cnaım hoşgeldiln umarın yardımcı olacak birileri olur sana ama benim bildiğim birileri yok şuan için sorun sperm azlığı mı sizin ?
Hoşbulduk canım saol.evet kendimde hiç bir sorun yok çok şükür.eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var.
canım rabbim dilerse inşllah lazım olan sadece 1 tanesi o yüzden bu tür problemler içiin aşılama yada tüp bebek tedavisi önereceklerdir şansınız bol olsun inşllh ol desin olsun allahım...
saol canım.aşılama önerdiler zaten şubatta 1.aşılamamı oldum ama tutmadı.şimdi 2. aşılama olacak inşallah bu sefer olumlu sonuçalırız.Hakkımızda hayırlısı...
herkese günaydın
merhaba canıııım:)
nasılsın keyifler nasıl?
Ben bu aralar baya bir yogunum pek vakit ayıramıyorum ama girip takip ediyorum sizi ara ara.
çarşamba günü benim de detay ultrason radnevum var inşallah bebeğim ve ben çok iyiyizdir.
canım bende dün yoğunluktan sadece günaydın yazabildim kontrolüm vardı kızımı gördümSonra detaylı ultrasona gittim organlarına felan bakıldı ama yüzünü net olarak alamadı yana felan döndüm ama ne yaptıysak olmadı iki hafta sonra bidaha gitcem o zaman bakalım dedi bizde haberler böyle
oh ne güzel annesiiii, büyümüş mü kızın neler yapıyordu içderdee.
Artık hareketlerini de daha sağlam hissetmeye başlamışsındır sende değil mi?
evet canım hissediyorum hatta hissetmediğim zamanlar tedirgin olmaya başladım bile ben hareket halindeyken uyuyo bebeğim ben uyurken de uyanıyoDün halay çekiyodu resmen
ay benim kızım neden bu kadar ters acaba. Kızım ben uyurken uyuyor ben uyanınca uyanıyor annesi ile birlikte hareket halinde :)
Yani oturduğumda uzandığım yerde bol bol kıpraşıyor. Son bikaç gündür ayaktayken bilehareket ettiğini hissediyorum canımın.
Yarın da iyi olduğunu ve sağlıklı oldugunu görücem inşallah
:) İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLERLE GEL HABERSİZ BIRAKMA
Canimm beni merakk etmissinn..yogunn bi donemden gectimm..sinavlarr kardesim evlendiik..felann filann...dr umda bir ay ara vermmistii..simsi hersey bitti sukur evimdeyimm..adet olamadim tahlil yaptim negatif ve tarlusal iciyorum suann..adet olunca dr gidicemm..igne verirler yine heralde..eaim direk tup bebek yapalim siyorr..bense bikerede olsa asilama yapalim siyorum ama bilmiyoruzz..allah kerim..iste bende habeeler boyleee..
Sizeee kizcelerr geliyormuss hayirli mubarek olsun..size hayirli evlat etsin rabbim..saglik sihat versin sizlere..SEVGI KELEBEGI BUTUN dileklerim senin icinde gecerlii..
canım çok şükür dün doktoruma kontrole gittim. Herşey yolunda. Ama ben hiçbişey anlamadım, doğru düzgün görmedim kızımı bile, hiç bana göstermediler desem yeridir, full ölçüm odaklıydı
kalbine bikaç hafta sonra bakılacak, henüz damar oluşumunu vs göremedi doktorum. Ultrason aletinin biraz eski olmasından kaynaklı sanırım yoksa görmesi lazımdı yani ben bikaç hafta önce başka doktora gittiğimde bile çok daha net görüntü vardı.
Neyse şimdilik herşey yolunda sağlıklı bir kızımız olduğunu öğrendik. 451 gr olmuş teyzeleri çok şükür
Ama yüzünü göstermedi bize, yani ben anlamadım tabi ama doktorumun söylediğine göre sırtıma dönük şekilde duruyormuş o nedenle de yüzünün incelemesi de uğraşlarımıza rağmen pek yapılamadı
Canım çok şükür dün doktoruma kontrole gittim. Herşey yolunda. Ama ben hiçbişey anlamadım, doğru düzgün görmedim kızımı bile, hiç bana göstermediler desem yeridir, full ölçüm odaklıydı
Kalbine bikaç hafta sonra bakılacak, henüz damar oluşumunu vs göremedi doktorum. Ultrason aletinin biraz eski olmasından kaynaklı sanırım yoksa görmesi lazımdı yani ben bikaç hafta önce başka doktora gittiğimde bile çok daha net görüntü vardı.
Neyse şimdilik herşey yolunda sağlıklı bir kızımız olduğunu öğrendik. 451 gr olmuş teyzeleri çok şükür
Ama yüzünü göstermedi bize, yani ben anlamadım tabi ama doktorumun söylediğine göre sırtıma dönük şekilde duruyormuş o nedenle de yüzünün incelemesi de uğraşlarımıza rağmen pek yapılamadı
bölüorum zöür dilerim konuyu saptırmak sitemiyorum fakat.. nolur ban bi yardım edin ..pazartesi günü aşılama yaptırdım kasık kramplarım,bel sırt ağrılarım beni umutsuzlaştırıyor. bide dr lar buzaman kadar hiçbir sou yok derken ogün eşimn spermlerinin az olduğunu söledi.. çok heveslenmek isttemiyorum ama aklımıda alamıyorum ...
nazllı bu kızlar söylim bizde göremedik ya bende iki hafta sonra gidicem yüzüne felan da bakıcak ama normal ultrasonda yüzünü üst dudağını felan gördü doktorum ... Sağlık sıhhatle kucağımıza alırız inşllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?