Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

HAYIRLI OLSUN CANIM.kızlar ben daha bişey almadım kuzucuklarıma ama özellikle şu bebek arabaları için araştırma içindeyim. bir türlü karar veremiyorum. zaten zamanlama olarakda kötü bi zamanda doğacaklar.çocukları birdahaki yaz gelenen kadar dışarı çıkaramam büyük ihtimalle.

Sağol tatlım....alınacakları düşününce ufaktan kafayı yiyorum bazen :) daha alınacak neler var neler...bebek arabası ve herşey çok önemli,fazla abartmadan,ihtiyaç doğrultusunda hareket etmek lazım...araştırmakta fayda var canım...

kızlar merhaba nasıl gidiyor kimseler de gelmiyor herkes iyi mi acaba :44:

kızlar merhaba nasıl gidiyor kimseler de gelmiyor herkes iyi mi acaba :44:

günaydın şekerler ve şeker bebişler

merhaba kızlar, sölemiştim herhalde bu aralar pek bir yogunum pek giremiyorum siteye.

Herşey yolundadır umarım.

Bugün sabah tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Tam 1 ay sonra 2. dozu da yaptırıcam. Çoğu kişi ağrı şişlik kızarıklık oluyor demiş, ama ben de henüz (maşallah diyim) hiçbiri olmadı. SOnrasında şikayetler başlıyor ise bilemiyorum tabi.

Siz de durumlar nedir, siz aşı olacak mısınız?

canım ben gitmiştim a.s.m ye ama erken dediler 22 mayısa tarih verdi baklım bende ilk dozunu o zaman yaptırıcam en son ilk olkulda aşı yaptırmıştım annnnnneeeee:18::18::18:

merhaba kızlar.. hepiniz ve bebişler iyisiniz inşaallah. benim de kızım geliyor AYLA geliyor ilk gunden kızım diyodum, gercekten anneler hissedermiş. opuyorum hepinizi

Slm kizlar okuyorum herkes iyi cok şükür ben ve bebislerimde iyiyiz ben doktor aramasindayim suan o nedenden cok giremiyorum ozelde erken dogum olabilir demisti bende kuvezlik durum olursa devlet hastahanesine gideyim dedim bilen varmi özelde kuvez karsilaniyormu daha özel deki doktoruma gitmedim ama mayisda sanirim gidecegim inş erken olmazlarda yavrularim zamaninda olur bende perde falan diktirdim hali aldim evi badana yaptirdik ve odalarini da boyadik artik temmuza kadar bişey almiycam görüşüne kadar kendinize ve bebislerimizee cok iyi bakin öpüyorum sizlerii

oh ne güzel annesi, mis gibi gelsin bebişler vakitlice.

Canım özelde kuvez şöyle oluyormus. Devlet kuves yogun bakımda geçen zamanı karsılıyormus, ama yogun bakımdan cıkarıp yinede kuvezde kalmaları gereken zaman olunca onu cepten ödüyomussun.

Anladim cnm cok saol inşallah zamaninda dogarlarda bende ayri kalmam yavrularimdan

canım ben hastanede çalışıyorum zaten yeni gördüm mesajı nı eğer ssklıysan özel hastalerde bu tür komplikasyon olursa yoğun bakıma felan alınırsa ücret ödemezsin bunları ssk karşılıyor inşllah böyle birşeye gerek duymazsın ama senin ikiz gebeliğin söz konusu olunca olma ihtimalin var yani bir sorun olmasa bile bi gözetim olarak alınabilirler...

canım şunu söylemeyi unuttum benim bu bahsettiğim devlete bağlı olan kurumları kapsıyor mesela tamamen özel olan hastaneler var bunlardan bahsetmiyorum yani normal muayenenin bile ssk sız felan yapıldığı hastaneler var mesela a...badem gibi benden sana tavsiye canım hiç kafanı bulandırma hastanenin bu konudaki yetkili birimiyle konuş sonuçta herşeyi düşünmek zorundasın ama dediğim gibi para ödemezsin.

canım şunu söylemeyi unuttum benim bu bahsettiğim devlete bağlı olan kurumları kapsıyor mesela tamamen özel olan hastaneler var bunlardan bahsetmiyorum yani normal muayenenin bile ssk sız felan yapıldığı hastaneler var mesela a...badem gibi benden sana tavsiye canım hiç kafanı bulandırma hastanenin bu konudaki yetkili birimiyle konuş sonuçta herşeyi düşünmek zorundasın ama dediğim gibi para ödemezsin.

Gittigim yer ssk anlasmali cnm bu ay gitmedim devlete gittim mayisda da gitmiycem haziranda özele gidicem konusucam doktorumla eger bi sorun cikarsa devlete devam edicem kismet artik allahin izniyle zamaninda dogarlarsa inş bende rahatliycam cok saol bilgilerin icin

rica ederim cnaım siz iyi olunca inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…