artık bende hamişimmmmmmm :):):):) Henüz çok yeni ama ....
Aralıktaki 1.aşılamadan sonra bir ay ara vermiştim..Ocağın sonunda tekrar tedavime devam edildi.
Klomen ile yeniden yumurtalarım büyütülmeye çalışıldı ancak 1.aşılamadaki gibi 1 yumurtam biraz gelişme gösterdi ve klomen bu sefer yetersiz gelince üstüne iki doz menagon vuruldum..menagon sayesinde yumurtam 15 mm den 20.5 mm oldu...ve sonunda 7 şubat 2014 de 2.aşılamam yapıldı..ilki kadar hiç stres yapmadım hiç dinlenmedim bile...ev işlerimi yaptım temizlik vs...ve çok şükür ki tuttu bu sefer :)
17 şubat sabahı (eşimde yıllık izninde) eşime progeston hapı beni mahvediyor dedim...Gebelik ve ovulasyon testlerimi alıp evin bir yerlerine sakladığından yalvardım ver de yapayım eğer yine negatifse içmicem artık yeter dedim...ve ondan önceki gece de çok ağladım çünkü yüzümde her adet öncesi olduğu gibi sivilceler basmıştı...
Her neyse eşim testleri verdi (başının etini yedikten sonra tabii)
wcye gittim teste damlattım idrarı...arkamı döndüm bir an sonra ellerimi yıkadım ettim...bir baktım ki gölge gibi 2.ci bir çizgi :) eşimin yanına gittim o da testi evirdi çevirdi anca gördü çizgiyi...ben şaşkındım çok ardından ovulasyon testi geldi aklıma onu da yaptığımda kopkoyu 2.ci çizgi çıktı tabii normal şartlarda sadece yumurtlama zamanını gösteriyor ama bhcg ve lh birbirbirine çok benzediğinden ovulasyon testinde de çıktı..ertesi gün sabaha kadar beklemeye karar verdik...ve ertesi sabah testleri tekrarladım..ve biraz koyulaşmıştı...bu durumda adetime daha 1 hafta kala idrar testinde de pozitifi görmüş oldum...aynı gün gidip kan verdim bir tıp merkezinde...sabah 10:30 da verdiğim kan sonucunu ancak 15:30 da alabildim..eşim de yanımdaydı...ve ilk kan sonucum aşılamadan sonraki 12.gün de 53.82 çıktı... şimdi sabırsızlıkla haftaya hastaneye gideceğim günü bekliyorum umarım herşey yolundadır ve herşey Allah'ın izniyle öyle de gider...Allah'ım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin ve tabii isteyen herkese...
Demem o ki umudumu kaybettiğimi düşündüğüm anda Allah'ım yüzümü güldürdü...umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar...pes etmeyin...
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar nolur dua edin bebeğim benimle kalsın....
bitanem çok mutlu oldum senin adına inş çok güzel bi hamişlik geçirirsn sağlıkla bebeğini kucağına alırsn,benim 2. aşılamada negatif oldu biraz kafamı toplayım dedim ki annem beyin ameliyatı oldu 10 gün içerinde 3 kez ölüme gittk resmen neyse ki bitti şükürler olsun sıkıntılarımız bana da dua et annem hala yasarken torun görebilsn sende benim duamdasn öpüyorm seni ve bebişii...
çok saol Rabbim seninde yardmcn olsn sağlıkla al kucağına yavrunuCanım öncelikle Allah annenin yardımcı olsun acil şifalar diliyorum. Sonra da en kısa zamanda torun sahibi yapsın anneni
Kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi ?
günaydın canımmmm iyiyiz çok şükür, sen nasılsın?
iyiyim canım çok şükür grip oldum çok fenayım aslında vajinit de olmuşum çok üşüttüm hava birden soğudu hastalık kaçınılmaz tabi dikkat edin kızlar çok zor atlatması mecbur kaldım ilaç kullanmaya keşke olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?