Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
merhaba canımmmmmmm :))))

nasılsın, ben bugünlerde ağlama duvarı gibiyim. Sürekli bir tarafım ağrıyor, ya karnım ya kasıklarım ya kemiklerim ya başım ya da hepsi birden :))))

ay canım benim yaa bende senden farklı değilim bende de inanılmaz bir mide ağrısı geçmiyo hem ağrıyo hem yanıyo ama işte hamileyiz sonuçta hamilelerinde heryeri ağrır

ay canım benim yaa bende senden farklı değilim bende de inanılmaz bir mide ağrısı geçmiyo hem ağrıyo hem yanıyo ama işte hamileyiz sonuçta hamilelerinde heryeri ağrır

evet tabikiiiii inan ağrıyor diye şikayet etmiyorum, ama her an doktora sormak istiyorum oyle bir ruh hali yani agrırken o an bana herşey normal dese daha beter ağrılarım olsun hiç önemli değil. Ama ağrı olunca da insan hemen bebeği için endişeleniyor.

Sen kilo almaya başladın mı bakalım

hayır canım en son randevumda 100 gr eksik çıktı bu haftalarda kilom nasıl olacak merak ediyorum bu konuda çok şanslıyım zaten kilo derdim fazlasıyla vardı tedavi öncesinde ısrarla kilo vermeye çalışmıştım çünkü hamilelik için kilo fazlaydı herkes bana söylüyordu bu halde üstüne kilo alacaksın diye ama olsun sonra veririm demiştim halen bir zaman var kilo almam kaçınılmazsa bile bunu eksi kilo ile kapatmış olucam sanırım bebeğiminde iyi olduğunu duyuyorum ya gelişimi ve kilosu iyi dediğinde içim daha da ferahlıyor. Senin kilo kaç oldu şuan

Of canım benim valla son 4 haftada 4 kilo alarak rekora konusyorum. Feci tatlı yemeye başladım çünkü o da bana kilo olarak dönüyor maalesef. Toplamda 14 kg oldu (((

Slm kizlar bende perşembe günü randevum vardi gittim bebeklerim masallah iyiler biri 1100 digeride 1400 olmuş doktorum 1 ay daha dayanirsan iyidir dedi inş dayanirizda biraz daha gelişirler ben heran doğurabilirim dualarinizi esirgemeyin bizde kıyafet sorunu olmadi ablam almanyada bir oğlu var onunkileri gönderdi ve bende aldim biraz bizimde dolap yaptiriyoruz beşikleri kaldi çok acil olan hali perde vs alindi hep bizim erken olur korkusuyla aldik herşeyi allah herkesin gönlüne göre versin inş kendinize ve bebislerimizee iyi bakinn

Allah yar ve yardımcın olsun canım,Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle sık dişini :)

Günaydın güzel anneler herkes iyi mi ? Bugün biraz ağrım var keşke dinlenme imkanım olsaydı

oh maşallah tosunlara dayanırsın cnaım dayanırsın ektra özen, çaba herşey yolunda gidecek.

Günaydın güzel anneler herkes iyi mi ? Bugün biraz ağrım var keşke dinlenme imkanım olsaydı

iyiyiyiz çok şükür canım, bu aralar dedğim gibi bende de ağrılar oluyor. Hele hatasonu garip bir his oldu. Ağrı diyemicem resmen sol kasığımda acı, sanki orda bir yara var ve o yaraya biri tuz basıyor boyle 15 saniyelik falan acılar oldu, neyse bugun hiç yok çok şükür

:18::18::18::18::18: Heycan mı yapıyorum nedir bir haftada 2 arkadaşım doğum yaptıda onları görünce senaryolar canlandırdım hemen... çok heycanlanıyorum sanırım karnım ağrıyor ondan sonra

amin canım senle aşılamamız aynı zamanda olmuştu görüyo musun nasıl yol katettik. Birbirimize belirtilerimiz sorarken şimdi doğumu konuşuyoruz allahım bu günleri bizlere gösterdi ya şükürler olsun tamamına erdirsin inşllah sağlıkla sıhhatle kuzucukların için ve senin için dua edicez canım.... Habersiz bırakma fırsat buldukça yaz bize merak ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…