Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım ben 37 haftaya kadar çalışıcam bi sorun çıkmazsa 32+0 da çalışabilir raporu aldım 37 ye kadar doğurmazsam iş başındayım =)

ben de 37'ye kadar calısıyorum canım. En azından su an niyetim bu umarım bir sorun olmaz da o 5 haftayı dogum sonrasına aktarabilirim.

MAŞLLAH MAŞALLAH EŞYALAR EVE GELİNCE Bİ ACAYİP OLDUM CANIM YA ARABASI FELAN KIYAFETLERİ GELİP GİDİP BAKIYORUM . . .

ay sorma yaaa, odasının önünden geçerken hep durup içeri bakıyorum bu oda 2 ay sonra kızımla şenlenecek ne güzel diye. Birde herşeyleri yıkandı ütülendi oda mis gibi bebek kokuyor şimdiden

ay sorma yaaa, odasının önünden geçerken hep durup içeri bakıyorum bu oda 2 ay sonra kızımla şenlenecek ne güzel diye. Birde herşeyleri yıkandı ütülendi oda mis gibi bebek kokuyor şimdiden

ohhh missssss Ben bayramdan sonra hazırlayabilicem inşallh kendi çantamı bile hazırlama aşamasındayim hazırlıksız yakalanmadan bi halletseydm şu işleri

ohhh missssss Ben bayramdan sonra hazırlayabilicem inşallh kendi çantamı bile hazırlama aşamasındayim hazırlıksız yakalanmadan bi halletseydm şu işleri

yaparsın yaparsın daha vaktimiz var, çanta hazırlamak dediğin de aslında herşeyi varsa evde 5 dakikalık iş ama sen yine de öncesinden içine ne koyacağına dair yaz çiz ki son dakika unutmayasın.

yaparsın yaparsın daha vaktimiz var, çanta hazırlamak dediğin de aslında herşeyi varsa evde 5 dakikalık iş ama sen yine de öncesinden içine ne koyacağına dair yaz çiz ki son dakika unutmayasın.

valla doğru dedin canım niye düşünemedim ben zaten ne koyacağımı düşünmekten hazırlayamadım ya... Elime alıyorum geri bırakıyorum :18::18:

canım blar senin için çok normal şeyler. Kolay mı iki can taşıyosun sen. Bizim şikayetlerimiz bazen bize illallah dedirtiyor seninkiler eminim ki çarpı 2 dir.

Allah kolaylık versin canım, ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Herşey güzel olacak inşallah

valla doğru dedin canım niye düşünemedim ben zaten ne koyacağımı düşünmekten hazırlayamadım ya... Elime alıyorum geri bırakıyorum :18::18:

canım ben sana kendi listemi yollayayım o zaman bak işine yarar. Üsütne ilaven olur çıkarmak istediğin olur kendine göre düzenlersin.

ay canım çok sağol ya çok yardımcı olacak bu liste bana hazıra kondum

Ne demek hayatım aşkolsun, inşallah işine yarar.

Orda yazmadığım ama benim sonradan almaya karar verip eklediğim şey ise süt sağma makinesi canım. DÜşünürsen onu da ekle. Belki ilk gün süt olmayabilirmiş ne olur ne olmaz diye yanımda götürücem.

selam kızlar
maşallah burası hamile dolu Allah kucağınıza almayı nasip etsin herkesinki aşılamaylamı oldu bende çarşamba yada perşembe aşılamamı yaptırcam inşallah bende bayrama sizler gibi hamile olarak girerim

Kizlar resmen öldüm ben cok kötüydüm doktora gittim oda acil eğitim araştırma hastanesine git dedi bacaklarina kan gitmeyebilir dedi gittim tahlil ultrason sonucunda kan gidiyor ama iltihap oluşmuş antibiyotik tedavisi uygulama kararı verdi doktor baskı diyip duruyorlardi sonunda baski olmadığı ortaya çıktı aman aklınız da olsun bacaklarinizda fark ederseniz gidin ben 1 haftadir doktor yüzünden duruyordum bugün o doktor telaslandi daha önce üstüne dusseydi bu kadar ilerlemezdi belki neyse çocuklarim iyiler allahtan onlarada geçme riski vardı ve umarim bişey olmaz yani ben bugün kendimden ağrımdan geçtim bebeklerim için çok korktum allaha dua edip duruyorum sağlık la atlatalim su dönemi

Hay allah ya çok geçmiş olsun arkadaşım. Neyseki zamanında teşhis konmuş ve tedavine başlamışsın. Aallah daha fazla sıkıntı yaşatmasın sana da mümkün mertebe içerde kalsın minik kuzular

canım hoşgeldin burası bizim ik günden itibaren uğurlu topiğimiz inşllah sizin topikte öyle olur bundaki arkadaşlarımızla hiç irtibattan kopmadık inşllah seninde güzel hikayeni dinleriz inşllah bayrama mucizene kavuşurşun cnm

ay canım benim yaaa bi sürü sıkıntı olmuş tez zamanda atlatırsın inşllah bende şuan evdeyim bi kaç gündür ishal şikayetim vardı çok üstüme almadım taki dün ağırlaşana kadar gaita tahlili yaptırdım amip çıktı mikrop almışım bi yerlerden dünden beri çektiğimi bi bilseniz etlerim dökülüyo sanki banyoda yatıyorum resmen karın ağrısı ishal bide gece sıtma tutmasın mı bi yandım bi üşüdüm şimdi izinliyim evdeyim gözlerimden alev çıkıyo sanki sırf dikaatimi dağıtmak için geldim bi bakim dedim ama yazmaya bile mecalim yokmuş onu anladım

cnaım bu arada aşılama tedavisi burdaki herkes geçmişi okumaya çalış öyle güzel haberler aldık ki zamanında bazılarımız halen burdayız bazlarımız arasıra geliyor bi şelide habr alıyoruz sende bizim gibi doğum telaşına girersin inşllah tez akitte

Evet cnm inanki resmen öldüm ben allah yardımcın olsun ya bu aralar mikrop varmış benimkide iltihap ayni zamanda mikrop herşeye dikkat etmemiz lazim su 1 ayimizida atlatabilseydik sag salim allah hepimize yardım etsin dinlen bol bol su ic en iyisi ben artik yerimden kalkamiyorum afedersiniz lavaboya bile oturamiyorum bacaklarimdan cok ama cok geçmiş olsun cnmm

hay allah yaa nazar mı değdi hepimize sıra sıra sorunlar yaşıyoruz. ama çok şükür bunlarla atlatalım Aallah daha büyük dert vermesin yeter.

Çok geçmiş olsun arkadaşım yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…