Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Amin inşallah cnm ağlamaktan helak oldum ailem kizdilar bebeklerine zarar veriyorsun dediler artık daha sakin olmaya çalışıyorum atlaticam inş bu günleri de asklarim doğduklarinda

ağlama canım. inşallah geçicek bütün ağrıların bebeklerini kucağına alınca her şeyi unutacaksın dualarım seninle

kizlar nasilsiniz ben dun gece bi sanci cektim bir.anda geldi cok korktum bugun de o kadar siddetli olmasada benzer sancilarim oldu kucuk kucuk bu sancilar normalmis bu haftalarda baslarmis dinlenmeyle gecermis felan sizlerde oldu mu hic boyle dogum korkusu yasamiyorum kizimin iyi oldugundan hep emin olmak istiyorum sadece....

Ben aynı ağrılar içindeyim cnm bacaklarim aynı bi dinme yok sancılar hafif bende de oluyor ama doğuma hazırlık diyorlar bu arada normalmi senin doğum hayırlısıyla

Günaydın cnaım. BU zamanlarda yalancı doğum sancıları olması normalmiş evet, pozisyon değiştirince ya da dinlenince gçeiyorsa gerçek doğum sancısı olmadığını anlıyormuşuz. Ama henüz bende öyle bişey olmadı, neden olmadı ya da oluyor da ben mi anlamıyorum ben de düşünüyorum tüm bunları gerçekten.

Ben aynı ağrılar içindeyim cnm bacaklarim aynı bi dinme yok sancılar hafif bende de oluyor ama doğuma hazırlık diyorlar bu arada normalmi senin doğum hayırlısıyla

canım açıkçası normal doğuma cesaretim yok en başından beri netim bu konuda bunu yapamayacağımı düşünüyorum ama hayırlısı başıma ne geleceğini bilmiyorum hiç...:18::18::18::18:

yok canım olmamış demekki olsaydı zaten o sancıyı unutman mümkün değil ben dedim ki kendime bu doğum sancısına benzer bişey mi acaba eğer benziyorsa da kötü yaniii

yok canım olmamış demekki olsaydı zaten o sancıyı unutman mümkün değil ben dedim ki kendime bu doğum sancısına benzer bişey mi acaba eğer benziyorsa da kötü yaniii

nasıl bişey canım tarif edermisin peki. Nerden başlıyor nasıl vuruyor, ne kadar sürüyor

nasıl bişey canım tarif edermisin peki. Nerden başlıyor nasıl vuruyor, ne kadar sürüyor

canım yaşadığım şey tam olarak şöyle lavaboya kalkmıştım gece ayağa kalktım tam banyodan çıkıyordum kapıda bir kıvrandım nefesim kesildi adım atamadım ses çıkaramadım bir anda derin bir nefesle offf diye sesimin çıktığını hatırlıyorum sonra yatağa gittim epeyce bir bacaklarıma kadar vurdu ağrı bu arada sol tarafta oldu bu bahsettiğim sancılar sol taraf sol bacağa kadar sonra yattım epeyce karnımın etdafında dönmeye başladı sancı bu arada bebek hareketi yoktu en büyük tedirginliği burda yaşadım neden hareket etmiyor noluyor diye sabaha kadar uyumadım... sabah kalktığımda da sancılarım ufak ufak devam etti karın bölgemde oturamadım bi süre bebek haretleri yine yavaştı bi ara dışarı çıktık eşimle acaba hastaneye mi gitsem dedim epeyce savaştım kendimle sonra yersiz panik yapıyorum dedim kendi kendime sonra benim kız bi coştu maşallah ağrı felan unuttum o içimde tepiştikçe

ooooo baya baya bariz bir ağrı desene. Yok yok böyle bir ağrıyı yaşayıp da anlamama imkan yok. Zaten doktorum da hani belli şartlar sıralamıştı bunlar bunlar olursa acil beni arıyosun gibilerinden. Eşim de 10 dak. bir olan sancıda beni ara dedği zaman "hocam eşimin ağrı eşiği yüksektir, ya anlamazsak deyince doktor kahkaha ile gülmüştü. Anlarsın anlarsın anlamamanıza imkan yok diye.

Aynen öyle canım katılıyorum anlamamak imkansız... Doğum için hissettiğin bişey var mı düşündüğün ???

canım açıkçası normal doğuma cesaretim yok en başından beri netim bu konuda bunu yapamayacağımı düşünüyorum ama hayırlısı başıma ne geleceğini bilmiyorum hiç...:18::18::18::18:

Bende öyle tek olsa belki cesaret ederdim normal doğuma ama ikiz olduğu için korkuyorum epidural sezaryan düşünüyorum ama ne olur bilmiyorum hayırlısı artık

bende öyle tek olsa belki cesaret ederdim normal doğuma ama ikiz olduğu için korkuyorum epidural sezaryan düşünüyorum ama ne olur bilmiyorum hayırlısı artık

amin canım ya nasıl bişey gelişir bilmiyorum ama muayenelerimde bile doktorum hep sıkıntı yaşamıştır benle fazla kasılıyorum belki o bile normal olamicanı söyler bana tabi bilemiyor yine de

Aynen öyle canım katılıyorum anlamamak imkansız... Doğum için hissettiğin bişey var mı düşündüğün ???

canım hep normal düşünüyordum aslında baştan beri ama zaman yaklaştıkça sezeryan olayım kurtulayım diye bakıyorum ne yalan sölim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…