çok teşekkürler cnaım inşallah alıcaz. Yani doktorum zar zor üst dudağını gördüğünü söyledi ama ben göremedim :)
ama dedğim gibi bir sonraki randevumda bakılacak tekrar. Allah sağlık versin bize de onlara da.
şeker testini ne zaman yaptıracaksın, benim doktorumun istediği zaman 25. Haftamı doldurdugum döneme denk geliyor.
Tok karnına 75 lik glukoz içip bir saat sonra kan vericem umarım sorun çıkmaz, hamilelikte diyet yapmak çook zor
hepinize günaydın kızlar :)
bizde pazartesi ikili tarama için gittik ultrasonda herşey normaldi,gayet iyi dedi doktorum,kan aldılar onun da sonucunu önümüzdeki haftaiçi alıcam inşallah o da temiz çıkar...
Hepinizi öptümmmm...
bölüorum zöür dilerim konuyu saptırmak sitemiyorum fakat.. Nolur ban bi yardım edin ..pazartesi günü aşılama yaptırdım kasık kramplarım,bel sırt ağrılarım beni umutsuzlaştırıyor. Bide dr lar buzaman kadar hiçbir sou yok derken ogün eşimn spermlerinin az olduğunu söledi.. çok heveslenmek isttemiyorum ama aklımıda alamıyorum ...
canimm beni merakk etmissinn..yogunn bi donemden gectimm..sinavlarr kardesim evlendiik..felann filann...dr umda bir ay ara vermmistii..simsi hersey bitti sukur evimdeyimm..adet olamadim tahlil yaptim negatif ve tarlusal iciyorum suann..adet olunca dr gidicemm..igne verirler yine heralde..eaim direk tup bebek yapalim siyorr..bense bikerede olsa asilama yapalim siyorum ama bilmiyoruzz..allah kerim..iste bende habeeler boyleee..
Sizeee kizcelerr geliyormuss hayirli mubarek olsun..size hayirli evlat etsin rabbim..saglik sihat versin sizlere..sevgı kelebegı butun dileklerim senin icinde gecerlii..
günaydın canım güzel haberler verir inşllah sonucun cinsiyet tahmini yok değil mi halen . . .
inşallah canım güzel haberler vermeye devam ederim,cinsiyeti için birşey söylemedi ama anladı sanki ne olduğunu ben ve eşim öyle hissettik...3 hafta sonra görüştüğümüzde söylerim dedi doktor :) bir sonraki randevum 12 mayıs'da şimdi heyecanla o günün gelmesini bekliyoruz canım...
Bu arada dün eşimle biz bir delilik yaptık...belki size komik ve çok saçma gelebilir elbet ama...burada izmirde kemeraltında bütün bebek mağazalarında acayip indirimler vardı,hediye çekleri veren yerler de vardı...bizim hiç niyetimiz yokken dün bebek arabamızı aldık
Biraz acele etmişiz gibi olsada indirimlerden faydalandık diyelim :) ehehehe hiç aklımda olmayan birşey alıp çıktık valla ama içime de sindi doğrusu...neyse paylaşmak istedim...allah'ım kullanmayı da nasip etsin inşallah...
canım ben 24 içinde vericem öyle söyledi doktorum ... Aşı zamanı biliyosun sen yaptırdın mı ben en kısa zamanda bi aşı yaptırıcam fırsat bulup inşllah.
İnşallah canım güzel haberler vermeye devam ederim,Cinsiyeti için birşey söylemedi ama anladı sanki ne olduğunu ben ve eşim öyle hissettik...3 hafta sonra görüştüğümüzde söylerim dedi doktor :) bir sonraki randevum 12 mayıs'da şimdi heyecanla o günün gelmesini bekliyoruz canım...
Bu arada dün eşimle biz bir delilik yaptık...belki size komik ve çok saçma gelebilir elbet ama...burada izmirde kemeraltında bütün bebek mağazalarında acayip indirimler vardı,hediye çekleri veren yerler de vardı...bizim hiç niyetimiz yokken dün bebek arabamızı aldık
Biraz acele etmişiz gibi olsada indirimlerden faydalandık diyelim :) ehehehe hiç aklımda olmayan birşey alıp çıktık valla ama içime de sindi doğrusu...neyse paylaşmak istedim...Allah'ım kullanmayı da nasip etsin inşallah...
cnaım çok tebrik ederim, ikilyi de hayırlısıyla atlatmışsın, ne güzel. Bundan sonra bütün işleri rastgitsin miniğimizin :=)
E peki ne renk bebek arabası aldınız yahuu :) Hoş yani ben de kız diye gidip pembe almıcak yani, lacivert ya da siyah düşünüyorum, hem kir götürsün hem de sonra da ikinci için kocamı ikna edersem belki de oğlum olur belli mi olur :)
allah nazarlardan saklasın ikincide nasib olur inşallah cesaretine hayran kaldım ben o kadar yürekli değilim şimdiden
ayyyy eminim çok keyf alarak yapmışsındır ben daha cesaret edip bakamıyorum kendimi daha ilerki zamanlara adapte ettim kayınvalidem sağolsun bisürü bişey yapıyo kendi el emeği baktıkça iç çekiyorum resmen dediğin gibi allahım onları kullanmayı nasib etsin bizlere
hahahaha tabi bekara kız boşamak kolay derler, ben de henüz çocuk olmayınca atıp tutuyorum belki ama yok ben bol çocuklu aileleri seviyorum, keşke allah bana kısmet etsede 2 hatta 3 çocuğum olsa. Ama eşim istemiyor tabi o daha çok maddi anlamda düşünüyor. Maddi olarak tek çocugun herşeyi eksiksiz sağlarız ikincide mecburen bölünmüş olacak diye.
Bakalım kısmet tabi ki herşeyin hayırlısı :)
Önce bi tanesini sağlıkla doğuralım da diğerini düşünmek için çok zaman var.
cnaım çok tebrik ederim, ikilyi de hayırlısıyla atlatmışsın, ne güzel. Bundan sonra bütün işleri rastgitsin miniğimizin :=)
E peki ne renk bebek arabası aldınız yahuu :) Hoş yani ben de kız diye gidip pembe almıcak yani, lacivert ya da siyah düşünüyorum, hem kir götürsün hem de sonra da ikinci için kocamı ikna edersem belki de oğlum olur belli mi olur :)
kızlar günaydın.nasılsınız?ben iyiyim çok şükür dün kontrolüm vardı. kızım 500 gram oğlum 540 gram olmuş.kocaman olmuşlar dimi:)
Canım siyah aldık :) bende aynı senin gibi ilerisini düşünüp bu rengi seçtim canım...kırmızısı da vardı ama rengi tonu hoşumuza gitmedi...
Aldığımız araba bu işte canım...bütçemiz bu kadarlıktı,hayırlısı olsun :)
Eki Görüntüle 1086821
son derece güzel canım, iyi günlerde kullanmak nasip olsun sana ve bebeğine
kızlar günaydın.nasılsınız?ben iyiyim çok şükür dün kontrolüm vardı. kızım 500 gram oğlum 540 gram olmuş.kocaman olmuşlar dimi:)
evet çok canım çok ayrı bir heyecan duyuyor insan alırken bebeğine bişeyler ... gerçi şimdiye kadar bir tek önlük ile araba aldık ama olsun....artık geri kalan hazırlıklar ilerlerleyen dönemlerde olur...hele bi de cinsiyeti belli olsun ondan sonra daha çok alınır....:)
Benim annem de bir sürü şey örmeye başladı,kış bebeği olduğu için giyebilir..Tabii yine diyorum Allah'ım nasip etsin inşallah...
Canım siyah aldık :) bende aynı senin gibi ilerisini düşünüp bu rengi seçtim canım...kırmızısı da vardı ama rengi tonu hoşumuza gitmedi...
Aldığımız araba bu işte canım...bütçemiz bu kadarlıktı,hayırlısı olsun :)
Eki Görüntüle 1086821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?