merhaba kızlar. Hep okuyorum yazılanları, takip ediyorum. Bir zamanlar hepimiz aşılama sonuçlarını bekliyoduk. şimdi maşallah neredeyse her kes hamile. Allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Ben daha öğrenemedim bebişimin cinsiyetini. 4 boyutlu ultrasonu bekliyorum, çünkü kesin o zaman belli olur. Ama hep gönlümden geçen kızHayırlısı artık.. öpüyorum hepinizi
canım bende çok merak ediyodum ama 16.haftalarda kıza benziyo demişti 18 haftada kız dedi bakalım salepp gibi sonradan değişirse ne hissederim bilmiyorum hayırlısı kucağımıza alalım da ne isteriz başka :)
canım ne hissettin peki erkek deyip de sonra kız denmesi ne hissettirdi şaşkınım yani ben bile
canım, iki ayrı doktor da erkek demisti ama yüzde yüz dememisti....düşük bir yüzde bile olsa insan ilk baş şaşırıyoooo ;-)
allahtan eşimde bende kesin erkek havasına girmemistik..
öyle olsaydı cok cok daha büyük şoook olurduk....
Benim bebis cok inat cıktı hala tam manasıyla göstermedi...bacaklarını inatla acmıyor....4 boyuu da bile göstermediiii inattt kızımmmm ;-)
ben kız hissetmistim basta....çin rus takvimi de kız diyodu.....dr erkek dedi bebis sürpriz yaptı....insaallah doguuma kadar baska sürpriz yapmaz ;-)
canım aynı dert bende de var maalesef bende zayıf biri değilim. Hatta balık etli falan da değilim direkt kiloluyum :) Ne kadar az alırsam o kadar iyi ama işte alınıyor maalesef istediğim kadar dikkat etsem de aldım maalesef :)
merhaba kızlar. hep okuyorum yazılanları, takip ediyorum. bir zamanlar hepimiz aşılama sonuçlarını bekliyoduk. şimdi maşallah neredeyse her kes hamile. Allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. ben daha öğrenemedim bebişimin cinsiyetini. 4 boyutlu ultrasonu bekliyorum, çünkü kesin o zaman belli olur. ama hep gönlümden geçen kızhayırlısı artık.. öpüyorum hepinizi
canım bende çok merak ediyodum ama 16.haftalarda kıza benziyo demişti 18 haftada kız dedi bakalım salepp gibi sonradan değişirse ne hissederim bilmiyorum hayırlısı kucağımıza alalım da ne isteriz başka :)
canım ne hissettin peki erkek deyip de sonra kız denmesi ne hissettirdi şaşkınım yani ben bile
canım, iki ayrı doktor da erkek demisti ama yüzde yüz dememisti....düşük bir yüzde bile olsa insan ilk baş şaşırıyoooo ;-)
allahtan eşimde bende kesin erkek havasına girmemistik..
öyle olsaydı cok cok daha büyük şoook olurduk....
benim bebis cok inat cıktı hala tam manasıyla göstermedi...bacaklarını inatla acmıyor....4 boyuu da bile göstermediiii inattt kızımmmm ;-)
ben kız hissetmistim basta....çin rus takvimi de kız diyodu.....dr erkek dedi bebis sürpriz yaptı....insaallah doguuma kadar baska sürpriz yapmaz ;-)
Canım evlendiğimde 58 kiloydum...2012 kasım da sigarayı bıraktım bıraktığımda 66 kiloydum :) hamile kaldığımı öğrendiğim gün tartıldım 73 kiloydum şimdiyse tartı 75 i gösteriyor...boyum da 1.68...bilmiyorum napıcam ama bir yandan da diyorum ki bebeğim sağlıklı olsun önemli değil kilolar verilir elbet...
Canım merhaba,hayırlısı olsun bakalım senin ki ne olucak.... :) :)
Ben en başından beri erkek olacak benim bebeğim diyorum hislerim o yönde ... bakalım ne olucak hislerim tutucak mı.. :)
ah ah ahhhhh ne bereketli bir forummus yarebbim kızlar dizildi vallahi :)
Maşallah dünya güzeli kızına annesi maşalah :)
Herşeyin çok güzel çıkmasına da ayrıca çok sevindim canım, sağlıkla bebişlerimizi bizimle olacak inşallah :)
inşallah canım benim
maşallah maşallah gerçekten öyle çok fazla gebelik haberleri aldık burda bekleyenler sırayla muradına erdi inşllah sırasıyla tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz kokularını içimize çekeriz ve bo dualarla rabbim hasretle bekleyenlerede nasib eder inşllah
amin canım güzel duaların için artık öğrenmen yakın ama cinsiyetiniErkek mi acaba
maşallah hep kız haberleri verdik burda ikizlerimiz var bi tek erkek olarak sağlık sıhhat versin rabbim
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kız ismi araştırıyorum, hep kız bebek giyimlerine falan bakıyorum. sonra erkek ola bileceği de aklıma geliyo. amma anneler hisseder diyolar ya herhalde kız olucak :92:senin de kız diye biliyorum isim düşündünüz mü?
evet canım kız dedi doktorum babası eylül ayında doğması ihtimalini göz önünde bulundurarak eylül mü koysak dedi ama bilmiyoruz net bişey yok aman aman kafa yoramadık ama hep sorup duruyoruz adını ne koyucaz biz diye
tikitacığım bende 6 haftada ilk bebeğimi gördüğümde kız bebeği görüyormuş gibi hissettim. herkese benim kızım olacak diyordum. şu ana kadar hislerim tuttu.
aslında en önemlisi cinsiyetleri değil. eli ayağı düzgün, vatana millete, ana babasına hayırlı evlat olabilmeleri
Canım merhaba,hayırlısı olsun bakalım senin ki ne olucak.... :) :)
kız olucak kıııızzzzz
slm kızlar okudugum kadarıyla annelerde bebıslerde ıyı masallah allahım dahada ıyı yapsın benım erkeklerımde ıyı forumda erkek bekleyen benım sanırım bende kılo almaya basladım19.haftadayım ve 5 kılo aldım ama karnım cok cıkmadı var bıraz goren ıkız ama hala cok degıl dıyor ama tartı 75 gosterıyor 68 de hamıle kalmıstım boyda tıkıtayla aynı bı ara kafama taktım cevremdekıler ve esım cok kızdı ıkız normal dıyor mıllet ama ben cok almak ıstemıyorum hayırlısı hakkımızda benım laptop patladı patladı cok gıremıyorum kendnıze ıyı bakın
Kızlar alışverişe başladınız mı bakiimmm :)
canım iyi olmana çok sevindim sağlıkla sıhhatle kavuş bebeği,ne inşllh
slm kızlar okudugum kadarıyla annelerde bebıslerde ıyı masallah allahım dahada ıyı yapsın benım erkeklerımde ıyı forumda erkek bekleyen benım sanırım bende kılo almaya basladım19.haftadayım ve 5 kılo aldım ama karnım cok cıkmadı var bıraz goren ıkız ama hala cok degıl dıyor ama tartı 75 gosterıyor 68 de hamıle kalmıstım boyda tıkıtayla aynı bı ara kafama taktım cevremdekıler ve esım cok kızdı ıkız normal dıyor mıllet ama ben cok almak ıstemıyorum hayırlısı hakkımızda benım laptop patladı patladı cok gıremıyorum kendnıze ıyı bakın
arkadaşlar dün çok kötü rüyalar gördüm, tam hatırlamıyorum ama bebeğimi düşürdüm rüyamda. Nasıl ağladım nasıl üzüldüm. Ve sanırım bu rüya bir türlü bitmek bilmedi çünkü hep uyanıp allahım çok şükür rüyaymıs bebeğim benimle dedğimi hatırlıyorum birkaç kez.
Allahım sağlıkla hamileliğimizin sonunu getirmeyi nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?