ay ne kadar sanslısın sen yaaa, bosver sen doktorunu kilo hiçbir zaman iyi değil hele bizim gibi kilolu başlayanlar için. En sağlıklısı senin durumun. Maşallah sana ve minik kızına annesi :)
Evet gerçekten çok güzel ve özel bir duygu aallah anne olmak isteyen tüm kadınlara yaşatsın inşallah
Bir daha ne zaman randevun var, bebeişin hangi hafta günlükken kaç kiloydu mesela bu konuda da fikrin var mı
ayrıntılı ultrason randevusu nasıl geçti canım, bizi habersiz bırakma
çok güzel geçti canım. çok şükür her şey normal dedi doktor. organ gelişimi, damarlar, kalbi her şeyi bir bir inceledi. kızım yerinde durmadı, sanırım çikolatayı fazla yemiştimfotoğraflarını da aldık ama cd evde bizim bilgisayarda açmadı maalesef
oh maşallah fıstığımaaaa :) Allah nazarlardan korusun onu da seni de :)
Bir dahaki randevu ne zaman kısmetse
Teşekkür ederim canım. Allah sizi de korusun. bi dahaki randevum perşembe günü kendi doktoruma gidicem. senin kontroller ne durumda?
canım ben cumartesi gidicem kısmetse bakalım. Umarım bende hayırlı haberlerle dönerim. Perşembe günü de şeker yüklemem var, onu da atlatırsam deymeyin keyfime.
inşallah hepsi guzel gecer canım. yuklemenın sonuclarını da yazarsın
canım 75. gr lık yaptı doktorum bana şeker yüklemesini ve sonucum 128 çıktı. İyi mi kötü mü bilmiyorum 4:30 da doktorumla randevum var görücez bakalım.
canım bana da doktorum 3 hafta sonra gel dedi şeker yüklemesi için. ama bi şey demedi aç mı gidicem tok mu gidicem bilmiyorum. internette bakıyorum kimisi tok gitmiş kimisi aç gitmiş. o şekerli su mide bulandırıyomuş. senin nasıl geçti? anlatırsan sevinirim. doktorun ne dedi sonuçlar için?
canım 26.haftada gidicem biliyosun benim sat ı değiştirmişti doktorum şuan 24 haftayım 22 haftada gittim ama ağrım olduğu için gitmiştim o yüzden tam kaç gram bilmiyorum ama her zaman gelişimi iyi diye söylüyor doktorum ondan önce 20 haftada 370 gram dı şuan ne kadar bilmiyorum
cnaım şimdi bu ilk yapılan tarama testi oluyor, hani bundan risk çıkar ise snrasında tanı testi oluyorki ona kesin aç gitmek zorundasın.
ama bunda doktorum bana ister sabah kahvaltısından sonra ister öğle yemeğini yiyip 75. gr eczanaden aldığım glukozu 1 büyük bardak suda eritip 2-3 yudumda en fazla içmemi söyledi sonrasında da 1 saat sonra kan veriyosun.
İçerken evet biraz zorlanıyor insan ama ben de öyle öğürtü, mide bulantısı fenalaşma falan hiç olmadı, çok iyiydim yani.
Doktorum da sonuçlarımın da iyi olduğunu söyledi.
canım nerelerdesin çok merak ettim seni ve tabiki Tikita'yı?
Canim ben surekli giriyorum ama kimse gelmiyo yazan varmi bakiyorum iyim ben kizimda iyi allahin izniyle sen nasilsin neler yapiyosun cnm[/
ben de sürekli bkaıp cıkıyorum yazan olmamıs diye. o zaman bundan sonra az da olsa kısa da olsa illa yazlaım birbirimizi merakta bırakmayalım.
Şeker yüklememden kurtuldum, muayenmi oldum kızım sağlıklı güzel bir kız olacak inşallah.
BU aralar tansiyonum milim milim ykseliyo sanki o beni birazcık korkutuyo kafamın içi beton gibi sürekli
Canim ben surekli giriyorum ama kimse gelmiyo yazan varmi bakiyorum iyim ben kizimda iyi allahin izniyle sen nasilsin neler yapiyosun cnm[/
ben de sürekli bkaıp cıkıyorum yazan olmamıs diye. o zaman bundan sonra az da olsa kısa da olsa illa yazlaım birbirimizi merakta bırakmayalım.
Şeker yüklememden kurtuldum, muayenmi oldum kızım sağlıklı güzel bir kız olacak inşallah.
BU aralar tansiyonum milim milim ykseliyo sanki o beni birazcık korkutuyo kafamın içi beton gibi sürekli
canım çok dikkat etmek lazım tansiyon çok önemli sürekli ölçmeye çalış bende nefes darlığı yaşıyorum zaten astım var bi nefes nefese kalmalar görmen lazım.... Ama o kadar alıştım ki şuna kanaat getirdim anne adaylarının her zaman bir yerleri ağrıyo her zaman mutlaka bir şikayeti oluyor gerçekten zor bir dönem rabbim tamamına erdirsin inşllah. Beterinden saklasın artık eşime bile şuram buram ağrıyo demeye utanır oldum
Kızlar ara ara girip baktım bende
Allah'a şükürler olsun bende şuan için herşey yolunda,oğlum büyüyor karnımda :) ama henüz hissedemiyorum,kilolu hamile kalınca böyle oluyormuş galibaideal kilomun çok çok üstündeyim şuan ve kilo alışım tedirgin ediyor beni çok
Sizler de iyisinizdir inşallah...hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpüldünüz efendim
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Biliyosun ben de kilolu hamile kaldım ve 10,5 kg kadar da aldım şu an itibarı ile.
Hiç üzülme an gelecek bebişin kendini öyle belli edecek mi hissetmemek imkansız, hatta uykundan bile uyandıracağı geceler olacak annesi :)))
kızlar ara ara girip baktım bende
allah'a şükürler olsun bende şuan için herşey yolunda,oğlum büyüyor karnımda :) ama henüz hissedemiyorum,kilolu hamile kalınca böyle oluyormuş galibaIdeal kilomun çok çok üstündeyim şuan ve kilo alışım tedirgin ediyor beni çok
Sizler de iyisinizdir inşallah...hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpüldünüz efendim
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Biliyosun ben de kilolu hamile kaldım ve 10,5 kg kadar da aldım şu an itibarı ile.
Hiç üzülme an gelecek bebişin kendini öyle belli edecek mi hissetmemek imkansız, hatta uykundan bile uyandıracağı geceler olacak annesi :)))
cnaım kaç kilosun kaç kilo ile hamile kaldın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?