Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kızlar nasılsınız bakalım,yazdıklarınızı okudum,biz TR dekiler yine şanslıyız ultrason açısından,hollandada akrabalarımız var 9 ay boyunca sadece 3 kez bakılmış ultrasonla düşünün artık :) bizleri alıştırıyorlar fena oluyor sonra göremeyince..

Bu arada 12 haftanız kalmış ne güzel yaaa,Rabbim kavuştursun sağ salim hepimizi...çok heyecanlı :)

Ay sorma canım haftamı söyleyince herkes senin gibi tepki veriyor ne güzel az kaldı diye. Ama bir de bana sor. Yanlıs anlaşılmasın hamile olmaktan cok mutluyum kızım bana hiç yük gelmiyor, onu içimde hissetmek çok ayır bir duygu. Ama merak ediyorum onu çok, iyi mi sağlıklı mı, kokusunu içime çekmek istiyorum. Bu sebeplerle bu haftlaar geçmek bilmiyor işte :)

ay çok şükür doktorum aradı ve randevum hafta öne çekildi. Yaşasııınnnn :))) Böylece haftaya çarşamba buluşmuş olucaz kızımla.

Son zamanlar daha yavaş geçiyor diyor herkes,bende yarıladım sayılır

ee neler aldınız bakalım bebişlere

Son zamanlar daha yavaş geçiyor diyor herkes,bende yarıladım sayılır

ee neler aldınız bakalım bebişlere

oooo nerden başlasam :))

Ben küveti hariç şu ana kadar herşeyini aldım sanırım haa bi de hangi ateş ölçeri alacağıma karar veremedim henüz. Onun dışında aklına ne gelirse aldık.

Puseti beşiği, yatak odası takımı (bunu sipariş verdik 5 temmuzda gelecek), kıyafetleri, bakım ürünleri, havlusu nevresimi hepsi tam :)

al benden de o kadar canım..... Ya bende bütün korkuları yaşıyorum şuan ilk defa tadıcam ya bu duyguyu doğum heycanı sonrası hepsi bir arada ama tek düşündüğüm bi sıkı sıkı sarılıp kokusunu tadmak istiyorum

son zamanlar daha yavaş geçiyor diyor herkes,bende yarıladım sayılır

Ee neler aldınız bakalım bebişlere

hiçbişey almadım daha sadece kayınvalidem sağolsun el emeği çok güzel şeyler yaptı bende alışveriş için biraz daha zaman geçmesini bekliyorum çok erken diyorum daha ama bazende daha ne zaman alacaksın acaba diyorum kendi kendime sen araba aldın onu biliyoruz başka neler aldın peki

kelebeğim ben geç mi kaldım yoksa

kelebeğim ben geç mi kaldım yoksa

hayatım ben son anda hepsi bir arada masraf olmasın parça parça alayım dedim güya ama almaya baslayınca da bir kerede herşeyi aldım yine aynı masrafları bir kerede katlanmış olduk. Bir başlayınca hızını alamıyor insan.

Geç falan kalmadın, alışverişe niyetlenince istersen herşeyi 1 günde bile alırsın, o kadar kolay oluyor aslında. İnternet siteleri var bebek alışverişi ile ilgili onları takip et, bazı ürünler kimi zaman çok indirimde oluyor, uygun fiyatlı alabiliyorsun.

Ben de aldığım hiçbişeyi yıkamadım henüz. MObilyaları gelsin kızımın ondan sonra yıkanıp ütülenip yerleştirilecek inşallah.

Dimi canım, hepimizin tek dileği bu o mis kokuyu içimize çektiğimiz günleri görebilmek. Hep hayalim hamile olabilmekti, snaki hamile olunca herşey cok kolay cok güzel cok rahat olacaktı. Ama işte hiç bitmiyormus kaygılar, endişeler. Kucağımıza alınca da bitmeyecek bence. O zaman da herşey yolunda olsa bile aman emiyomu, aman kilosu iyi mi, aman tıkanmasın, aman bogulmasın, aman hastalanmasın, aman üşümesin derken yine yüreğimiz ağzımızda dolanıcaz etrafta

ya aslında bende aynı senin gibi düşündüm almak için çarşıya çıkmak yeter alışveriş için baya bakıyorum oturduğum yerden hepsi çok güzeller ama birine karar vericez illaki.... Ama yavaş yavaş netleştirmem lazım sanırım

çok hasklısın canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde herşey yeni başlıyor demiştim gebelik süreci tam anlamıyla kaygı zaten ona bişey olacak mı sana ait olan bişey zarar görecek mi kaybetme korkusu anında yerleşiverdi kalbime bundan sonrasını tahmin edebiliyorum bende inşllh layık oluruz evlatlarımıza onu koruyup kollayabiliriz fazlasıyla rabbim güç kuyvvet versin bizlere

ay tikita zaman böyle geçiyo işte daha dün 4 haftalık gebeydim sanki anne olabilmek için binbir dualar ederken şimdi kucağımıza alacağımız günü sayıyoruz herkes için dua ediyorum bu sayfada adı itibariyle fazla okuyan kalmadı eskilerden de bir biz varız 3-5 kişi ama inşllah bir yerlerde okuyanlar olurda onlara da umut olur hepimiz bekledik sabrettik rabbim mükafatlandırdı bizi tamamına erdirir inşallah sağlık sıhhatle

Ah dimi yahuuuu, aklımda 4 an var gebeliğime dair.

İlk kan testinde değerim 15 çıkıp hamileyim diye ağlarken

İlk kesesini gördüğümde ve 1 hafta sonra ilk kalp atışı

ve cinsiyetini öğrendiğim gün hüngür hüngür kendimi susturamayarak ağlayışım:)

Aslında zaman gerçekten cabuk geçiyor düşününce. Hey gidi günleeer heyyy :)

oyy maşallah Allah'ım hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım...ateş ölçeri doktorum da bir an önce al dedi hem kendin hem bebeğin için demişti ama bende bir türlü karar verememiştim...birde tansiyon aleti bulundur evde demişti...ama henüz almadık

Bebek odasını da almışınız ohhh herşeyi tamam canım maşallah...

kız hadi ne duruyorsun almaya başla artık ben kendime kızıyorum erken erken diye ama habire aldım bişeyler ama görünürde daha bişey yok
bizim araba zaten anakucaklıydı,onun dışında küveti-kovası-maşrapası-hastane çıkış takımı 10'lu-bir tane tulum,bi iki alt üst takım,2-3 tane çorap,havlusu,küvet filesi,patikler,mevsimlik battaniyeler,annem de kendi el emeği ile bişeyler yapıyor ha bire sağolsun
babası oyuncak aldı 1-2 tane,anne bakım çantası ( sırtçantası şeklinde seçtim ben kendim için) biberon bi de emzikler vs aklıma gelenler bunlar canım
odasını da bu ay alıcaz sanırım ya da bir daha ki aya,ikeadan kombin yapmayı düşündüm,öyle kutularda durucak,zamanı gelince monte edilecek...
bunların haricinde yeni bir klima aldık,bizim ev doğalgazlı değil,klimayı iyi birşey aldık ki kışı rahat atlatalım diye,normalde salonda zaman geçiriyorduk şimdi ayrıtten oturma odası yapıyoruz ben kışı bebekle orda geçiricem klima oraya takılıcak,badana olucak ev daha bir sürü iş var bide ilaçlanıcak...

dimi canım,aynısı benim için de geçerli,sizlerin peşine geldim bende herkese umut olsun bu yazılanlar,sayfa sayfa dertleştik,birbirimize destek olduk...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah...bak ben de öğrendiğimde 3 haftalıktı daha çoook yeniydi hamileliğim ve şimdi yarıladım bile...Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah...

çok güzel rabbim herkese nasib etsin inşllah

oy oy oy bi nefes al allahım yetişemedim maşallah diyelim güç kuvettini artırsın allahım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…