Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım çok geçmiş olsun doktorun değerlendirmesi nasıl moralini yüksek tut canım bişey olmaz allahın izniyle bol bol dinlen inşllah

çok teşekkür ederim canım. doktorum da bol bol dinlenmemi söyledi. inşaallah herşey çok güzel olacak

canım ben 2 li test yaptırmıştım. fB-hCG 33.9 ng/ml yazıyo. bebeğim cinsiyyetini doktor buyuk ihtimalle kız demişti . sen ne araştırdıysan yaz, ben de merak ettim

anladım canım. erken falan olursa sonra tekrar gitmek zorunda kalmayayım dedim. inşallah haftaya cuma ben de gorucem bebişimi cok heyecanlıyım valla

canım ben 2 li test yaptırmıştım. fB-hCG 33.9 ng/ml yazıyo. bebeğim cinsiyyetini doktor buyuk ihtimalle kız demişti . sen ne araştırdıysan yaz, ben de merak ettim

Canım ikili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız oluyormuş.sadece bunu biliyorum çoğu bayanın tutmuş bende sizinkileri merak ettim canım,benim ikili tarama testi kağıdında değerler farklı anlamadım...bhcg 0.57 yazıo bende

canım orda iki deger yazıyo. sen free beta hcg olana bakıcaksın. bende de diger deger 0.44 mom yazıyo.

günaydın güzel anneler..... Anneler Günümüz Kutlu olsun

Günaydın şekerim...

seninde anneler günün kutlu olsun

Bugün randevum var , inşallah hayırlı haberlerle geri dönerim....Allah'ım kısmet ederse cinsiyetini öğrenicez bugün yuuppppiiiiiiiiiiiiiii

günaydın şekerim...

Seninde anneler günün kutlu olsun

bugün randevum var , inşallah hayırlı haberlerle geri dönerim....allah'ım kısmet ederse cinsiyetini öğrenicez bugün yuuppppiiiiiiiiiiiiiii

inşllah canım detayları muhakkak yaz meraktayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…