Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
79 kiloyum canım,74 le hamile kaldım

ben daha fazla zannettim canım kiloluyum deyince ben 99.8 le hamile kaldım ama çok şükür ki kilo almadım zayıfladım aksine şuan 93,5 verirsin inşllah canım kiloyu illaki bende de başlayacaktır kilo alımı ama biraz avantajlı başlamış oldum ben

İnşallah veririm canım,çok gibi görünmesede benim için uçlarda bu kilolar 58 ile evlen 66 da sigarayı bırak ve 74 le hamile kal
ideal kilom 60 benim...hiç kimse beni böyle görmeye alışkın değil...çok zayıfsın derlerdi daha önceleri şimdi babam bile tombiş kızım diye sevmeye başladı,kendimi dev gibi hissediyorum elimde değil,ama bazen de bebeğimi düşününce olsun veririm diyorum ... o sağlıklı olsun yeter ki...

tabi canım az bişey kalıcak belki ama o da çabayla verilebilecek kilolar rabbim sağlık sıhhat versin inşllah siz iyi olunda hiç dert değil gerisi

hiç sıkma canını bak 84 ile hamile kaldım. 95 kilo oldum bileee ((( Hepimiz tosunuz yok bir farkımız :))))

Gider bu kilolar yeter ki miniklerimiz sağlıkla gelsinler başka isteğim yok Allahtan. Yani tek derdim doğumdan sonra bu kiloları nasıl vericem olur inşallah :)))

Haklısın canım,bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki...elbet istedikten soonra verilir bu kilolar...

Merhaba kızlar. hepiniz iyisiniz inşallah. herkes kilosunu yazmış ben de yazayım dedim. ben 68 kiloyla hamile kaldım ama suan 65 kilodayım yani hiç almadım, aksine verdim:26:. heralde son aylara dogru ben de kilo alırım.:44: kızımın hareketlerini karnımın ustunden bile gore biliyorum, eşimde eliyle hiss ede biliyor. cok heycanlı bi yandan da dogumu dusunuyorum ve cok korkuyorum. akllıma kotu kotu seyler geliyor hiç elimde degil acaba ne zaman belli olur normal dogum mu yoksa sezeryen olacagı?

merhaba canım

benim yakın pazartesi 2 haziranda yeehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yaaa bende yarın mı gitsem pazartesi mi bilemedim ama sanırım pztsi gidicem bu sefer ara uzun oldu... Hareket var mı yeni bişeyler hissettin mi hiç ????

maşallah canım öncelikle bazen doktorlar muayene de bile karar verebiliyorlar eğer normal bir doğum için uygun görmediyse söyleyebiliyorlar ama bu durum netleşmezse son ana kadar belli olmuyor bide seninde kararını göz önüned bulunduruyorlar önemli olan senin ne süşündüğün mesela ben normal doğum yapamicamı düşünüyorum hep

yaaa bende yarın mı gitsem pazartesi mi bilemedim ama sanırım pztsi gidicem bu sefer ara uzun oldu... Hareket var mı yeni bişeyler hissettin mi hiç ????

Hisseder gibi oluyorum bazen ama emin olamıyorum canım, en son dün akşam hisseder gibi oldum...sanırım iyicene hissedebilmem için daha zaman var...

hisseder gibi oluyorum bazen ama emin olamıyorum canım, en son dün akşam hisseder gibi oldum...sanırım iyicene hissedebilmem için daha zaman var...

canım ben 21. Haftada net bir his başlamıştı ama en net hisler 23. Haftada başladı o zaman daha iyi anlıyo insan ne tam olarak hareketlerini daha anlamlı yani

canım ben 21. Haftada net bir his başlamıştı ama en net hisler 23. Haftada başladı o zaman daha iyi anlıyo insan ne tam olarak hareketlerini daha anlamlı yani

daha beklemem gerekicek demek ki bende bazen yersiz telaş ediyorum,üzülüyorum hissedemiyorum diye...demek ki daha erken benim için epey canım

daha beklemem gerekicek demek ki bende bazen yersiz telaş ediyorum,üzülüyorum hissedemiyorum diye...demek ki daha erken benim için epey canım

acık bekliceksin annesi kasları güçlensin de bizde öyle bekledik yani ilk hareketini hissettiğimde biran irkilmiştim tamda çalışıyorum böyle dalmışım hiç unutmicam o hissi...

Slm kizlar bende hep bakiyorum yazdiklariniza ama yazmiyorum herkes kilolari yazmis bende 68 ile hamile kaldim simdi 78 kiloyum gören ikiz olmasina rağmen almamissin diyorlar benim erkeklerimde 26.haftaya girdiler artik yürümek de zorlaniyorum bide ayaklarimda şişlik başladı tuz kullanmam asla ama oldu şeker testide iyi çıktı bende kansizlik var biraz ve doktorum 5 tane vitamin verdi birde detayli ultrason da cok şükür herşeyleri iyi cikti benim bebislerim 900 grama ulasmislar inş böyle giderde erken doğum olursada kilolari biraz iyi olursa kuvez sorunumuz olmaz sizlerden ricam dua ederken bizide hatirlamaniz ben inanıyorum etrafimdakilerin dualari daha cok geçiyor bize umarim herşey gönlümüzce olur istanbulda olan arkadaslarimla tanışıp görüşmek isterim aslinda ayarlayabilirsek :)) kendinize ve bebislerimizee iyi bakinn

acık bekliceksin annesi kasları güçlensin de bizde öyle bekledik yani ilk hareketini hissettiğimde biran irkilmiştim tamda çalışıyorum böyle dalmışım hiç unutmicam o hissi...

Canım biliomusun çok mutluyum yavrumu hissettim bugün eşimle yemek yiyorduk 2 kere hissettim ve öyle duygulandım ki çok karmaşıktı hem ağlayıp hem güldüm,çok güzeldi....tam da bunun üstüne konuştuk ya beklememe gerek kalmadı .....

Canım Allah'ın izniyle herşey çok güzel olucak,içini ferah tut sen..Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…