çok heycanlı dimi
ay hem de nasıllll, insan çok duygulanıyor gerçekten de :)
Bir insancık var içimizde :)
canım çok geçmiş olsun doktorun değerlendirmesi nasıl moralini yüksek tut canım bişey olmaz allahın izniyle bol bol dinlen inşllah
çok teşekkür ederim canım. Doktorum da bol bol dinlenmemi söyledi. Inşaallah herşey çok güzel olacak
kızlar 2li test sonuçlarınız duruyosa bana oradaki betahcg değerlerinizi yazarmısınız,bişey okudum da ilginç geldi...israilli bilim adamları değerlerin bebeğin cinsiyeti ile de alakalı olduğunu bulmuş,bilimsel bir çalışma imiş...acaba sizinkiler tutuyormu onu merak ettim
yok hayatım erken falan değil. Bakma sen ben ayrıntılımı 21+1 iken yaptırdım aslında. Ama ayrıntılıya gittiğim doktor saolsun 4 boyutlu göstermedi bize aleti biraz eskiydi.
Dün başka doktora başka bir sebeple gidince o vesile ile gördüm bebeişimi. sen de rahatlıkla görürsün bebişini
anladım canım. erken falan olursa sonra tekrar gitmek zorunda kalmayayım dedim. inşallah haftaya cuma ben de gorucem bebişimi cok heyecanlıyım valla
canım ben 2 li test yaptırmıştım. fB-hCG 33.9 ng/ml yazıyo. bebeğim cinsiyyetini doktor buyuk ihtimalle kız demişti. sen ne araştırdıysan yaz, ben de merak ettim
Canım ikili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız oluyormuş.sadece bunu biliyorum çoğu bayanın tutmuş bende sizinkileri merak ettim canım,benim ikili tarama testi kağıdında değerler farklı anlamadım...bhcg 0.57 yazıo bende
yok yok kalmazsın, sen gönül rahatlığı ile git, hayırlı haberlerşe dön inşalah :)
Eki Görüntüle 1107432
Canım bak benim sonucum bu şekilde verildi o yüzden anlamadım...yani free beta diye birşey yazmıyor
bende onun bir tarafında free beta hcg degeri yazıyo. belki senin bu raporun baska tarafında falan yazıyo.
günaydın güzel anneler..... Anneler Günümüz Kutlu olsun
günaydın şekerim...
Seninde anneler günün kutlu olsun
bugün randevum var , inşallah hayırlı haberlerle geri dönerim....allah'ım kısmet ederse cinsiyetini öğrenicez bugün yuuppppiiiiiiiiiiiiiii
inşllah canım detayları muhakkak yaz meraktayız....
yazarım yazarım :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?