Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kizlarr slmm...hepinizin anneler gunu kutlu olsunnn..

Ben bu ay asilama niyetiyle basladim yine..puregon 100 doz..yumos buyumedi 9 mm de kaldi dr son umit cumartesi gel dedi..gittim 2 denesi 12 mm olmus hatta biri 13 mm ve catlayabilir dedi..ama buyumekte olan bikac yumurta daha cikti ortaya ve ilaci kesdi..ohss olabilirsin dedi..bende sinir oldum kac yumos var dedim 15 deyince sok oldumm..

Neyse kesdik ilaci..bugun yine gittimm..catlayacak olan catlamiss...ama kucukdi ozaman 13 duu..dr ondan umitli buyuyup catlamis olabilir diyorr..

Cogu kuculmus 2 dene yumos var suan..18 mm ve 15 mm de..ama catlama ignesi vermedi..asilamada iptal dedi.. 15 gun progestan fitil verdii..

Catlayan catladigi anda digerlerinin kalitesini bozmustur dedi..igne vurursam catlayanada zarar veririmm felann filann...simdi geldim..analayacaginiz bu auda iptall..hayirlisi beyse o olsun baska biai istemiyorumm..

Simdi bisi sorucamm..onceki catlayan tuttu diyelim..3 gun sonrada bu catladi diyelim sonradan catlayaninda tutma ihtimali varmii.?? Yani ikiz olanlar yumoslar ayni anda catlayip ayni anda dolleniyordur dimii...biri gelismeye baslayinca sonra durur heralde..

Amannnb dusunduklerimee bakk..kafayii yedimm icee...neysee bende durumlarr boyleee...hayirlisii olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Allah'ım nasip ederse oğlum geliyor :)

Başından beri erkek demiştim,anneler hissedermiş...Allah'ım hepimizi kurtarsın inşallah...

oooo forumumuzun kızlarına göz kulak olacak bir erkeğe ihtiyacımız vardı zaten, meğer burdaymış o küçük adam :)))

Aallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Maşallah oğlumuzaaa

Başlasın alışveriş başlasın isim telaşı :)

canım her işte bir hayır vardır sen oluruna bırak herşeyi. Bir de öyle ikiz üçüz düşünme önce bir tanesine sahip olalım da allah çoğunu verirse ohh ballı kaymak :)

eheheh Amin canım,bu topikteki bütün bebişlere kocaman bir Maşallah diyorum,hepsi hayırlı,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar olsun inşallah...

Sizler isim düşündünüz mü ?

Ben hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek hissetmiştim ve öğrendiğim ilk günü herkese ÇINAR BEBEK geliyor dedim hatta,öyle de kaldı...büyük olasılıkla adı ÇINAR olucak...ama %100 değil :)

Canım Allah kısmet ederse kızımın adı ECE olacak benim, biz kararımızı verdik sanırım :)
Çınar da çok güzel ve çok beğendiğim isimlerden biridir. Adı gibi olsun inşallah minik bey :=)

Canım Allah kısmet ederse kızımın adı ECE olacak benim, biz kararımızı verdik sanırım :)
Çınar da çok güzel ve çok beğendiğim isimlerden biridir. Adı gibi olsun inşallah minik bey :=)

Canım Ece'de en sevdiğim kız isimlerinden biri,çok yakışacak eminim...Bizim kız olsaydı Ela düşünüyoduk ama yine kesin olmamakla beraber :)
Şimdiden adını koymak mantıklı sonra her kafadan bir ses çıkıyor,ya da aklın karışıyor :)

OYYYYYYY BEN YERİM YERİM BU BEBİŞLERİ

canım benim sende anne adayısın seninde anneler günün kutlu olsun inşallah bebeğin olunca bu günler senin için daha anlamlı olacak dualarım herkes için , herşeyin bir sebebi var eminim seninkide vaktini beklediğinden böyle oluyor çok merak ediyordum seni iyiki yazdın ama bu döllenme konusunda yorum yapmak zor başımıza da gelmedi böyle bişey nasıl oluyor fikir bile yürütemiyorum doktoruna güvenmek rahatlamak en faydalı olanı rabbim seni daha zor şeylerle sınamasın kavuştursun inşllah bian evvel

Kızlar Allah'ım nasip ederse oğlum geliyor :)

Başından beri erkek demiştim,anneler hissedermiş...Allah'ım hepimizi kurtarsın inşallah...

ANNESİNİN KUZUSU BİR PEHLİVAN DEMEK SAĞLIK SIHHAT DİLERİM CANIM İKİNİZE DE MAŞALLAH

Ela yakın arkadaşımın kızının adı canım benim de çok sevdiğim bir isim.

Ne olursa olsun sağlıkla isimleri ile yaşasın bebişlerimiz

Merhaba kızlar.. Tikita tebrik ederim canım. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Benim de yarın ayrıntılı ultrason randevum var. Bir de 4 boyutlu fotoğraflarını alıcaz bebeğimin poz verirse tabi çok heyecanlıyım

Çok teşekkür ederim tatlım,sağol....ammiiiinnnnnnnnnn

Merhaba arkadaşlar herkes iyi mi bayadır görüşemiyoruz gebelik nasıl sıkıntısı olan var mı ???

Merhaba arkadaşlar herkes iyi mi bayadır görüşemiyoruz gebelik nasıl sıkıntısı olan var mı ???

iyiyiym canım iyiyiyim şimdilik herşey yolunda gidiyor.

Çarşamba yada perşembe şeker yüklememi yaptırıcam ondan birazcık çekiniyorum. Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.

Sonrasında cumartesi de doktor randevum var hayırlısı ile. Kızımı görmek için sabırsızlanıyorum umarım iyidir minik kuşum :)

Tekmeleri bazen çok yoğun bazen daha seyrek. Saati saatine uymuyor. Sanırım uyuma saatleri var meleğimin. Eskidne geceleri asla tek bir hareket bile hissetmezdim şimdi uyanık oldugumda hep tekmelerini hissediyorum İnşallah sağlıkla doğana kadar da hissetmeye devam ederim meleğimi.

Sen nasılsın şeker yükleme yaptırdın mı, kilo alımı ne durumda? Ben bugüne bugun 10 kg almış durumdayım ((

ayrıntılı ultrason randevusu nasıl geçti canım, bizi habersiz bırakma

canım ne kilo alması bir gram bile almış değilim daha doktorum bile üstüme gitti diyet mi yapıyosun sen diye asla hocam yapmıyorum dedim beslenmede sorun yok ama neden veriyorum bilmiyorum kimse hamile olduğumu anlamıyo karnıma bakan 6 aylık değil tok karın gibi duruyo diyo :44::44::44: şeker yüklemem normal çıktı canım bu aralar tek sıkıntım biraz böbrekte baskı bide akıntı sorunu yaşıyorum hareketleri normal hissediyorum belli olmuyo uykumda bile hissedebiliyorum bende aynen kendimi gülümserken yakalıyorum bazen çok güzel hissettiriyo kendini...

ay ne kadar sanslısın sen yaaa, bosver sen doktorunu kilo hiçbir zaman iyi değil hele bizim gibi kilolu başlayanlar için. En sağlıklısı senin durumun. Maşallah sana ve minik kızına annesi :)

Evet gerçekten çok güzel ve özel bir duygu Aallah anne olmak isteyen tüm kadınlara yaşatsın inşallah

Bir daha ne zaman randevun var, bebeişin hangi hafta günlükken kaç kiloydu mesela bu konuda da fikrin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…