Canım ben test yapmadım,büyük ihtimalle yapmama da gerek kalmicak...bugün 6.günüm diceksin ki çok erken ama ben hissediyorum...benim ki de tutmadı...napalım artık başka bahara.....
evet insan umutlanıyor ağrı olunca...ama bizler kendimizi dinleyerek zaten hata ediyoruz...en azından ben hata ettim ..
şimdiden hayırlısı olsun canım...
çok tşk ederim rabbim yüzümüzü güldürür inşllh
Zaten eşimin tarafında bir çocuğu olmayan ben kaldım...bütün yeğenlerinin bile çocuğu oldu...hatta dün akşam otururken kv aradı,görümcem aramış babaanne oluyorum demiş...Onlar adına her ne kadar sevinsem de içim yanmadı değil...mutfağa geçip sessiz sessiz ağladım...
bugün internetten fortel ultra hassas gebelik testi sipariş ettim adetten 7-5 gün oncesi %99 doğru sonuç diyo yarın test yapıcam aşılamamın 10. günü olucak yarın bakalım sonuç ne çıkıcak yarın elimde olurmuş test :)
Hadi hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürür inşallah..
canım inanki aynı durumdayız dün akşam ablam vardı 3 aylık bi yeğenim var anneliğin çocuğu emzirmenin ne kadar müthiş bi duygu kadınlara verilmiş bi nimet falan derken nasıl içim sızladı anlatamam şunu anladımki insanın kendi ailesi bile ne hissettiğini ne hissedebileceğini düşünmüyor. bende evden çıkınca ağladım.eşim teselli ediyo allahtan o benim gibi değil. ablamın kötü niyeti yoktu biliyorum ama benim yanımda konuşurken biraz daha dikkatli olması gerekiyordu.allahım eğer banada nasip edersen etrafımdaki benim gibi olan insanlara karşı çok düşünceli davranıcam
inşallah ama içimdeki his nedense olmadı diyo üfffff ne sıkıcı durumlardayız yaaa
daha önce bahsetmiştim diyetisyene gidicem diye hafta sonu gittim bir diyete başladım bakalım hayırlısı dediki eger aşılaman tuttuysa hamile isen ilk üç ay kilo verebilirsin bir sakıncası yok sonrasındada dokuz ay boyunca talimatlarıma uyarsan sağdece bebeğin kilosunu alıcaksın dedi ilk hamileliğimde 30 kilo almıştımda çok dikkatli olmam lazım busefer
Bende maalesef tam bir sene önce sigarayı bıraktığım için acayip kilo aldım....evlendiğimden beri aldıkça da aldım üstüne sigarayı bırakınca da oldum koca göbekli kalçalı...
evlendiğimde 58 kiloydum...
sigarayı bıraktığımda 66
şimdiyse 73 kiloyum...
sorma bende bundan 4 ay önce 73 tüm şimdi 83 oldum dur demem lazımdı ama ilaçlar beni inanılmaz şişiriyo sizi bilmem ama ben felaket şişiyorum sonuç işte ortada 73 den 83 e((
napsak bir de diyet topiği mi açsak :d
Bugün aşılamadan sonraki 9. günüm canım ve hiçbir belirtim yok, zaten çok ümit bağlamamıştım da...
Bugün bir ovulasyon testi yaptım; ovulasyon testi LH hormonu testi, yumurtlama zamanını bulmak için, fakat onun haricinde bu LH gebelikle birlikte de yükselen bir hormon ve idrarda gebelik testinden önce gösteriyor varsa gebelik. (İki çizgi tam olarak aynı koyulukta, hatta t çizgisi daha koyu ise pozitif demek oluyor bu testin yorumlaması).
Neyse işte o testi yaptım bugün, tek çizgi çıktı, LH'ın eseri bile yok, yani büyük ihtimal gebe değilim canım, bu aşılama da tutmadı gibi görünüyor
[/COLOR
canım burada okuduktan sonra bende kalktım ovulasyon testini yaptım ikincii çizgi vardı ama koyu değildi benimkide tutmadı galiba((
Bugün aşılamadan sonraki 9. günüm canım ve hiçbir belirtim yok, zaten çok ümit bağlamamıştım da...
Bugün bir ovulasyon testi yaptım; ovulasyon testi LH hormonu testi, yumurtlama zamanını bulmak için, fakat onun haricinde bu LH gebelikle birlikte de yükselen bir hormon ve idrarda gebelik testinden önce gösteriyor varsa gebelik. (İki çizgi tam olarak aynı koyulukta, hatta t çizgisi daha koyu ise pozitif demek oluyor bu testin yorumlaması).
Neyse işte o testi yaptım bugün, tek çizgi çıktı, LH'ın eseri bile yok, yani büyük ihtimal gebe değilim canım, bu aşılama da tutmadı gibi görünüyor
[/COLOR
canım burada okuduktan sonra bende kalktım ovulasyon testini yaptım ikincii çizgi vardı ama koyu değildi benimkide tutmadı galiba((
normal gebelik testlerinde olduğu gibi mi olması gerekiyormuş?
Zaten eşimin tarafında bir çocuğu olmayan ben kaldım...bütün yeğenlerinin bile çocuğu oldu...hatta dün akşam otururken kv aradı,görümcem aramış babaanne oluyorum demiş...Onlar adına her ne kadar sevinsem de içim yanmadı değil...mutfağa geçip sessiz sessiz ağladım...
normal gebelik testlerinde olduğu gibi mi olması gerekiyormuş?
bilmiyorum tam olarak ama iki çizgininde tam koyu olması gerekiyor ovulasyon gününü bulmak için yazıyor içinde ama gebelik öğrenmek için nasıl olduğunu bende merak ediyorum
seni çok iyi anlıyorum artık benim çevremde akramalarım hatta benden daha küçükler ikinci çocuğu düşünüyoruz diyorlar bana da daha senin yok mu diye başlayan bir sürü sorular artık pskolojim bozuldu. günlere kayın validelere eşimin akrabalarının toplandığı yerlere gitmek istemiyorum((
bilmiyorum tam olarak ama iki çizgininde tam koyu olması gerekiyor ovulasyon gününü bulmak için yazıyor içinde ama gebelik öğrenmek için nasıl olduğunu bende merak ediyorum
Hmmm... Phia öyle demiş ya zaten...açıklamış aslında... ama benim kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?