Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Zaten eşimin tarafında bir çocuğu olmayan ben kaldım...bütün yeğenlerinin bile çocuğu oldu...hatta dün akşam otururken kv aradı,görümcem aramış babaanne oluyorum demiş... Onlar adına her ne kadar sevinsem de içim yanmadı değil...mutfağa geçip sessiz sessiz ağladım...

çok tşk ederim rabbim yüzümüzü güldürür inşllh

bugün internetten fortel ultra hassas gebelik testi sipariş ettim adetten 7-5 gün oncesi %99 doğru sonuç diyo yarın test yapıcam aşılamamın 10. günü olucak yarın bakalım sonuç ne çıkıcak yarın elimde olurmuş test :)

canım inanki aynı durumdayız dün akşam ablam vardı 3 aylık bi yeğenim var anneliğin çocuğu emzirmenin ne kadar müthiş bi duygu kadınlara verilmiş bi nimet falan derken nasıl içim sızladı anlatamam şunu anladımki insanın kendi ailesi bile ne hissettiğini ne hissedebileceğini düşünmüyor. bende evden çıkınca ağladım.eşim teselli ediyo allahtan o benim gibi değil. ablamın kötü niyeti yoktu biliyorum ama benim yanımda konuşurken biraz daha dikkatli olması gerekiyordu.allahım eğer banada nasip edersen etrafımdaki benim gibi olan insanlara karşı çok düşünceli davranıcam

Hadi hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürür inşallah..

daha önce bahsetmiştim diyetisyene gidicem diye hafta sonu gittim bir diyete başladım bakalım hayırlısı dediki eger aşılaman tuttuysa hamile isen ilk üç ay kilo verebilirsin bir sakıncası yok sonrasındada dokuz ay boyunca talimatlarıma uyarsan sağdece bebeğin kilosunu alıcaksın dedi ilk hamileliğimde 30 kilo almıştımda çok dikkatli olmam lazım busefer

Yaşamayan anlayamıyor ne yazık ki...ailelerimiz,arkadaşlarımız bazen düşünemiyor işte...farkında olmadan içimizdeki yarayı deşiyorlar... bende çok düşünceli davranıcağıma söz veriyorum..eğer Rabbim yüzümü güldürürse,güldürmezse de davranıcam..çünkü o insanın neler hissettiğini çok iyi bilmiş olucaz..

inşallah ama içimdeki his nedense olmadı diyo üfffff ne sıkıcı durumlardayız yaaa

Bende maalesef tam bir sene önce sigarayı bıraktığım için acayip kilo aldım....evlendiğimden beri aldıkça da aldım üstüne sigarayı bırakınca da oldum koca göbekli kalçalı...
evlendiğimde 58 kiloydum...
sigarayı bıraktığımda 66
şimdiyse 73 kiloyum...

sorma bende bundan 4 ay önce 73 tüm şimdi 83 oldum dur demem lazımdı ama ilaçlar beni inanılmaz şişiriyo sizi bilmem ama ben felaket şişiyorum sonuç işte ortada 73 den 83 e ((

sorma bende bundan 4 ay önce 73 tüm şimdi 83 oldum dur demem lazımdı ama ilaçlar beni inanılmaz şişiriyo sizi bilmem ama ben felaket şişiyorum sonuç işte ortada 73 den 83 e ((

napsak bir de diyet topiği mi açsak

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum artık benim çevremde akramalarım hatta benden daha küçükler ikinci çocuğu düşünüyoruz diyorlar bana da daha senin yok mu diye başlayan bir sürü sorular artık pskolojim bozuldu. günlere kayın validelere eşimin akrabalarının toplandığı yerlere gitmek istemiyorum ((

Kimisi çok anlayışsız..bi gün bir tanesi 4 yıldır evlisiniz neden yapmadın çocuk seni tembel dedi....Şimdi gel de o kadının ağızına terlikle bi tane yapıştır dimi ?
Olmuyor çünkü dedim
Kadın morsss ...sustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…