Kızlar bugün saat 3 te randevum vardı,girmeden önce çikolata yemiştim,oğlum kıpır kıpırdı,teyit ettirdim bir daha cinsiyetini kesin erkek dedi doktor :)
hissediyorum artık bebeğimi çok net,çok mutluyum..
s.a.t göre 18+3 ultrasona göre 19+3 dedi doktor...
oh maşallah canım sana da oğluşuna da :)
Sağlıkla gelsin inşallah zamanı gelince
kızlar bugün saat 3 te randevum vardı,girmeden önce çikolata yemiştim,oğlum kıpır kıpırdı,teyit ettirdim bir daha cinsiyetini kesin erkek dedi doktor :)
hissediyorum artık bebeğimi çok net,çok mutluyum..
S.a.t göre 18+3 ultrasona göre 19+3 dedi doktor...
maşallah canım maşallah bende dün gidecektim , gidemedim.ama yarın kesin gidicem allahın izniyle çok uzun oldu bu defa ara baya uzadı çok merak ediyorum ara uzun olunca insan daha değişik hissediyo kendini korkuyorum gitmeye yada heycanlanıyorum anlayamadım bu duygu hangisi sizde de oluyor mu böyle
maşallah canım maşallah bende dün gidecektim , gidemedim.ama yarın kesin gidicem allahın izniyle çok uzun oldu bu defa ara baya uzadı çok merak ediyorum ara uzun olunca insan daha değişik hissediyo kendini korkuyorum gitmeye yada heycanlanıyorum anlayamadım bu duygu hangisi sizde de oluyor mu böyle
hepsi bir arada canım hem kızımı görücem diye heyecan dorukta oluyor mutluluktan ucuyorum, hem de olurda doktor aksi giden bieşy sölerse diye panik ve korku yaşıyorum. Bu saatten sonra bu duyguları bir arada yaşamaya fazlası ile alışmamız lazım, hayatımızın bir parçası olacak çünkü
Bizi habersiz bırakma canım, randevu sonra kilo boy hafta bilgisini bekliyoruuuuuz tosun hanımın:)))
bu arada benimki hala son randevumda makat gelişli duruyordu, acaba seninki dönmüş müdür, ya da ne zaman kadar döner daha, bu yazdığımı da randevun öncesi görürsen doktoruna sorar mısın?
bence bütün duyguları aynı anda yaşıyoruz canım,heyecan,sevinç,mutluluk,huzur,endişe,korku...
canım merhaba mesajını geç gördüm ama benimkide makat geliş şuan. 27 haftayız 1068 kg gelişim iyi e bide tıpkı babaya benziyoruz sankiçok heycanlandım bu defa ara uzun olmuştu bide net görüntü alamıyorduk kilonun etkisi ve küçük olduğu için ilk defa kızımı net olarak gördüm çok duygulandım Onu çok seviyorum
oh maşallah annesiii yerim ben o minnoşuuu :)
laf aramızda bizimki de aynı babası, ilk çocuklar kız olunca sanırım babaya benziyorlar
Sağlıklı olsun da bana da babasına da benzeyebilir, neticede sevdiğimiz adama benziyor ne güzel :)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canıııııımmmm :) Nasılsın bakalım güzel anne :)
iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor doktor kontrolün yakın mı miniğimizin son durumları nasıl hiç anlatmıyosunuz yaa
valla hiiiç yakın değil canım doktor kontrolüm tam ortasındayım :)
22 Mayıs'taydı randevum, bundan sonraki 25 Haziran'da. Ve işin kötüsü artık zorunlu ultrasonum bititği için doktorum ultrasonla bakmayacağını söyledi.((
Ama sanırım ben dayanamayıp arada kaçamak başka bir yere gidebilirim. Bebeğimi görmeden duramam gibi geliyor bana
Kızım bu günlerde maşallah diyeyim çok hareketli. Ben de bol bol video çekiyorum onu yakalayınca. Hatta dün resmen canım acıdı hareketlerinden
Annesinin de iştahı pek bir açık sürekli yemek düşünüyorum
canım benim yaa maşşalahh..... ya türkiyede zorunlu ultrason bitti diye bişey ilk kez duyuyorum canım sen yurtdışında felan değildin dimi. peki muayeneler nasıl devam edecek bu şekilde olursa :44::44::44::44: kilosu felan nasıldı canım ha bide sen bi arada ev için doopler almayı düşünüyodun aslında iyi fikirmiş lazım olacak gibi
yaa valla bil fiil ankaranın göbeğinde yaşıyorum çok iyi bir prof.a gidiyorum ama saolsun doktorum abd ekolu
Benim gibi pimpirikli birine uygun bir doktor değil ama bir taraftan da doktoruma çok güveniyorum. Valla bugune kadar doktorum hem muayene hem ultrason diye 2 farklı ödeme aldı benden. Ultrason bildiğimiz gibi, muayene sırasında ise kilo tansiyon, elle karın ölçümü ve mezura ile!!!!, dopler ile kalp atışı dinleme şeklinde.
Bu mezura dedğim ölçüm bildiğin gebelik haftasını veriyor aslında. Belli bir kesit alarak ölçüyor, şatı kemiğinden göbeğin tepe noktasına kadar. Herşey yolunda ise o ölçüm haftası ile uyumlu cıkıyor bu da demek oluyorki bebek de haftası ile uyumlu :)
ay ne bileyim valla işte böyle.
Ben dopler falan almadım hahahahaha eşim keser beni, çok kızıyor bana ve pimpiriklerime :)
benim doktorum nst ye bile sokmayacağını söyledi, riskli bir durum olursa nst kullanılıyormus ona göre. Bildiğin eski ekol doktorlardan anlayacağın.
doktorun ne dediyse o canım açıkçası tarzları ne olursa olsun ben seçin yapmış olunan doktora sonuna kadar güvenilmesi taraftarıyım tabi istisna durumlar dışında vardır bir bildiği yurtdışında belirli bir aya gelene kadar doktora bile gidemiyosun burda öyle değil ama geri sayıma başladık artık aslında en çok görmen gereken zamanmış gibi geliyor insana haycan artıyo felan doğum kaygıları cabası e bide kelebeğimize hazırlıklar derken offfffffçok iş var
evet ya ben de öyle düşünüyorum, asıl şimdi eli yüzü tombik yanakları belirginleşti. Ama dedğim gibi ben dayanamam bu hafta bir başka yere giderim gibime geliyor
Ama evet yurtdısında insanlar belli aydan sonra ultrasona girmiyor, demek ki o sekilde de doktorlar gerekli yerde gerekli mudehaleyi yapabiliyorlar, pek kasılmamak lazım. Hoş ben de evhamdan değil meraktan başka doktora gidiyorum ara sıra, bebeğimi daha çok göreyim diye :)))
bencede, ya ben en son randevum arasında 4 hafta vardı ve ondada tam görememiştim bile en son randevumda nasıl heycanlandım ilk defa gördüşüm gibi oldu daha farklıydı çünkü yüzü daha belirgindi valla görmeden yapamam son haftalarda daha sık giderim eminim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?