Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

amin canım güzel duaların için artık öğrenmen yakın ama cinsiyetini Erkek mi acaba
maşallah hep kız haberleri verdik burda ikizlerimiz var bi tek erkek olarak sağlık sıhhat versin rabbim

canım, iki ayrı doktor da erkek demisti ama yüzde yüz dememisti....düşük bir yüzde bile olsa insan ilk baş şaşırıyoooo ;-)

allahtan eşimde bende kesin erkek havasına girmemistik..
öyle olsaydı cok cok daha büyük şoook olurduk....

benim bebis cok inat cıktı hala tam manasıyla göstermedi...bacaklarını inatla acmıyor....4 boyuu da bile göstermediiii inattt kızımmmm ;-)

ben kız hissetmistim basta....çin rus takvimi de kız diyodu.....dr erkek dedi bebis sürpriz yaptı....insaallah doguuma kadar baska sürpriz yapmaz ;-)

hahah inşllah canım bebeğine sağlıklı ömür dilerim allahımdan bende biran yerine koydum kendimi bende hep kız duydum için fazla odaklanmış olabilirim değişirse şokları yaşarım heralde değişik olurum yani

Canım evlendiğimde 58 kiloydum...2012 kasım da sigarayı bıraktım bıraktığımda 66 kiloydum :) hamile kaldığımı öğrendiğim gün tartıldım 73 kiloydum şimdiyse tartı 75 i gösteriyor...boyum da 1.68...bilmiyorum napıcam ama bir yandan da diyorum ki bebeğim sağlıklı olsun önemli değil kilolar verilir elbet...

Canım merhaba,hayırlısı olsun bakalım senin ki ne olucak.... :) :)

Ben en başından beri erkek olacak benim bebeğim diyorum hislerim o yönde ... bakalım ne olucak hislerim tutucak mı.. :)

ben de öyle olabilir miyim acaba? eşim bana maç hala bitmedi diyor maç 90 dakika hala 50 dakikadayız diyor. bebeğin erkek olabileceğini düşünüyor

tikitacığım bende 6 haftada ilk bebeğimi gördüğümde kız bebeği görüyormuş gibi hissettim. herkese benim kızım olacak diyordum. şu ana kadar hislerim tuttu.
aslında en önemlisi cinsiyetleri değil. eli ayağı düzgün, vatana millete, ana babasına hayırlı evlat olabilmeleri

Son düzenleme:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
amin. cümlemiz bebeğini sağlikla kucağına alır inşaallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım güzel duaların için artık öğrenmen yakın ama cinsiyetini Erkek mi acaba
maşallah hep kız haberleri verdik burda ikizlerimiz var bi tek erkek olarak sağlık sıhhat versin rabbim

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kız ismi araştırıyorum, hep kız bebek giyimlerine falan bakıyorum. sonra erkek ola bileceği de aklıma geliyo. amma anneler hisseder diyolar ya herhalde kız olucak :92: senin de kız diye biliyorum isim düşündünüz mü?

evet canım kız dedi doktorum babası eylül ayında doğması ihtimalini göz önünde bulundurarak eylül mü koysak dedi ama bilmiyoruz net bişey yok aman aman kafa yoramadık ama hep sorup duruyoruz adını ne koyucaz biz diye

Tabii ki de en önemlisi o ... Her gün dua ediyorum bende...Allah'ım sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı bir evlat nasip etsin diye...Kızmış erkekmiş farketmez...bunlar işin cilvesi diyelim... :)

Canım merhaba,hayırlısı olsun bakalım senin ki ne olucak.... :) :)

kız olucak kıııızzzzz

Hayırlısı olsun tatlım :)

slm kızlar okudugum kadarıyla annelerde bebıslerde ıyı masallah allahım dahada ıyı yapsın benım erkeklerımde ıyı forumda erkek bekleyen benım sanırım bende kılo almaya basladım 19.haftadayım ve 5 kılo aldım ama karnım cok cıkmadı var bıraz goren ıkız ama hala cok degıl dıyor ama tartı 75 gosterıyor 68 de hamıle kalmıstım boyda tıkıtayla aynı bı ara kafama taktım cevremdekıler ve esım cok kızdı ıkız normal dıyor mıllet ama ben cok almak ıstemıyorum hayırlısı hakkımızda benım laptop patladı patladı cok gıremıyorum kendnıze ıyı bakın

canım iyi olmana çok sevindim sağlıkla sıhhatle kavuş bebeği,ne inşllh

Kızlar alışverişe başladınız mı bakiimmm :)

ben başladım gerçekten de canım.

Ama henüz büyük parçalara başlamadık. Sadece haftasonu ilk kez mobilya baktık.

Onun dışında ben hastane çıkışı, alltan çıtçıtlı iç bodyleri, tulumlar falan aldım. Annem battaniye havlu nevresim aldı. Bakalım hayırlısı ile bu hafta sonu olacak ayrıntılıyı da atlatırsam daha bir saldırıcam alışverişe.

Sen ne yapıyosun, başladın mı bişeyler almaya?

canım iyi olmana çok sevindim sağlıkla sıhhatle kavuş bebeği,ne inşllh

Arkadaşlar dün çok kötü rüyalar gördüm, tam hatırlamıyorum ama bebeğimi düşürdüm rüyamda. Nasıl ağladım nasıl üzüldüm. Ve sanırım bu rüya bir türlü bitmek bilmedi çünkü hep uyanıp Allahım çok şükür rüyaymıs bebeğim benimle dedğimi hatırlıyorum birkaç kez.

Allahım sağlıkla hamileliğimizin sonunu getirmeyi nasip etsin bizlere

Oh maşallah cnaım, hayırlısı ile büyüyor ufaklıklar desene:) Aldığın kilo normal canım ben tek hamilelikte aldım o kadar sen ne diyosun :)

kelebeğim desene rüya günüymüş dün bende baya rüya gördüm bide 3 lü test sonucum risk grubuna yakın çıktı onun etkisi midir nedir epeyce rüya gördüm yani ... Hayır olsun inşllah rüyalarımız annelik böyleymiş işte bebeğimiz sağlıkla sıhhatle büyüyor allahın izniyle gönlümüz ferah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…