Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Selam canım...
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım....Allah'ım tez zamanda annene şifalar versin bir an önce sağlığına kavuşsun tatlım...
Allah'ım sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım...Kafanı rahatlat ve yoluna devam et pes etmeden canım...Allah büyüktür...ben hiç beklemiyordum yine ama oldu 2.cide...inşallah bebeğin seni de daha fazla bekletmez canım ve bir an önce gelir de konar göbüşünün içine :)güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim,çok sağol..kendine iyi bak canım..

canım ialç alıyorum biraz daha iyi gibiyim ama işte astım olunca bende ses soluk gitti nefes zor alıyodum azıcık toparladım çok şükür sen nasılsın göbüş büyüdü mü biraz yaaa...

Benim göbüş büyüdü canım yaa özellikle akşamları görmen lazım 6 aylık gibi oluyor gündüz sönüyor :)))

maşallah canım gün gelecek kendimizi taşıyamıcaz valla sıcaklarda da baya zor olacak ne dersin ?

benim de en korktuğum şey şişmek. Kilo anlamında demiyorum, ödem olarak diyorum. Bir arkadaşımı hiç unutmuyorum ocak ayında parmak arası terlikle işe gidiyordu, hiçbir ayakkabı ayağına olmuyordu şişlikten ödemden

Bir de yaz döneminde ne olur bilemiyorum.

günaydın ne güzel bir cumartesi ohhhhhhh

Günaydın kızlaaaaaaar :)

Nasılsınız bakalım. Ben çok iyiyim çok şükür, bebeğimin de iyi olduğunu düşünüyorum keza bütün haftasonu kıpır kıpırdı. O kadar bariz hissettim ki bu haftasonu ağzım kulaklarımdaydı. Nerdeyse gün boyu ben burdayım dedi miniğim

Sizde durumlar nasıl?

çok şükür canım bende ara sıra hissettiğimi düşünüyorum hareket var yani barsak hareketi değil ondan eminim artık :)

çok şükür canım bende ara sıra hissettiğimi düşünüyorum hareket var yani barsak hareketi değil ondan eminim artık :)

Di mi insan emin oluyor, çünkü o küçük hareketler güçlenerek ve artarak devam ediyor, Allah hep bu hareketleri artarak hissetmeyi nasip etsin bizlere :)))

Kızlar günaydın nasılsınız ? ? ? Ben hiç iyi değilim dünden beri çok sancılanıyorum bel ağrısı kasık ağrısı dünden beri perişanım sizde de böyle oluyor mu hiç tadım yok

Kızlar günaydın nasılsınız ? ? ? Ben hiç iyi değilim dünden beri çok sancılanıyorum bel ağrısı kasık ağrısı dünden beri perişanım sizde de böyle oluyor mu hiç tadım yok

Endişe etme bende öyleyim, sürekli bir sancı hali ayağa kalksam ayrı sancı otururken ayrı sancı benim de şu bikaç gündür var

Endişe etme bende öyleyim, sürekli bir sancı hali ayağa kalksam ayrı sancı otururken ayrı sancı benim de şu bikaç gündür var

ya canım özellikle sağ tarafta böbreğimden tut bacağıma kadar ağrı var sol tarafta bişey yok magnezyum vermişti doktorum kullanmıyodum dün ağrı kesici felan aldım artık çok ağrım vardı bide magnezyum vermişti doktorum kullanmak istemiyodm ama sanırım benim kullanmam lazımmış çünkü kasık ağrılarımdan bahsediyordum hep bugün başladım magnezyuma inşllah faydası olur... çok gerginim

Hayatım bu kadar snei bezdirecek bir ağrı ise lütfen doktorunla temasa geçer misin, ihmal etmeyelim. İdrar yolları enfeksiyonu falan olmasın, idrarında yanma var mı?

hayatım bu kadar snei bezdirecek bir ağrı ise lütfen doktorunla temasa geçer misin, ihmal etmeyelim. Idrar yolları enfeksiyonu falan olmasın, idrarında yanma var mı?

canım onun için ilaç kullanıyorum ya enfeksiyon vardı zaten sabah magnorma başladım belkide onun faydası oldu kasılmalarım azaldı ama akşam aynı şeyi yaşarsam başka bi doktroumuza danışacam şimdilik o ağrım kalmadı diyebilirim heran doktorda soluk alırsam kendimi yalnızken güvensiz hissediyorum o yüzden bi yerim sızlasa gitme derdine düşmüyorum biliyosun şuan danışabileceğim bi sürü kadın doğum doktoru var ama kafamdan atmaya çalışıyorum :126:

Anladım canım, geçmiş olsun ben unutmusum senin idrar yolları enfeksiyonu oldugunu. Bol su içiyomusun canım, bak cidden basit gelebilir ama ilaçla birlikte enfeksiyonu atmanın en sağlıklı ve yararlı yolu bu.

Kendini dinlememeye çalış o halde, başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış olur mu.

aynen canım en önemlisi kusana kadar çok su içmem başka türlü atmak imkansız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…