saygılar
Rekora koşuyosun canım sen şuan ama bende 15 günde almışım bu kiloyu ama söylediklerin mantıklı güzel kızım iyi olsun başka bişey dilemem allahımdan bu arda baş gelişti dönmüş yani ama değişebilirmiş bu
Günaydın kızlaaaar :)
günaydın kızlaaaar :)
Slmlar kizlarr ya ben uyuyamiyorum cok kötü oluyorum benim gibi olan varmi ellerim ayaklarım yaniyor evim serin ama sanki bana hamam gibi birgün iyiyim birgün kötü ikiz diyemi acaba inş sizde bişey yoktur böyle giderse 9 ay dayanamam gibi nefes bile zor alıyorum kiloda almadim abartilacak kadar 12 kilo aldim ama cok zorlaniyorumallahim yardimcim olsunnn hepimizinnn
canım çok geçmiiş olsun ama aynı sorun bende de var üstelik ben astım hastasıyım inhaler kullanıyorum o nefes kesilince nasıl oluyorum bi bilsen ama gebelik ilerledikçe bu sorunum arttı ki normal bişey zaten baskı var çünkü gebeliğin son zamanlarında ki en büyük şikayet canım doktoruna söyle belki yapabileceği bişey olur bu konuda gece uykularını rahatlatabilir.
günaydın kızlar. Hepimizde olan şikayetler ben hep nefes nefeseyim artık mesela. Hayatım boyunca asla horladığımı bilmem. Eşim sabah akşam ilk defa horladığını duydum dedi. Artık ciğerlerimize baskı fazlalaşıyor nefes alamayaınca havada daha sıcak, koşullar da daha zor.
canım çok geçmiiş olsun ama aynı sorun bende de var üstelik ben astım hastasıyım inhaler kullanıyorum o nefes kesilince nasıl oluyorum bi bilsen ama gebelik ilerledikçe bu sorunum arttı ki normal bişey zaten baskı var çünkü gebeliğin son zamanlarında ki en büyük şikayet canım doktoruna söyle belki yapabileceği bişey olur bu konuda gece uykularını rahatlatabilir.
Saol cnm evet hep bi yerlerim ağrıyor şikayet etmek istemiyorum ama bazen çok zorlaniyorum olsun bunada şükür gidicem 7 temmuzda randevum söyleyeceğim inş 2 ayimiz kaldi onuda atlatiriz rahat bi şekilde :)
günaydın güzel annelerrr :)
nasılız bugün bakalımmm :)))
günaydın canım iyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor bugün ikinci doz aşımızı yaptırdık sizin aşılar da bitti mi ?
merhaba cnaım iyiyim çok şükür yok bir değişiklik.
Benm çok oldu aşıları tamamlayalı.
22 de ilk dozu 26'da ikinci dozu vurdurmustum
kurtulmuşsun canım 35. Haftada yine çağırdılar doğum ile ilgi bilgi verilecekmiş tahlil sonuçlarım kaydedilecekmiş :18::18::18::18:
ne tahlili yaptırıcakmışız ki benim dünyadan haberim yok :)
slm kizlar bende aşı için haber bekliyordum ama aramamisti sağlık ocağı bugün ilac yazdirinca konuştum arada kaynamisim 2.dozu yapti mecbur diğeri doğumdan sonra ya inanilmaz sicak ve ben bişey yiyemiyorum sadece su çok içiyorum kilo vermeye başladım bu arada catlaklar basladi benim karnimda :) ama inanin hicccc umrumda değil iki taneye kimin olsa karni catlar dimi krem yag surmeye basladim harita gibi olacak sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?