Kızlaaaaaarrr;
Allahıma şükürler olsun ki amniosentez kesin sonuçlarımı da merkezden az önce bildirdiler. Herşey yolunda herşey normal, hemen sizinle de paylaşmak istedim. :))))
Maşallah benim bebeğime
Canım çok sevindim , tebrikler :) ve maşallah tabii bebişine :)
çok teşekkürler arkadaşım.
Sen nasılsın görünmüyorsun ortalarda, bebiş nasıl annesi üzüyor mu seni bakiim :)
Canım evet bu aralar yine uzaklaştım KK 'dan ama sebebi yok tatlım,biliyorsun çok bulantılarım oldu ama şükür azaldı hatta bazı günler hiç olmuyor...çabuk atlattım o zor kısmı sanırım...Bebişim iyidir inşallah 21inde 2'li tarama var o zamana kadar beklicem görebilmek için canım...Benden haberler böyle bir değişiklik yok...bu arada kilo vermiştim bulantılarımın şiddetli olduğu dönemde hızla verdiklerimi geri aldım...
Kızlaaaaaarrr;
Allahıma şükürler olsun ki amniosentez kesin sonuçlarımı da merkezden az önce bildirdiler. Herşey yolunda herşey normal, hemen sizinle de paylaşmak istedim. :))))
Maşallah benim bebeğime
Kızlaaaaaarrr;
Maşallah benim bebeğime
Kızlar günaydın nasılsınız ? ? ? Ben hiç iyi değilim dünden beri çok sancılanıyorum bel ağrısı kasık ağrısı dünden beri perişanım sizde de böyle oluyor mu hiç tadım yok
Herşeyin yolunda olmaısna çok sevindim canım. Aman kilona dikkat et benim gibi olma. Ben şimdiden 6 kg almış durumdayım maalesef
İnşallah 2'li testin de tertemiz çıkar canım.
geçmiş olsun canım. Benimde aynı sıkıntılarım var. Idrar yollarımda enfeksiyon var. Su içerek atlatmaya çalışıyorum
gözün aydın canım arkadaşım. maşallah bebeğine de.
bende bugün 3lü tarama sonuçlarımı aldım. ayrıntılı ultrasonumu çektirdim. Çok şükür herşey normal çıktı
ve tabii bebişimin cinsiyetini öğrendim.
zeynep senam geliyor inşaallah
OY OY MAŞALLAH SUPHANALLAHH....SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN ALLAHIM
bende bugün 3lü tarama sonuçlarımı aldım. ayrıntılı ultrasonumu çektirdim. Çok şükür herşey normal çıktı
çok saol canım benim hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallahhhhh
ah ah ahhhhh ne bereketli bir forummus yarebbim kızlar dizildi vallahi :)
Maşallah dünya güzeli kızına annesi maşalah :)
Herşeyin çok güzel çıkmasına da ayrıca çok sevindim canım, sağlıkla bebişlerimizi bizimle olacak inşallah :)
Herşeyin yolunda olmaısna çok sevindim canım. Aman kilona dikkat et benim gibi olma. Ben şimdiden 6 kg almış durumdayım maalesef
İnşallah 2'li testin de tertemiz çıkar canım.
ben sadece 1 kilocuk almışım canım
günaydın arkadaşlar
inşaallah herkes bebişleriyle iyidir....
2013 yılının son aşılamalarının kız bebek bekleyenler listesine bende eklenmis buluaktayım;-)
12. haftadan 18. haftaya kadar erkek denilen bebisime dün kesin kız dedi doktorum....Allaha şükürki bebisim saglıklı en büyük mutluluk.....
4 boyutlu gördüm bebisi utangac ve düsünceli bir sekilde duruyordu ;-)
saglık ve sevgiyle.....
Valla gidişattan korkuyorum şimdiden 2 kilo aldımneyse bulucam bir çözümünü inşallah...zaten zayıf değilim...zayıf olup hamile kalsaydım hiç dert etmezdim...
Hayırlısı olsun canım hadi bakalım kızını sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
Maşallah canım ne güzel
Bütün kız anaları toplandınız valla maşallah çok güzel yaaa....bende çok merak ediyorum ne zaman öğrenirim kimbilir...
valla gidişattan korkuyorum şimdiden 2 kilo aldımneyse bulucam bir çözümünü inşallah...zaten zayıf değilim...zayıf olup hamile kalsaydım hiç dert etmezdim...
hayırlısı olsun canım hadi bakalım kızını sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim...
maşallah canım ne güzel
bütün kız anaları toplandınız valla maşallah çok güzel yaaa....bende çok merak ediyorum ne zaman öğrenirim kimbilir...
günaydın arkadaşlar
inşaallah herkes bebişleriyle iyidir....
2013 yılının son aşılamalarının kız bebek bekleyenler listesine bende eklenmis buluaktayım;-)
12. Haftadan 18. Haftaya kadar erkek denilen bebisime dün kesin kız dedi doktorum....allaha şükürki bebisim saglıklı en büyük mutluluk.....
4 boyutlu gördüm bebisi utangac ve düsünceli bir sekilde duruyordu ;-)
saglık ve sevgiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?