Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

hayatım sen ikili test yaptırmısmıydın, genelde doktorlar 2'li testten sonra 3'lü yaptırmıyorlar çünkü gereksiz yere risk çıkıyormuş.

Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki, doktorun ne tavsiye etti sana.

Aynen oyle annelik böyle demek ki herşey de merak panik:)

canım ben 2li yaptırmadım zaten en başından beri test yaptırmadan yana değildim ama rutin tetkikleri istemişti doktorum o arada afp de verdiğimi farkettim ama önemli görmedim neyse dedim benim için zaten bir önemi yok testleri ciddiye almıyorum canımı canımdan bir parçayı o testlere emanet etmedim hiçbir zaman bu konuda zihnimdekiler net oldu benim için öyle bile olsa allahım onu öyle yaratmıştır üstüne söyleyecek sözüm yok ama dualarımda her zaman sağlık sıhhat diliyorum allahımdan hepimiz içinde

Haklısın canım, kaldı ki ben iç sesine güvenmeni öneriririm testlerden ziyade çoğu zaman anneler hisseder. Tamam hep endişeliyiz hem pimpirikliyiz ama aslında içten içe de herşeyin iyi olduğunu biliriz :)

İyi yapmışsın canım başlamakla,kimisi yapmayın diyor ama sonuçta bu da maddi yönden oldukça zorlayan şeyler...yani ara ara almak lazım bencede...benim cinsiyeti belli olsun tam ondan sonra başlicam bende ama geçenlerde dayanamadım bir tane önlük aldım :) yeşilli beyazlı :) iki cinsiyete de gider diye...hediyeler gelmeye başladı...annem de ha bire birşeyler örüyo malum kış bebeği olucak kısmetse :)

ama çok güzel duygularmış gerçektende...

haklısın canım, kaldı ki ben iç sesine güvenmeni öneriririm testlerden ziyade çoğu zaman anneler hisseder. Tamam hep endişeliyiz hem pimpirikliyiz ama aslında içten içe de herşeyin iyi olduğunu biliriz :)

evet canım aynen öyle ben sağlıkla sıhhatle byüdüğünü hissediyorum tüm kalbimle:103::103:

iyiyim kızlar çok giremiyorum kontroller devam ediyor.doktorum 2 haftada bir çağırıyor.hastane iş falan öyle geçiyor sizleride okudum herkes iyi çok şükür.karnım şişti:)

iyiyim kızlar çok giremiyorum kontroller devam ediyor.doktorum 2 haftada bir çağırıyor.hastane iş falan öyle geçiyor sizleride okudum herkes iyi çok şükür.karnım şişti:)

canım maşallah şişecek tabi büyüdüler bende pıt pıt hissediyorum kızımı artık :114:

merhaba kızlar. okuyorum yazılanları da her kes kilo almış. ama ben 67 kiloyla hamile kaldım, şimdi 65 kiloyum. 2 kilo verdim yani. acaba bi şeyler ters mi gidiyo :44:

merhaba kızlar. Okuyorum yazılanları da her kes kilo almış. Ama ben 67 kiloyla hamile kaldım, şimdi 65 kiloyum. 2 kilo verdim yani. Acaba bi şeyler ters mi gidiyo :44:

hayır canım ben gebeliğimin başından beri verdiğim kilo 4 e yaklaştı beslenmeyle ilgili bir sorunun yoksa hiç dert etme sevinmelisin aksine bende doktoruma sordum bişeyler ters mi gidiyor diye beslenme sorunun yoksa hiç bir problem yoktur dedi sende kafana takma ama yine de doktoruna danış

canım beslenmeyle sorunum yok . ama tabii yemediğim tiksindiğim şeyler var. gene de aç kalmıyorum, doyana kadar yiyorum. iyi o zaman ben sevineyim

merhaba kızlar ne güzel hamişler çok burda Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.acaba aranızda sperm azlığı ve hareketsizliği sorunu olup aşılaması tutan var mı? bir umut olsun diye soruyorum.

cnaım hoşgeldiln umarın yardımcı olacak birileri olur sana ama benim bildiğim birileri yok şuan için sorun sperm azlığı mı sizin ?

benim hiç keyfim yok,boğazım şişti ve sanki tahriş olmuş gibi,gece çok tıkandım...iyi gelen birşey biliyorsanız bana yazarmısınız..

şimdiden teşekkür ederim...

benim hiç keyfim yok,boğazım şişti ve sanki tahriş olmuş gibi,gece çok tıkandım...iyi gelen birşey biliyorsanız bana yazarmısınız..

şimdiden teşekkür ederim...

Cnm benimde oldu suya bol tuz ve bir cay kasigi karbonat koyup gargara yap üstüne su içme yaksin tuz bogazini bi kac gün sabah akşam tekrarla kacinci haftadaydin unuttum zencefilde emebilirsin taze olanini doktorum bunlari soyledi

Cnm benimde oldu suya bol tuz ve bir cay kasigi karbonat koyup gargara yap üstüne su içme yaksin tuz bogazini bi kac gün sabah akşam tekrarla kacinci haftadaydin unuttum zencefilde emebilirsin taze olanini doktorum bunlari soyledi

çok teşekkür ederim canım,dediklerini yapmaya başlicam hemen...çok sağol.....
bugün tam 12 haftalık oldum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…