Günaydın kızlaaaarr :))
Güzel anneler ve şirin bebişleri nasıllar acabaaa?
günaydın canım,sen nasılsın ?
cinsiyetini öğrenmeme tam bir hafta var ve artık rüyalarıma giriyor,çok düşünmekten...:) kendime engel olamıyorum
Günaydın canım,sen nasılsın ?
cinsiyetini öğrenmeme tam bir hafta var ve artık rüyalarıma giriyor,çok düşünmekten...:) kendime engel olamıyorum
canım ben cinsiyet tahmini konusunda eski bir geleneğe güvendim ben o kadar ekşi yedim ki hep kız mı acaba diyodum ama bu belli de olmuyo tatlı yiyip de kız doğuranlar da var yani %50 şans olduğu için tutma olasılığı da normal yani ama eğlenceli oluyo sende bi hassasiyet var mı tatlı ekşi arasında
canım sen de durum nasıl, ben tikita ya yazdığım gibi bu aralar sık sık ağrı ile yaşıyorum. Ağrı bir giriyor, bir sancı bir sızı. Bazen dayanılmaz gaz sancıları (gaz sancısı diyorum çünkü tuvalete çıkmayı başardıktan sonra anında bıçak gibi kesiliyor)
çok geçmiş olsun canım bende de bir iki defa kasık sancıları oldu uyutmadı resmen beni çok zor oluyor en hafifi bile e giderek ağırlaşıyoruz da hareketlerini dışardan bile hissedebiliyorumO yüzden ağrılar daha başlangıç gibi daha ileri gebeliği olan arkadaşlarımdan duyuyorum kaburgaların bile ağrıyormuş daha da büyüyünce bu arada sancıların sütten olabilir süt yerine başka şeyler tüketebilirsin canım
sancılarımın bir kısmı gaz sancısı canım evet haklısın süt de etken olabilir.ama çoğunlukla kabızlıktan bu gaz sancılarını çekiyorum tuvalete girince yok oluyorlar.
Hafta içi her sabah cornflakes müslü ile besleniyorum. Doktorum özellikle yememi söyledi, tuvalete çıkma alışkanlığım gerçekten de gözle görülür şekilde düzeldi. 4 günde bir tuvalete çıkarken hergün ya da gün aşırıya döndü şimdi.
kesinlikle iyi bir çözüm canım zaten bol su da tüketiyorsan çok rahatlicaksındır. Sancı çekmek de gerçekten zor kabızlıksa zaten gebelikte kaçınılmaz bunu anladık bide benim gibi hemorait problemin varsa zaman zaman oturamıyorum bile
ah kıyamammm gebelikten sonra mı ortaya çıktı yoksa önceden de var mıydı. çünkü doktorumda ne yap ne et kabız olmamaya çalış yoksa hemoroid olursun acı çekersin demişti.
canım daha öncede problemim vardı 2-3 sene kadar önce ameliyat bile olmam gerekiyordu o zamandan beri öyle kaldı şimdide kabızlık felan olunca berbat bişey yani vakti gelince ilk fırsatta da onu halledicem ama zaman var bi süre daha
çok geçmiş olsun canım. Evet bir ara ihmal etme ve yaptır sen çekiyosun çilesini sonuçta.
canım ben cinsiyet tahmini konusunda eski bir geleneğe güvendim ben o kadar ekşi yedim ki hep kız mı acaba diyodum ama bu belli de olmuyo tatlı yiyip de kız doğuranlar da var yani %50 şans olduğu için tutma olasılığı da normal yani ama eğlenceli oluyo sende bi hassasiyet var mı tatlı ekşi arasında
ahahahah sakin ol sakiin sağlıkla gelsin güzel yavrularımız cinsiyet önemli değil ama seni de anlıyorum ben de çok heyecanlanmıştım. Kız ya da erkek olmasını istediğimden deil ona kızım ya da oglum diye hitap edebileceğim için :)
İçinden geçen bişey var mı, ben hep kız hissettim ve benim de bir kızım olacak allah kısmet ederse.
Bu arada bu aralar sıkıntılaırm var. 1 hafta öncesine kadar çook rahattım tek br şikayetim bile yoktu ama 1 haftadır ara ara sıklaşan karnımın kasığımın farklı yerlerinde ağrılarım sızılarım sancılarım oluyor. Girip çıkan tarzda ağrılar bazen 3-5 kez girip yokoluyor bazen tüm gnü sürüyor. Doktorumu arayıp sormadım ama umarım tehlikeli bir durum yoktur.
Allah'ım tabii hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin,bütün dualarım dileklerim bu...
içimden başından beri erkek geçiyor canım,çok merak ediyorum hislerim çıkacak mı diye...
sana da geçmiş olsun canım...dikkat et kendine
bu arada kızlar bende de acayip kabızlık var progesteron hormonun seviyesinden kaynaklanıyormus öyle yazdıyordu nette..
bebişimizle geçirdiğimiz hastane ve yatak günlerinden sonra. kızımın hareketlerini artık daha çok hissediyorum. çok güzel bir duygu
ama düşük ve erken doğum riskimiz hala devam ediyor. kızıma ve bana bol bol dua edin canlarım
cnaım kabızlık çok kötü gerçekten. Yapacağın şey bol posalı beslenmek. Günde 3 lt su içmek. Sen de benim gibi yapabilirsin.
Sabahları müsli süt
ara öğünlerde kuru kayıshurma üstüne bol su :)
akşamları zeytinyağlı bol salata
meyve olarak da muz falan değil de erik ve kiraz, bak gör nasıl çalışacak bagırsaklar
bebişimizle geçirdiğimiz hastane ve yatak günlerinden sonra. kızımın hareketlerini artık daha çok hissediyorum. çok güzel bir duygu
ama düşük ve erken doğum riskimiz hala devam ediyor. kızıma ve bana bol bol dua edin canlarım
yediklerime dikkat etmem şart dediğin gibi beslenirsem düzelir inşallah..
çok çok geçmiş olsun canım. Herşey yoluna girecek göreceksin. Bebişin de sen de çok iyi olacaksın.
Ne oldu da erken doğum riskin oldu canım be?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?