oyyymaşallah annesiiiii benim kızım da 2150 gr
Allah onları bize bağışlasın. Bizim odamız da hazır herşeyi hazır bekliyoruz :))))
canım ben 37 haftaya kadar çalışıcam bi sorun çıkmazsa 32+0 da çalışabilir raporu aldım 37 ye kadar doğurmazsam iş başındayım =)
MAŞLLAH MAŞALLAHEŞYALAR EVE GELİNCE Bİ ACAYİP OLDUM CANIM YA ARABASI FELAN KIYAFETLERİ GELİP GİDİP BAKIYORUM . . .
ay sorma yaaa, odasının önünden geçerken hep durup içeri bakıyorum bu oda 2 ay sonra kızımla şenlenecek ne güzel diye. Birde herşeyleri yıkandı ütülendi oda mis gibi bebek kokuyor şimdiden
ohhh missssssBen bayramdan sonra hazırlayabilicem inşallh kendi çantamı bile hazırlama aşamasındayim hazırlıksız yakalanmadan bi halletseydm şu işleri
yaparsın yaparsın daha vaktimiz var, çanta hazırlamak dediğin de aslında herşeyi varsa evde 5 dakikalık iş ama sen yine de öncesinden içine ne koyacağına dair yaz çiz ki son dakika unutmayasın.
Iyi akşamlar kizlar benim randevu iyi gecti bugünde nst icin gittim sanci yok cok şükür ama şimdi de bacaklarim yukarda kaslarda cok agri sertleşme var ve bişey yapamiyoruz dedi doktorum öyle kötü ki dayanamıyorum bazen( benim gibi zor geçiren yok sanirim isyan etmiyorum ama inaninki gece de gündüz de kötüyüm allah yardimcim ve yardımcımız olsun hepimizin bayram arasi doğum olmazsa bayramdan sonra alacak sanirim
ben de 37'ye kadar calısıyorum canım. En azından su an niyetim bu umarım bir sorun olmaz da o 5 haftayı dogum sonrasına aktarabilirim.
canım ben sana kendi listemi yollayayım o zaman bak işine yarar. üsütne ilaven olur çıkarmak istediğin olur kendine göre düzenlersin.
Eki Görüntüle 1188488 Eki Görüntüle 1188487
ay canım çok sağol ya çok yardımcı olacak bu liste bana hazıra kondum
Kizlar resmen öldüm ben cok kötüydüm doktora gittim oda acil eğitim araştırma hastanesine git dedi bacaklarina kan gitmeyebilir dedi gittim tahlil ultrason sonucunda kan gidiyor ama iltihap oluşmuş antibiyotik tedavisi uygulama kararı verdi doktor baskı diyip duruyorlardi sonunda baski olmadığı ortaya çıktı aman aklınız da olsun bacaklarinizda fark ederseniz gidin ben 1 haftadir doktor yüzünden duruyordum bugün o doktor telaslandi daha önce üstüne dusseydi bu kadar ilerlemezdi belki neyse çocuklarim iyiler allahtan onlarada geçme riski vardı ve umarim bişey olmaz yani ben bugün kendimden ağrımdan geçtim bebeklerim için çok korktum allaha dua edip duruyorum sağlık la atlatalim su dönemi
selam kızlar
Maşallah burası hamile dolu allah kucağınıza almayı nasip etsin herkesinki aşılamaylamı oldu bende çarşamba yada perşembe aşılamamı yaptırcam inşallah bende bayrama sizler gibi hamile olarak girerim
kizlar resmen öldüm ben cok kötüydüm doktora gittim oda acil eğitim araştırma hastanesine git dedi bacaklarina kan gitmeyebilir dedi gittim tahlil ultrason sonucunda kan gidiyor ama iltihap oluşmuş antibiyotik tedavisi uygulama kararı verdi doktor baskı diyip duruyorlardi sonunda baski olmadığı ortaya çıktı aman aklınız da olsun bacaklarinizda fark ederseniz gidin ben 1 haftadir doktor yüzünden duruyordum bugün o doktor telaslandi daha önce üstüne dusseydi bu kadar ilerlemezdi belki neyse çocuklarim iyiler allahtan onlarada geçme riski vardı ve umarim bişey olmaz yani ben bugün kendimden ağrımdan geçtim bebeklerim için çok korktum allaha dua edip duruyorum sağlık la atlatalim su dönemi
selam kızlar
Maşallah burası hamile dolu allah kucağınıza almayı nasip etsin herkesinki aşılamaylamı oldu bende çarşamba yada perşembe aşılamamı yaptırcam inşallah bende bayrama sizler gibi hamile olarak girerim
Hay allah ya çok geçmiş olsun arkadaşım. Neyseki zamanında teşhis konmuş ve tedavine başlamışsın. Aallah daha fazla sıkıntı yaşatmasın sana da mümkün mertebe içerde kalsın minik kuzular
ay canım benim yaaa bi sürü sıkıntı olmuş tez zamanda atlatırsın inşllah bende şuan evdeyim bi kaç gündür ishal şikayetim vardı çok üstüme almadım taki dün ağırlaşana kadar gaita tahlili yaptırdım amip çıktı mikrop almışım bi yerlerden dünden beri çektiğimi bi bilseniz etlerim dökülüyo sanki banyoda yatıyorum resmen karın ağrısı ishal bide gece sıtma tutmasın mı bi yandım bi üşüdüm şimdi izinliyim evdeyim gözlerimden alev çıkıyo sanki sırf dikaatimi dağıtmak için geldim bi bakim dedim ama yazmaya bile mecalim yokmuş onu anladım
ay canım benim yaaa bi sürü sıkıntı olmuş tez zamanda atlatırsın inşllah bende şuan evdeyim bi kaç gündür ishal şikayetim vardı çok üstüme almadım taki dün ağırlaşana kadar gaita tahlili yaptırdım amip çıktı mikrop almışım bi yerlerden dünden beri çektiğimi bi bilseniz etlerim dökülüyo sanki banyoda yatıyorum resmen karın ağrısı ishal bide gece sıtma tutmasın mı bi yandım bi üşüdüm şimdi izinliyim evdeyim gözlerimden alev çıkıyo sanki sırf dikaatimi dağıtmak için geldim bi bakim dedim ama yazmaya bile mecalim yokmuş onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?