Kimisi çok anlayışsız..bi gün bir tanesi 4 yıldır evlisiniz neden yapmadın çocuk seni tembel dedi....Şimdi gel de o kadının ağızına terlikle bi tane yapıştır dimi ?
Olmuyor çünkü dedim
Kadın morsss ...sustu..
inşallah ama içimdeki his nedense olmadı diyo üfffff ne sıkıcı durumlardayız yaaa
Yaşamayan anlayamıyor ne yazık ki...ailelerimiz,arkadaşlarımız bazen düşünemiyor işte...farkında olmadan içimizdeki yarayı deşiyorlar...bende çok düşünceli davranıcağıma söz veriyorum..eğer Rabbim yüzümü güldürürse,güldürmezse de davranıcam..çünkü o insanın neler hissettiğini çok iyi bilmiş olucaz..
inşallah ama içimdeki his nedense olmadı diyo üfffff ne sıkıcı durumlardayız yaaa
Seninle ayni gün asilamamiz yapilmis. Rabbim hayirli kilar insallah. Benim düne kadar cok yogun agrilarim vardi o agirla bile umutdu benim icin.. Saati saatine progestan 200 vajinal aliyordum ta ki dün hic agrisiz uyanana dek.. Ve o an iste basladim sallamaya.. Bu saat oldu mesela hala ilacimi almadim cünkü ilk günden beri olan gögüs agrisi kasik agrisi migde bulantisi su bu hic bi sey kalmadi..
Maglesef bizim toplum cok terbiyesiz bu konuda. eminim cogu ark niyetinden degil.. samimiyetinden ama..iste ama bagzen cizgiyi asiyorlar bilincli bilincsiz..
Ben daima 4 adim mesefa birakmayi ögrendim bi adim benim hatam bi adim karsi tarafin hatasi olsa dahi yinede birer adim kalsi diye.. Zamanla bukdar degisecegimi bana 2 yil önce(Evlenmeden önce) deselerdi inanmazdim.. ama iste CANIM ANAM der. ELE KARISAN SELE KARISIR diye.
aaaa ama bak sen son derece olumluydun bu sefer oldu inanıyorum diyuosun, lütfeeen ama lütfen olumsuz düşünme daha 9. günündesin çok güzel günler gelecek. Ve ben 10. gün idrarda gebelik testi yapmana karşıyım ya canım. Biliyorum ben de sabırsızım ama idrar testi ile kafamı karıştırmak istemem direkt kan testi yaptır illa çok istiyosan
kızlar slm bu ay inş bende aşılama olcam doktor folik asitle serophene verdi 1 hafta sonra çağırdı, beni de topiğe yazsanız olur mu?
Sirf kimse sormasin, kimseyle konusmayim diye anneme dahi asilanma oldugunu söylemdim.
Her sorus biraz daha yaraliyo, ve acikcasi bu benim ilk asilamamdi. Derdi veren Rabbim dermaninida veriri..Ara kulum diyo..ikinci asilmaya hemen hazirmiyim bilmiyorum.. Bu dönem icersinde piskolojik destek almak aslinda ii olabilir.
Iyiki sizler varsiniz, sonucda hic birinizi sahsen dahi tanimasam hedefimiz ayni oldugundan ayni sürceden gectigimizden bi yakinlik oluyor. Rabbim her hepimizin dualarini kabul buyuru ve hayirlii evlatlar nasip kilar.
Seninle ayni gün asilamamiz yapilmis. Rabbim hayirli kilar insallah. Benim düne kadar cok yogun agrilarim vardi o agirla bile umutdu benim icin.. Saati saatine progestan 200 vajinal aliyordum ta ki dün hic agrisiz uyanana dek.. Ve o an iste basladim sallamaya.. Bu saat oldu mesela hala ilacimi almadim cünkü ilk günden beri olan gögüs agrisi kasik agrisi migde bulantisi su bu hic bi sey kalmadi..
aaaa ama bak sen son derece olumluydun bu sefer oldu inanıyorum diyuosun, lütfeeen ama lütfen olumsuz düşünme daha 9. Günündesin çok güzel günler gelecek. Ve ben 10. Gün idrarda gebelik testi yapmana karşıyım ya canım. Biliyorum ben de sabırsızım ama idrar testi ile kafamı karıştırmak istemem direkt kan testi yaptır illa çok istiyosan
seninle ayni gün asilamamiz yapilmis. Rabbim hayirli kilar insallah. Benim düne kadar cok yogun agrilarim vardi o agirla bile umutdu benim icin.. Saati saatine progestan 200 vajinal aliyordum ta ki dün hic agrisiz uyanana dek.. Ve o an iste basladim sallamaya.. Bu saat oldu mesela hala ilacimi almadim cünkü ilk günden beri olan gögüs agrisi kasik agrisi migde bulantisi su bu hic bi sey kalmadi..
merhaba arkadaslar
aşilama olali 13 gun oldu ve 7. Gün progesteron sonucum 60 cikti yarin dr gidecegim ama umudum yokkk....
canım hepimizin psikiolojisi bozuldu galiba.benimde ağrılarım var ve bende keşke şu ağrılar kesilse diyorum.çünkü bu kasık ağrısı bana hep adet olacağımı hatırlatıyor sanki
mesafe koymakla en güzelini yapmışsın..ben en başında koymuştum ama sonra beceremedim...ben beceremiyorum ya....herkesi kendim gibi zannediyorum...benim en zayıf yönlerimden biri...AHHH AHHH analarımız hep doğruyu söyler zaten.....
Bende yapmam sandim ama insanin cani yaninca sagligini etkiler hale gelince öyle bi yapiyor ki..Kendime diyorum önemli olan zoru basarmak benim icin zor olanda olmadigim gibi soguk davranmak, ama olmasi gereken bu. Herkeze hak ettiginden fazlasini vermiceksin.
Bu hormonlu ilaçlar mahvetti bizleri yaa...psikolojimiz bozuldu..
Hayırlısı olsun canım...
Buranın en güzel tarafı..herşeyin çıkarsız olması...herkes aynı yolda yürüyor,birbirine destek oluyor...
İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür...Vakti zamanı gelince...
bence ilaçlarını içmeye devam et..
kızlar belirti aramayın,kendinizi dinlemeyin...herkeste belirti olucak diye bir şey yok...hatta ben inanmıyorum bile...bu kadar kısa sürede belirtiler başlamaz ki..kendinizi dinleyip üzmeyin....
evet ama nedense birden ümidim kesildi idrar tahliline gelince test 7-5 gün öncesine kadar doğru sonuç diyor ondan bi denemek istedim negatif çıksada üzülmem
Merhaba arkadaslar
aşilama olali 13 gun oldu ve 7. gün progesteron sonucum 60 cikti yarin dr gidecegim ama umudum yokkk....
Merhaba arkadaslar
aşilama olali 13 gun oldu ve 7. gün progesteron sonucum 60 cikti yarin dr gidecegim ama umudum yokkk....
hayatım valal ovitrelle ile ilgili bilgilerde ilk 10 gün idrarda pozitif görebilirsiniz yanıltıcı olabilir, iğneden kaynaklıdır diyor. Negatif görsen de hala umudun olacak ama ya pozitif görüp allah korusun sonradan olumsuz duyarsan. Yav hadi yaırn kan testi yaptıııııııııııır :)
ya canım ben kara cahil gibiyim sanki bu konularda
progesteron 60 çıktı demişsin 7.ci günde
Neyi gösteriyo,neyi belirtiyomuş o değer?? merak ettim..
nerde yaptırdın aşılamanı eskişehirde doktorun kim valla benimde nedense başlarda umudum sonsuzdu birden gitti püfff yarın kan vericekmisin hayırlısı olsun inşallah
aaaaaa bu aklıma gelmemişti biliyodum halbuki bunu iyi oldu hatırlattığın en iyisi yarın 10. Gün ya ben yarın değilde ertesi gün yapayım bari aldım artık testleri işe yarasınlar iki tane aldım hemde ay sağolasın arkadaşım yaa iyi oldu hatırlattığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?