inşallah canım inşallah.
Ben de dün ağrılarım sebebi ile doktora gittim. Gözle görülür herhangi bir sebebi yok. Herşey yolunda görünüyor.
Aama bu sabah daha keskin ağrılarla uyandım hayırlısı. Çok evham yapmak istemiyorum umarım herşey yoluna girer. Vücdum ağırlaşan bebişime alışır.
Kızım da 565 gr olmus teyzeleri :)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
biraz kanamam oldu ve rahim ağzında açıklık var
yok yok hiç bişey olmayacak göreceksin, sağlıkla 38 haftadan önce kucağına almıcaksın bebişini gör bak
inşallah canım inşallah.
Ben de dün ağrılarım sebebi ile doktora gittim. Gözle görülür herhangi bir sebebi yok. Herşey yolunda görünüyor.
Aama bu sabah daha keskin ağrılarla uyandım hayırlısı. Çok evham yapmak istemiyorum umarım herşey yoluna girer. Vücdum ağırlaşan bebişime alışır.
inşallah canım inşallah.
Aama bu sabah daha keskin ağrılarla uyandım hayırlısı. çok evham yapmak istemiyorum umarım herşey yoluna girer. Vücdum ağırlaşan bebişime alışır.
kızlar 2li test sonuçlarınız duruyosa bana oradaki betahcg değerlerinizi yazarmısınız,bişey okudum da ilginç geldi...israilli bilim adamları değerlerin bebeğin cinsiyeti ile de alakalı olduğunu bulmuş,bilimsel bir çalışma imiş...acaba sizinkiler tutuyormu onu merak ettim
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
Biraz kanamam oldu ve rahim ağzında açıklık var
canım ben 2li yaptırmadım bilmiyorum o yüzden
kader ortağım bende sabahı zor ettim sabahtan beri tahliler usgler böbreklerimde ağrı vardı sonra sol tarafımda iyice arttı ağrılar ama görünürde bişey yok tahliller de iyi sadece böbrekte biraz genişleme görüldü çok şükür taş felan yok genişleme de gebeliğe bağlı olabilirmiş bide başı çok aşağıdaydı trans vajinal baktı düşük teklikesi de yok dedi sabaha kadar bende ne senaryolar ama ağrılarım halen devam ediyor alışıcaz mecburda korkulardan kendimizi kurtarabilsek daha iyi olacak
kızlar 2li test sonuçlarınız duruyosa bana oradaki betahcg değerlerinizi yazarmısınız,bişey okudum da ilginç geldi...israilli bilim adamları değerlerin bebeğin cinsiyeti ile de alakalı olduğunu bulmuş,bilimsel bir çalışma imiş...acaba sizinkiler tutuyormu onu merak ettim
merhaba kızlar. aranızda 4 boyutlu ultrason cektıren varmı?
canım ben ilk defa dün 4 boyutlu görüntüsünü gördüm kızımın
Maşallah bizimki aynı babasıAlah sağlık versin minişime :)
Maşallah canım kızınaben de haftaya cektırmek ıstıyorum. 21 haftamın ıcınde olucam. acaba erkenmi?
canım ben de 2'li yaptırmayıp direkt amniyosentez yaptırmıştım o yüzden bilemicem.
Doğru canım şimdi hatırladım :) şansıma olan kimse yok
ah cnaım benim geçmiş olsun sana da. Yani içimizde bir parazit büyüyor günden güne. Bir şekilde organlarımızda aksamalar teklemeler ağrılar olması çok normal aslında. Ama tabi alışık olmadığımız için ve ilk gebelik oldugu için insan ister istemez panik yapıyor.
Umarım bunlar bizim basit saçma hüsnü kuruntularımız olarak kalır ve sağlıkla kucaklarımıza alırız minik kuşlarımızı :)))
canım ben ilk defa dün 4 boyutlu görüntüsünü gördüm kızımın
Maşallah bizimki aynı babasıAlah sağlık versin minişime :)
çok haklısın canım sağ salim kucağımıza alıcaz inşallah sağlıkla sıhhatle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?