Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

aynen valla, benim hızıma kimse yetişemeeeezzz :))))

Valla kiloluyum diye hep azkilo alıcam dedim ama yok arkadaş iştahlı olunca yapacak bişey yok kesinlikleee :)))

Slmlar kizlarr ya ben uyuyamiyorum cok kötü oluyorum benim gibi olan varmi ellerim ayaklarım yaniyor evim serin ama sanki bana hamam gibi birgün iyiyim birgün kötü ikiz diyemi acaba inş sizde bişey yoktur böyle giderse 9 ay dayanamam gibi nefes bile zor alıyorum kiloda almadim abartilacak kadar 12 kilo aldim ama cok zorlaniyorum allahim yardimcim olsunnn hepimizinnn

canım çok geçmiiş olsun ama aynı sorun bende de var üstelik ben astım hastasıyım inhaler kullanıyorum o nefes kesilince nasıl oluyorum bi bilsen ama gebelik ilerledikçe bu sorunum arttı ki normal bişey zaten baskı var çünkü gebeliğin son zamanlarında ki en büyük şikayet canım doktoruna söyle belki yapabileceği bişey olur bu konuda gece uykularını rahatlatabilir.

Günaydın kızlar. Hepimizde olan şikayetler ben hep nefes nefeseyim artık mesela. Hayatım boyunca asla horladığımı bilmem. Eşim sabah akşam ilk defa horladığını duydum dedi. Artık ciğerlerimize baskı fazlalaşıyor nefes alamayaınca havada daha sıcak, koşullar da daha zor.

aynen öyle canım hani şuram ağrıdı buram ağrıdı diyoruz ya bi doktorun yorumunda gebelikte anne adaylarının heryeri ağrır demişti tıpkı öyle

Saol cnm evet hep bi yerlerim ağrıyor şikayet etmek istemiyorum ama bazen çok zorlaniyorum olsun bunada şükür gidicem 7 temmuzda randevum söyleyeceğim inş 2 ayimiz kaldi onuda atlatiriz rahat bi şekilde :)

Saol cnm evet hep bi yerlerim ağrıyor şikayet etmek istemiyorum ama bazen çok zorlaniyorum olsun bunada şükür gidicem 7 temmuzda randevum söyleyeceğim inş 2 ayimiz kaldi onuda atlatiriz rahat bi şekilde :)

inşallah canım ya çok az kaldı gerçekten bende haycanlanıyorum heran doğuracakmışım gibi geliyo heycandan titriyorum sonra :18::18::18::18::18:

günaydın canım iyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor bugün ikinci doz aşımızı yaptırdık sizin aşılar da bitti mi ?

merhaba cnaım iyiyim çok şükür yok bir değişiklik.

Benm çok oldu aşıları tamamlayalı.

22 de ilk dozu 26'da ikinci dozu vurdurmustum

merhaba cnaım iyiyim çok şükür yok bir değişiklik.

Benm çok oldu aşıları tamamlayalı.

22 de ilk dozu 26'da ikinci dozu vurdurmustum

kurtulmuşsun canım 35. Haftada yine çağırdılar doğum ile ilgi bilgi verilecekmiş tahlil sonuçlarım kaydedilecekmiş :18::18::18::18:

slm kızlar uzun zamandan beri yoktum giremedim nete işten ayrılınca.okudum neler yaptıklarınızı.hepiniz iyiysiniz anladığım kadarıyla. benimde sizden çok farkım yok.çok ağrım olmuyor fakat ayak şişliklerim var.o rahatsız ediyor

Slm kizlar bende aşı için haber bekliyordum ama aramamisti sağlık ocağı bugün ilac yazdirinca konuştum arada kaynamisim 2.dozu yapti mecbur diğeri doğumdan sonra ya inanilmaz sicak ve ben bişey yiyemiyorum sadece su çok içiyorum kilo vermeye başladım bu arada catlaklar basladi benim karnimda :) ama inanin hicccc umrumda değil iki taneye kimin olsa karni catlar dimi krem yag surmeye basladim harita gibi olacak sanirim :)

haklısın canım varsın olsun kimin umrunda aşı da fena ağrıyo ya ilk gün bişey yokta ertesi gün kolun kalkmaz oluyor resmen kontrol ne zaman yakın mı kuzucuklar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…