Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım 26.haftada gidicem biliyosun benim sat ı değiştirmişti doktorum şuan 24 haftayım 22 haftada gittim ama ağrım olduğu için gitmiştim o yüzden tam kaç gram bilmiyorum ama her zaman gelişimi iyi diye söylüyor doktorum ondan önce 20 haftada 370 gram dı şuan ne kadar bilmiyorum

ayrıntılı ultrason randevusu nasıl geçti canım, bizi habersiz bırakma

çok güzel geçti canım. çok şükür her şey normal dedi doktor. organ gelişimi, damarlar, kalbi her şeyi bir bir inceledi. kızım yerinde durmadı, sanırım çikolatayı fazla yemiştim fotoğraflarını da aldık ama cd evde bizim bilgisayarda açmadı maalesef

oh maşallah fıstığımaaaa :) Allah nazarlardan korusun onu da seni de :)

Bir dahaki randevu ne zaman kısmetse

Teşekkür ederim canım. Allah sizi de korusun. bi dahaki randevum perşembe günü kendi doktoruma gidicem. senin kontroller ne durumda?

canım ben cumartesi gidicem kısmetse bakalım. Umarım bende hayırlı haberlerle dönerim. Perşembe günü de şeker yüklemem var, onu da atlatırsam deymeyin keyfime.

canım 75. gr lık yaptı doktorum bana şeker yüklemesini ve sonucum 128 çıktı. İyi mi kötü mü bilmiyorum 4:30 da doktorumla randevum var görücez bakalım.

canım bana da doktorum 3 hafta sonra gel dedi şeker yüklemesi için. ama bi şey demedi aç mı gidicem tok mu gidicem bilmiyorum. internette bakıyorum kimisi tok gitmiş kimisi aç gitmiş. o şekerli su mide bulandırıyomuş. senin nasıl geçti? anlatırsan sevinirim. doktorun ne dedi sonuçlar için?

cnaım şimdi bu ilk yapılan tarama testi oluyor, hani bundan risk çıkar ise snrasında tanı testi oluyorki ona kesin aç gitmek zorundasın.

ama bunda doktorum bana ister sabah kahvaltısından sonra ister öğle yemeğini yiyip 75. gr eczanaden aldığım glukozu 1 büyük bardak suda eritip 2-3 yudumda en fazla içmemi söyledi sonrasında da 1 saat sonra kan veriyosun.

İçerken evet biraz zorlanıyor insan ama ben de öyle öğürtü, mide bulantısı fenalaşma falan hiç olmadı, çok iyiydim yani.

Doktorum da sonuçlarımın da iyi olduğunu söyledi.

canım nerelerdesin çok merak ettim seni ve tabiki Tikita'yı?

sonuçlarının iyi olmasına sevindim. inşallah ben de senin gibi rahatlıkla atlatırım

Kızlar ara ara girip baktım bende
Allah'a şükürler olsun bende şuan için herşey yolunda,oğlum büyüyor karnımda :) ama henüz hissedemiyorum,kilolu hamile kalınca böyle oluyormuş galiba ideal kilomun çok çok üstündeyim şuan ve kilo alışım tedirgin ediyor beni çok
Sizler de iyisinizdir inşallah...hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpüldünüz efendim

herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Biliyosun ben de kilolu hamile kaldım ve 10,5 kg kadar da aldım şu an itibarı ile.

Hiç üzülme an gelecek bebişin kendini öyle belli edecek mi hissetmemek imkansız, hatta uykundan bile uyandıracağı geceler olacak annesi :)))

aynen öyle çok heycanlı

cnaım kaç kilosun kaç kilo ile hamile kaldın peki

İnşallah tez zamanda hissederim bende bebeğimi,bazen birşeyler oluyor ama bebeğim mi başka birşey mi ayırt edemiyorum henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…