slm kızlar uzun zamandan beri yoktum giremedim nete işten ayrılınca.okudum neler yaptıklarınızı.hepiniz iyiysiniz anladığım kadarıyla. Benimde sizden çok farkım yok.çok ağrım olmuyor fakat ayak şişliklerim var.o rahatsız ediyor
haklısın canım varsın olsun kimin umrunda aşı da fena ağrıyo ya ilk gün bişey yokta ertesi gün kolun kalkmaz oluyor resmen kontrol ne zaman yakın mı kuzucuklar nasıl ?
canım hoşgeldin iyi ki yazdın merak ediyoruz böyle . . Iyi olmana sevindim doğum iznine mi ayrıldın yoksa işi tamamen mi bıraktın canım ?
Kızlar nasılsınız bakalım ? Anladığım kadarıyla herkes iyi maşallah
Versageee de uğramış hoşgelmiş,özledik
öpüyorum hepinizi
ay sorma cnm ya dun ve bugün hala agriyor bidaha yapmam diyorum eşim kiziyor benim kontrol 7 temmuzda oynuyorlar bol bol ama benim 1 gün iyi 1 gün kötü ne yapacağımı şaşırdım valla uyuyorum ha bire sonrada sersem gibi oluyorum bu gidisimde belli olur galiba doğum öyle demişti doktorum sende varmi tarih falan
canım zaten kamu kurumunda çalışıyorum onun avantajını kullandım. Doğum iznine kadar heyet raporu şu anda doğum iznindeyim.
Günaydın kızlar herkes iyi mi ben biraz zor başladım güne büyük bir sancı ve ağrıyla uyandım korkmuşum sanırım halen rengim bembeyaz ve hala toparlanmaya çalısıyorum üşüttüm mü acaba
merhaba kızlarNasılsınız? Hep girip okuyorum yazılanları. çok aliştim buraya, sizlere. Ben de kızım da iyiyiz. Ama dün biraz rahatsız olmuştum. Herhalde üşütmüşüm, biraz mide bulantısı, karın ağrısı ve ishal. çok korktum acaba enfeksiyon falan mı var ama çok şükür 1 gün sürdü rahatsızlıklarım. Kontröluma daha 10 gün var, acaba kızım ne kadar büyümüş, iyimi, her şey normal mi...
ya cnm ben ilk aylarda cikartmakla uğraştım şimdi de sicaklardan mahvoldum uyuyamiyorum terden cami yukardan acip uyuyorum ama o bile nafile seninde ondandir sanci arada oluyor rahim kendini hazirliyor olabilir nette okumustum hayirlisi olsun korkma icini ferah tut
rabbim yardımcımız olsun cnm bide sen iki can taşıyosun bende okumuştum alıştırma gibi bişeymiş bu sancılar daha vaktimiz var canım bir gün bir gün miadımız dolsun inşallah
valla cnm allah yardimcimiz olsun 3 kisi tasimak cok zor ama dayanicam onlar iyi olsunda bide benim bogaz şişti ilacta icmedim öksürük var şimdi bende sorun cok bu aralar :)
canım ihmal etme çok fazla şikayetin olmuş hepsi birarada kontrolü beklemesen mi acaba ama bunlarda oluyor malesef katlanıyoruz mecbur şuan iyiysen sorun yok ama kontrolü bekleme tekrarlarsa en fazla 10 gün öne almış olursun randevunu çok geçmiş olsun tekrar
aman canım dikkat et çok öksürmemeye çalış çünkü öksürük doğumu başlatabilirmiş . . .Iyi beslen
ınanki bu gece uyuyamadim öksürmekten bitki cayi falan iceyim dedim yumuşatsin erken doğum riski var zaten allah göstermesin daha çok küçükler teyzesi
evet canım ben de senin gibi düşündüm. Başka bi doktora gidecektim zaten fazla sürseydi ama çok şükür akşama bi şeyim kalmadı. Demek ki gıda zehirlenmesi imiş onu da vücudum kendisi attı dışarıya zararlı olan her neydise. şimdilik iyiyiz kızım da ben deAma benim sol bacağımla ilgili şikayetlerim var. Bacağımın üst tarafında, yani kasıktan dizlerime kadar olan bölgede uyuşukluk, yanma, acıma oluyor. çok rahatsız ediyor beni, bazen acıdan uykudan bile uyanıyorum. Hafif temasla bile yanma oluyo. Netten baktım sinir sıkışması diye bi şey varmiş, o ola bilir. Ama şimdi doktora gitsem de bi işe yaramaz heralde hamileliğimden dolayı. Nasıl dayaanıcam 3 ay bilmiyorum
evet canım daha büyüsünler inşşalh boğaz enfeksiyonu ilerlemiş olabilr canım sen bi doktora git istersen bazı ilaçlar kullanabilirsin doktorun illaki bi çözüm bulacaktır.yoksa atlatmak mümkün değil çok çok geçmiş olsun canım bizim delikanlılar da iyi olsun inşllah
Günaydın kızlar herkes iyi mi ben biraz zor başladım güne büyük bir sancı ve ağrıyla uyandım korkmuşum sanırım halen rengim bembeyaz ve hala toparlanmaya çalısıyorum üşüttüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?