canım hoşgeldin burası bizim ik günden itibaren uğurlu topiğimiz inşllah sizin topikte öyle olur bundaki arkadaşlarımızla hiç irtibattan kopmadık inşllah seninde güzel hikayeni dinleriz inşllah bayrama mucizene kavuşurşun cnm
cnaım bu arada aşılama tedavisi burdaki herkes geçmişi okumaya çalış öyle güzel haberler aldık ki zamanında bazılarımız halen burdayız bazlarımız arasıra geliyor bi şelide habr alıyoruz sende bizim gibi doğum telaşına girersin inşllah tez akitte
hay allah yaa nazar mı değdi hepimize sıra sıra sorunlar yaşıyoruz. Ama çok şükür bunlarla atlatalım aallah daha büyük dert vermesin yeter.
çok geçmiş olsun arkadaşım yat dinlen
sağol inşallah benimde hikayemi yazmak kısmet olur bu arada geçmiş olsun
lütfen yediklerinizi içtiklerinize dikkat edin günlerdir perişanım acı çekiyorum resmenZehir atıyorum içimden günlerdir.
lütfen yediklerinizi içtiklerinize dikkat edin günlerdir perişanım acı çekiyorum resmenZehir atıyorum içimden günlerdir.
Kizlar resmen öldüm ben cok kötüydüm doktora gittim oda acil eğitim araştırma hastanesine git dedi bacaklarina kan gitmeyebilir dedi gittim tahlil ultrason sonucunda kan gidiyor ama iltihap oluşmuş antibiyotik tedavisi uygulama kararı verdi doktor baskı diyip duruyorlardi sonunda baski olmadığı ortaya çıktı aman aklınız da olsun bacaklarinizda fark ederseniz gidin ben 1 haftadir doktor yüzünden duruyordum bugün o doktor telaslandi daha önce üstüne dusseydi bu kadar ilerlemezdi belki neyse çocuklarim iyiler allahtan onlarada geçme riski vardı ve umarim bişey olmaz yani ben bugün kendimden ağrımdan geçtim bebeklerim için çok korktum allaha dua edip duruyorum sağlık la atlatalim su dönemi
gecmiş olsun canım. Ben de ishal olmustum, karın ağrısı, mide bulantısı falan. Ama 1 gun bile surmedi. Herhalde gaita falan yaptırmama gerek yok:44:
canım seni telaşlandırmak istemem ama bende önce kısa süreli ishal başladı önemsemedim ertesi gün yine bişey yoktu sonra gece bi başladı ne olduğumu şaştım kaldım inşşah benim gibi değildirde gerek kalmaz önlem alın sadece suyunuzu kaynatıp için musluk suyu kullanıyosanız yada hazır su alın sebze meyve iyi yıkayın ya insan endişeleniyor bi can emanet sonuçta en çok o zarar görür diye kötü oluyo insan
haklısın canım. cok dikkat etmek lazım. ama benim nerdeyse 1 hafta falan oldu ishal olalı. tekrarlarsa hemen gitmeyi düşünüyorum. sana da cok gecmiş olsun.
cok gecmiş olsun canım. inşallah atlatırsın, bebeklerine zamanında ve sağlıkla kavuşursun
slm kizlar ben artık yerimden kalkamiycam ayaga kalktığımda bacaklarim zonkluyor sizlerde durum nedir
ay canım yaaa çok geçmiş olsun benim durumumda senin kadar değil belki ama gece uykularım gitti yani kendime uygun bir pozisyon bulamıyorum uyumak için sık uyanıyorum nefesim daralıyo hayırlısıyla doğuracağım günü bekliyorum... Bugün bi arkadaşım doğum yaptı maşallah güle oynaya gitti öylede çıktı maşallah... çok moral oldu bana
Saol cnm valla şans ya benim baştan beri kötü geçti halada kötü geçiyor inanki ayaga kalkinca canim öyle bi yaniyorki anlatmam imkansiz uzanmaktan da belim ağrıyor dua edip duruyorum ve işin kötü yanı doğum dan sonrada hemen geçmez dedi doktor ben 2 çoçukla ne yaparim bilmiyorum dualarinizi esirgemeyin benden lutfenn((
kalbini ferah tut canım prenslerini kucağına alınca unutacaksın bunları güzel bi tedavi olacak sana allahın izniyle acil şifalar versin allahımmmm.
Amin inşallah cnm ağlamaktan helak oldum ailem kizdilar bebeklerine zarar veriyorsun dediler artık daha sakin olmaya çalışıyorum atlaticam inş bu günleri de asklarim doğduklarinda
Saol cnm valla şans ya benim baştan beri kötü geçti halada kötü geçiyor inanki ayaga kalkinca canim öyle bi yaniyorki anlatmam imkansiz uzanmaktan da belim ağrıyor dua edip duruyorum ve işin kötü yanı doğum dan sonrada hemen geçmez dedi doktor ben 2 çoçukla ne yaparim bilmiyorum dualarinizi esirgemeyin benden lutfenn((
ay canım yaaa çok geçmiş olsun benim durumumda senin kadar değil belki ama gece uykularım gitti yani kendime uygun bir pozisyon bulamıyorum uyumak için sık uyanıyorum nefesim daralıyo hayırlısıyla doğuracağım günü bekliyorum... Bugün bi arkadaşım doğum yaptı maşallah güle oynaya gitti öylede çıktı maşallah... çok moral oldu bana
Canım sen nasıl oldun umarım daha iyisindir.
BU arada kilolar ne almede kızlar, ben aldım başımı gidiyorum dur durak yok valla bende((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?