Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Allah yar ve yardımcın olsun canım,Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle sık dişini :)

Evet cnm ne günler di dimi bi umut ariyorduk ve güzel haberi almıştık allah olmayan herkese nasip etsin benimde arada kasiklarda oluyor stres yapma nette bakıyorum olur böyle sancilar diyorlar bu aylarda dayanacagiz allahin izniyle geçecek bu günlerde

heycan nasıl ya ben hastane ortamında olduğumdan görüyorum allahım bunları bende yaşıcam diye bazen heycan oluyo sizlerde de aynı heycan mevcut mu acaba

heycan nasıl ya ben hastane ortamında olduğumdan görüyorum allahım bunları bende yaşıcam diye bazen heycan oluyo sizlerde de aynı heycan mevcut mu acaba

off hem de nasıl heyecan oluyor. Hatta bazen beni şöyle doğuma kadar uyutsunlar doğum yapacağım gün uyandırsınlar bu telaşı heyecanı yaşamayayım istiyorum.

Gece gözümü açtığımda hareket ediyormu, sabah kalktığımda hareket ediyor mu, keza gün içinde öyle.

Fazla hareket etse bir sıkıntı mı var noldu da bu kadar dellendi diyorum, az hareket etse bi yere mi sıkıştı noldu acaba diyorum. Hep merak hali yani.

Sağlıkla kucağımıza alalım, sağlıklı nur topu gibi evlatlarımız olsun başka ne isterim

Bazen heyecandan doğum zamanını, normal olacaksa çekeceğim sancıları, doğum anında onu ilk kucağıma verişlerini, onu odada bekleyen babası ve diğer aile bireyleri ile ilk tanışması anını düşününce gözlerime yaşlar doluyor (bak yazarken bile gözlerim doldu yine).

Hep mutluluk gözyaşımız olsun çocuklarımızla inşallah

amin canım inşallah . . . Ya bakıyorum kendime doğuracak kişi ben değilmişim gibi ama toparlanıyorum sonra hayır o benim zamanı gelince sende aynısını yaşayacaksın diye kalbim pır pır ediyo sonra .... Offff

Bugünde kontrolüm var bakalım kızımı görücem inşllah detayları yazarım...

benim de kontrolüm var canım bugün ama ultrasonla bakmayacağındna göremicem ama iyi olduğunu öğrenicem en azından.

Ben kilosunu cok merak ediyordum oysa. Hayatım sen gittiğinde kilosunu yazarmısın gelince?

BU arada ben bugun 29+1 günlük oldummmmm laylaylayyyy :))) Senin kaç oldu, hep soruyorum çünkü senin düzeltilmişti sanki değil mi

tamam canım yazarım mutlaka benim 28+4 bugün belki bakar ultrasonla

günaydın canımcımmmm nasılsın bakalım :)

iyiyim tatlım geceleri biraz uyumakta zorlanıyorum,izmirde yaşıyorum malum en sıcak şehirlerden biri,nefes alınmıyor bir de her gece burnum tıkanıyor daha da kötü oluyo,onun dışında iyiyim canım
Kilolar aldı başını gidiyo,bu ayın 23 ünde kontrolüm var kesin fırça atcak bu sefer doktor:18::18:

ben Ankarada oldugum için henüz sıcaklardan bunalıp uyuyamama sorunum olmadı cok şükür. Çıldırırdım valla oyle olsa allah kolaylık versin sana.

Bunun dışında toplamda 13 kg almıs durumdayımmmmm, var mı benim rekoruma yan bakan

canım kilon gayet iyi hiç dert etme,benim çevremde 39 kilo alan bile var,26 kilo alan var,20 kilo alan var bende o yöne doğru gidiyorum,şuana kadar 8 kilo aldım bile ve daha yolun yarısındayım yetişiyorum sana

canım maşallah diim ya bende şimdi doktordan geldim gebelik 10 gün ilerde görünüyo şuan 30+1 yani değişiklik yapılmıştı şimdide bu şekilde ölçüler 1500 gr olmuş ya çok heycanlandım ultrason ölçülerine göre doğuma daha mı yakınım şimdi ben ne hissetmeliyim bilmiyorum allahım sağlıklı sıhatli kavuştur bizlerri ...

Maşallah cnm büyüyor minnoslarimiz benimde doktor hesabina gore 1 hafta öndeler anlamadim bende nasil olacak hayirlisiyla bekliyoruz heyecanla :)

ayyyyy cnaım benim maşallah sana ve bebeğine ne güzel bakmışsın kızına sen öyle

Darısı benim kızımın başına inşallah. Benim de dün randevum vardı biliyosun ama kilosuna bakılmadı. Tam 1 ay sonra randevum yine ve o zaman tam ultrasona giricem çok şükür. Ama kendimi biliyorum arada dayanamıcam ben başka doktora gidip ölçtürürüm kızımı :)))

maşallah cnm büyüyor minnoslarimiz benimde doktor hesabina gore 1 hafta öndeler anlamadim bende nasil olacak hayirlisiyla bekliyoruz heyecanla :)

normal bişey canım sanırım aynı şekilde olanlar var geç döllenme yada erken döllenmeyle alakalı diye söylüyorlar doktorlar ama doğumu öne çeker mi diye düşünüyorum yoksa sadece bebeğin iri olması mı :44:

canım sen kesin gidersin biliyorum hatta eminim nerdeyse.... Bu arada bende 2,200 kilo almışım canım Zayıflamaya alışmıştım şimdi kilo fazla geldi doğuma kadar böyle giderse hızla kilo alıcam demektir....

hayatıımmmm hhiiiiiç bişey olmazzzz doğuma 2 ayımız kaldı fistığım yani 4-5 kg daha olsan toplamda en fazla 7 kg ile bitiriceksin ki bu müthiş bişey. Kaldıki bu saaten sonra bebeğin de kilo alıyor, yani sana gelen kilonun gerçekten bir kısmı ona gidiyor öyle düşün. Onun doğum kilosuna ulaşması için en önemli aylar bu aylar.

Ben bu ay 3 kg almısım, toplamda oldu mu sana 13 kg!!!! Vatana millete hayırlı olsun :)))

saygılar

Rekora koşuyosun canım sen şuan ama bende 15 günde almışım bu kiloyu ama söylediklerin mantıklı güzel kızım iyi olsun başka bişey dilemem allahımdan bu arda baş gelişti dönmüş yani ama değişebilirmiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…