Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kizlar giremedim bir sureir bende evde raporluyum bu hafta

Cumartesi gunu birden bire dustayken bisey oldu ve kuyruk sokumuma yakin bir yerde deliler gibi bir agri!! Ayagimin ustune basamaz hale geldim beynimde simsekler cakiyordu. Gecer diye beklemedim ama haftasonu gecmeyince pztsi doktora! Cok sukur fitik deilmisim ama bir hafta hic kalkmadan yat dedi, eklemlerin arasi ayriliyor diye oluyomus bende buraz siddetli olmus, simdi kismen daha iyiyim ama kesinlikle oturamiyorum. Elbette allah baska sikinti vermesin Saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah

gecmis olsun canimmm ne sancisi oyle iyimisin simdi peki. Birde yalanci sancilar artik bu zamanlarda basliuor sairim panik yapma sakin ol

ay canım sağol ya ağrılarım baya arttı ağırlaştıkça ağrılarım da çoğaldı çok şükayet etmek istemiyorum ama sürekli bi yerlerim ağrıyor doğuma kadar da böyle gidecek sanırım ... Allahım beterinden korusun

amin canım çok geçmiş olsun ya işte benim gibi olmuş biranda ne olduğunu şaşırıyor insan ağrılar korkutuyor insanı sırtına mutlaka yastıkla destek ver ki bunu yapıyorsundur eminim çünkü bütün hamişler en az 3 yastıkla yatıyor beni görsen bi komedi yani heryerden yastık çıkıyor ...

Saol canim gercekten oyle nasilkorkunc agrilar bunlar. Peki geciyomu bnm en buyukkorkum bebegim dogduktan sonrada devam etmesi nasil bakarim kizima nasil ayaklanirim bilemiyorum allah yardim etsin

Hayatim valla benim kafamin arkasina 4 yastik bacagimin arasina bir yastik sirtima bir yastik seklindeyim hahahah yatakta yastiklardan kari koca bize yer yok

hahaha Canım geçer inşllah düşünsene doğumdan sonra bizde yeniden doğmuş gibi olucaz

Benim gibi gece uykulari iptal olanlar var mi? 2 aydir gece 4 olmadan uyuyamiyorum

Aranizda oruc tutan var mi?

benim gibi gece uykulari iptal olanlar var mi? 2 aydir gece 4 olmadan uyuyamiyorum

aranizda oruc tutan var mi?

canım uyku problemlerini çeşitli şekillerde yaşıyoruz bende mide yanmalarından uyuyamıyorum mesela bide oruç tutmuyorum ben tutulmaması lazım diye düşünüyorum bunla ilgili ciddi uyarılar yapılıyor... Doğumdan sonra bebeğin gelişimini etkileyici bir sürü şeyden bahsediyolar olumsuz şekilde o yüzden inşallah ibadetimizi daha sonrada yapabiliriz.

Benim gibi gece uykulari iptal olanlar var mi? 2 aydir gece 4 olmadan uyuyamiyorum

Aranizda oruc tutan var mi?

Herkeste uhku problemi var sicak bize hormonlarimizdan dolayi bende uyuyamiyorum oruc tutmuyorum hamilelikte olmaz diye biliyorum bidahaki seneye inş allahim affetsin

herkeste uhku problemi var sicak bize hormonlarimizdan dolayi bende uyuyamiyorum oruc tutmuyorum hamilelikte olmaz diye biliyorum bidahaki seneye inş allahim affetsin

ya canım az önce benle aynı haftada hamile olan kadın doğum doktorumuz oruç tuttuğunu söyleyince küçük dilimi yuttum yani

ya canım az önce benle aynı haftada hamile olan kadın doğum doktorumuz oruç tuttuğunu söyleyince küçük dilimi yuttum yani

Günah cnm ya olurmu öyle biz bi can daha taşıyoruz yazik değil mi su çok önemli ben tutmuyorum Allahimda böyle buyuruyordur ama saygi duyarim herkesin kendi fikri ben dayanamam açıkçası zaten 3 kisi olduğum icin telafisini yaparim elbet

canım bende öyle düşünüyorum herkesin kararıdır illakide bi tuhaf oluyorum ben bi acıksam kuzum çırpınıyor sanki ve son zamanlarda hiç olmadığı kadar acıkmaya başladım sürekli aç yaşıyorum sanki bilmiyorum belki daha çok sevab olur diye düşünüyorlardır ...

Tabi herkesin kendi karari cnm ama ben tutulmasindan yana değilim sağlık için sonuçta onlar bizden besleniyorlar ve son zamanlar çok dikkat etmeliyiz bende cok acikiyorum saat kac olursa olsun abartmadan yiyorum çünkü bebeklerimin ihtiyacı var az kaldi zaten emzirme den sonra kazasini tutabiliriz

allahım o günleri göstersin inşllah canım ....

Hepinizin günü aydın olsun

güydın cnaımmmmm.

Kızlar size bişey sorayım mı?

Benim ayaklarımda ödem falan yok sanırım ama ellerim şişiyor, öyle davul gibi değil ama şişiyor hissediyorum yumruk yaparken falan kendini hissettiriyor, artı burnum da şişti. Sizde de var mı böyle bişr şikayet?

canım bende yok ama olması normal olan sanırım ama dikkat et yediklerine felan tansiyonunu sürekli kontrol et. Ayrıca burnumda şişmedi

bende yok. ne ellerimde ne ayaklarımda. sadece aksama doğru karnım çok şişiyor ve taş gibi oluyor

Slm kizlar benimde bugün kontrolum vardi prenslerim iyiler cok şükür ama doktorum artik karninda yer yok dedi 9 ay dolmayacak sanırım olsun sağlıklı olsunlarda erken dogarlarsada sorun olmaz idrar ve kan testi yapti önlem amaçlı kan ii idrarda az iltihap var ilac vermiycem dedi bol bol su ic dedi ctesi nst icin çağırdı bakalım sanci falan oluyormu dedi benimde şişlik ayaklarimda çok var bazen fil ayağı gibi oluyor :)

yaaa peki ne zaman ay canım şöyle 1 ay daha felan dayanabilsen inşşallah şuan... çok heycanlanmaya başladım yaa doğum hikayelerimizi anlattığımız günü düşünüyorum da şimdi gerçekten çok heycanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…