bitanem çok mutlu oldum senin adına inş çok güzel bi hamişlik geçirirsn sağlıkla bebeğini kucağına alırsn,benim 2. aşılamada negatif oldu biraz kafamı toplayım dedim ki annem beyin ameliyatı oldu 10 gün içerinde 3 kez ölüme gittk resmen neyse ki bitti şükürler olsun sıkıntılarımız bana da dua et annem hala yasarken torun görebilsn sende benim duamdasn öpüyorm seni ve bebişii...
GÜNAYDINNNNN
bugün nasıl oldun canım? Umarım biraz daha iyisindir.
canım ialç alıyorum biraz daha iyi gibiyim ama işte astım olunca bende ses soluk gitti nefes zor alıyodum azıcık toparladım çok şükür sen nasılsın göbüş büyüdü mü biraz yaaa...
benim göbüş büyüdü canım yaa özellikle akşamları görmen lazım 6 aylık gibi oluyor gündüz sönüyor :)))
maşallah canım gün gelecek kendimizi taşıyamıcaz valla sıcaklarda da baya zor olacak ne dersin ?
günaydın ne güzel bir cumartesi ohhhhhhh
Günaydın kızlaaaaaaar :)
Nasılsınız bakalım. Ben çok iyiyim çok şükür, bebeğimin de iyi olduğunu düşünüyorum keza bütün haftasonu kıpır kıpırdı. O kadar bariz hissettim ki bu haftasonu ağzım kulaklarımdaydı. Nerdeyse gün boyu ben burdayım dedi miniğim
Sizde durumlar nasıl?
çok şükür canım bende ara sıra hissettiğimi düşünüyorum hareket var yani barsak hareketi değil ondan eminim artık :)
di mi insan emin oluyor, çünkü o küçük hareketler güçlenerek ve artarak devam ediyor, allah hep bu hareketleri artarak hissetmeyi nasip etsin bizlere :)))
Kızlar günaydın nasılsınız ? ? ? Ben hiç iyi değilim dünden beri çok sancılanıyorum bel ağrısı kasık ağrısı dünden beri perişanım sizde de böyle oluyor mu hiç tadım yok
Endişe etme bende öyleyim, sürekli bir sancı hali ayağa kalksam ayrı sancı otururken ayrı sancı benim de şu bikaç gündür var
ya canım özellikle sağ tarafta böbreğimden tut bacağıma kadar ağrı var sol tarafta bişey yok magnezyum vermişti doktorum kullanmıyodum dün ağrı kesici felan aldım artık çok ağrım vardı bide magnezyum vermişti doktorum kullanmak istemiyodm ama sanırım benim kullanmam lazımmış çünkü kasık ağrılarımdan bahsediyordum hep bugün başladım magnezyuma inşllah faydası olur... çok gerginim
hayatım bu kadar snei bezdirecek bir ağrı ise lütfen doktorunla temasa geçer misin, ihmal etmeyelim. Idrar yolları enfeksiyonu falan olmasın, idrarında yanma var mı?
canım onun için ilaç kullanıyorum ya enfeksiyon vardı zaten sabah magnorma başladım belkide onun faydası oldu kasılmalarım azaldı ama akşam aynı şeyi yaşarsam başka bi doktroumuza danışacam şimdilik o ağrım kalmadı diyebilirim heran doktorda soluk alırsam kendimi yalnızken güvensiz hissediyorum o yüzden bi yerim sızlasa gitme derdine düşmüyorum biliyosun şuan danışabileceğim bi sürü kadın doğum doktoru var ama kafamdan atmaya çalışıyorum :126:
anladım canım, geçmiş olsun ben unutmusum senin idrar yolları enfeksiyonu oldugunu. Bol su içiyomusun canım, bak cidden basit gelebilir ama ilaçla birlikte enfeksiyonu atmanın en sağlıklı ve yararlı yolu bu.
Kendini dinlememeye çalış o halde, başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?