Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Evet cnm bende cok heyecanlıyım valla bi tarih veremiyor bende diyorum bu ayi cikarsam yeter en azindan 36 haftalik olurlar ki oda artik doğum haftalari arasinda kiloda almadim ama karnimda yer kalmamış dua ediyorum allahim hayirlisini nasip etsin artik galiba en önce ben anlaticam ilk doğum hikayemi.

çoğul gebelik sonuçta illaki zamanında önce olacak ama hayırlısıyla güzel haberlerini ver bize alışveriş hazırlıklar tamam mı ???

çoğul gebelik sonuçta illaki zamanında önce olacak ama hayırlısıyla güzel haberlerini ver bize alışveriş hazırlıklar tamam mı ???

Amin cnm valla odalari hazir dolabi besikleri aldik elbiselerde tamam ablam yurt disindan yolladi oglununkileri bende cok almadim getirende cok olur temizde yikayip ütülemem kaldi ama benim gücüm cok yok yengemleri bekliyorum yapacaklar baskada bişey kalmadı

bende bu hafta başlıcam almaya şimdilik bi tane hastane çıkışı ve bikaç parca bişeyleri var bian önce bende toparlamam lazım şuan hazırda bir çantam bile yok daha geç kalmadan bitirsem iyi olur gücüm kalmayacak artık...

Benim durum kritik heran olabilir diye hazirladik çanta falanda hazir odayi tam hazirlamadim iyi değil dedik ama artık hafiften düzenleyeceğim ben geceleri hic iyi değilim hiç yatamiyorum cnm cok sicak oluyor bana terliyorum çok allah yardim etsin bana bu ay sonuna kadar dayanirim inş .

dualarımız seninle canım iyisini düşünelim iyi olsun kuzucuklarımızı alalım hayırlısıyla kucağımıza

dualarımız seninle canım iyisini düşünelim iyi olsun kuzucuklarımızı alalım hayırlısıyla kucağımıza

Kızlar merhaba.

Dün doktor randevum vardı. Çok şükür herşeyimiz yerli yerinde Kızım 2.150 gr. olmuş

Maşallah ağzını gözünü ellerini yemek istedim dün resmen, yüzünü çok net döndü bize eşek sıpasııı :))) Resmen burun deliklerinin şişip inmesini bile gördük :)

Sizlerin ne zaman randevuları

MAŞŞAH MAŞLLAH KUZUMA BEN GÖREMİYORUM VALLA POPOSUNU DÖNÜYO BİZE ÇARŞAMBA SALI ÇARŞAMBA GİDECEKTİM ASLINDA AMA CUMARTESİ GÜNÜ RESMİ OLARAK ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMAM LAZIM GİTMİŞKENDE Bİ GÖREBİLİRİM BELKİ CUMARTESİ 32+0 OLUYORUM KENDİSİNİ GÖREBİLMEK İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRİYORUM RESMEN

Hahahahaha benim kızım da haftalardır hiç göstermiyordu vallahi ilk kez bu kadar net gördük biz de :) Darısı senin başına canım inşallah sen de görüeksin cumartesi günü :)))

hahahahaha benim kızım da haftalardır hiç göstermiyordu vallahi ilk kez bu kadar net gördük biz de :) darısı senin başına canım inşallah sen de görüeksin cumartesi günü :)))

ya canım inşllah bir kere net görebildim oda o kadar kısa sürdü. şimdi büyüdüğünü görmek istiyorum merak ediyorum ama hanım bize omuzlarını popuşunu dönüyo yok yani doktorum ne yaptıysa gösteremedi karnımla urğaştı salladı biraz yok bi kaç saat sonra bidaha gittim bakalım dedi oy ne fayda

yok görürsün bak annesi bu defa göstericek, benim kızımda göstermiyordu şimdi maşallah resmen sağ profil sol profil ön arka her türlü yüznü gösterdi, sürekli döndü karnımdayken :)

gunaydın anneler. iyisiniz insallah. dun benim de kontrolum vardı kızım 1200 gr , 38 cm olmuş maşallah
bi şey sorucam aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran varmı? benım yaptırmam lazım cunkı kanım rh negatif. dun o kadar hastanede beklememe rağmen yaptıramadım.

Iyi akşamlar kizlar benim randevu iyi gecti bugünde nst icin gittim sanci yok cok şükür ama şimdi de bacaklarim yukarda kaslarda cok agri sertleşme var ve bişey yapamiyoruz dedi doktorum öyle kötü ki dayanamıyorum bazen ( benim gibi zor geçiren yok sanirim isyan etmiyorum ama inaninki gece de gündüz de kötüyüm allah yardimcim ve yardımcımız olsun hepimizin bayram arasi doğum olmazsa bayramdan sonra alacak sanirim

Canim bugun randevun vardi sankiiiii napiyomus fistik kiziiiinnn :)

evet canım maşallah çok iyiymiş tombişleşmiş kızım... 2170 olduğunu söyledi doktorum.tabi biz kendisini yine göremedik artık doğumda buluşucaz sanırım kızımla...gelişim normal herşey iyi dedi allahın izniyle bide cumartesi alışverişimizi noktaladık herşeyimiz hazır odamız 2 hafta sonra teslim olacak bende son hazırlıklarımı yapar kızımı beklerim artık...

canım rabbim sabrını versin inşllah kolay bişey değil ki bazen isyan gibi oluyor ama sendekide can sonuçta bizde çeşitli şeyler yaşıyoruz ağrılar v.s uykusuzluk başladı mesela bende bildiğin uykusuz gecelere prova yapıyorum bide işe git gel oyy... daha bide demesinler mi karnındayken daha rahat çıksında bi gör sen diye . . . .:26:

oyyymaşallah annesiiiii benim kızım da 2150 gr

Allah onları bize bağışlasın. Bizim odamız da hazır herşeyi hazır bekliyoruz :))))

Onun herşeyi hastane çantası hazır, ama emzik biberon ve süt pompasını kaynatmam lazım onları yapmadım daha. çantanın üstünde hazır ve nazır bekliyorlar :)

Son düzenleme:

kısmetse ne zaman izne ayrılıyorsun. Benim 8 agustos inşallah. İple çekiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…